Calismakla calismamak arasi?

:))) yok kızz kıyamam ona rağmen çalışmak sana yaramadı çalışma sen diyor sağolsun maddiyatına borcumuzun olmasına bakmadan ama işte benim içim rahat değil neyse.. rabbim neylerse güzel eyler bakalım ne kadar sürecek bu durum

Valla benim esimde oyle zorlamaz hic. Ama biz kendi kendimize dert yaratiyoruz galba.

Ooo senin isin zor o zaman canim esinin planlar uzun vadede gibi :))
aynen oyle canım valla bıde ben kapanmayıda dusunuyorum sırf calıstıgım yer solcu dıye bıde kapalılar ıcın de duzgun yer yok dıye ertelıyorum ama bakalım nolcak

aynen oyle canım valla bıde ben kapanmayıda dusunuyorum sırf calıstıgım yer solcu dıye bıde kapalılar ıcın de duzgun yer yok dıye ertelıyorum ama bakalım nolcak

Hic bir degerimizi yasayamaz olduk bu duzen yuzunden. Bende istiyorum ama cesaretim yok. Eski donemde daha mi iyiydi ne. Kadinlar namazinda niyazinda evinin isi gucunde bazen aklim cok karışıyor

Hic bir degerimizi yasayamaz olduk bu duzen yuzunden. Bende istiyorum ama cesaretim yok. Eski donemde daha mi iyiydi ne. Kadinlar namazinda niyazinda evinin isi gucunde bazen aklim cok karışıyor
ya sorma benım bıde babamdan yanada sıkıntım var bıde ıcım yanıyo cevremdekı kapalıları gorunce altları acık basları kapalı gıbı ınsanlar ıslam ıcın kapanmıyorlar resmen suslenmek ıcın kapanıyorlar benım babam koyu solcu ve ben 13 yasımdan berı kapanmayı ıstıyorum annem de hacıydı kapattırmadı son 2 sene kapandı ama annemde dının esaslarını bılmesıne ragmen bı degısık babam sureklı dıyomus kı eger kapanırsa yada esı kapatırsa ıkısınıde affetmem anneme dıyorum sımdı kapancam anne dıyorum annem bekle dur hersey kapanmak degıl babanla aramımı bozucan gıbı seyler dıyo ama aslında kapanmak asıl dının esası gıbı buyuk bı adım bılmıyorum napıcam :(

ya sorma benım bıde babamdan yanada sıkıntım var bıde ıcım yanıyo cevremdekı kapalıları gorunce altları acık basları kapalı gıbı ınsanlar ıslam ıcın kapanmıyorlar resmen suslenmek ıcın kapanıyorlar benım babam koyu solcu ve ben 13 yasımdan berı kapanmayı ıstıyorum annem de hacıydı kapattırmadı son 2 sene kapandı ama annemde dının esaslarını bılmesıne ragmen bı degısık babam sureklı dıyomus kı eger kapanırsa yada esı kapatırsa ıkısınıde affetmem anneme dıyorum sımdı kapancam anne dıyorum annem bekle dur hersey kapanmak degıl babanla aramımı bozucan gıbı seyler dıyo ama aslında kapanmak asıl dının esası gıbı buyuk bı adım bılmıyorum napıcam :KK43:

Babandir sonucta ama artik esin sorumlu senden canim. Vebali sana ve esine yuk bu meselenin. Rabbim biliyor niye hakkini helal etmiycegini babanin. En dogrusunu o bilir sen esine kendine ve icinden gelwnw gore hareket et

Babandir sonucta ama artik esin sorumlu senden canim. Vebali sana ve esine yuk bu meselenin. Rabbim biliyor niye hakkini helal etmiycegini babanin. En dogrusunu o bilir sen esine kendine ve icinden gelwnw gore hareket et
ya kesınlıkle oyle zaten bı yerde okudum eger anne baban Allahın sana emrettıgı bıseyden senı alıkoyuyorsa uymak zorunda degılsın. Ki kapanmak en buyuk farzlardan bırısı yanı :) annem sadece tatsızlık olmasın babanında bı zamanı var dıyo ama ben o zamanı beklersem kendımı kotu hıssedıcem suan cok ıstıyorum kapanmayı zaten polonyada okurken kapandım kımsenın ruhu bıle duymamıstı :) cok da lezzetlı guzel bısı kı avrupa ulkesınde daha da farklı oluyo musluman ulkede turbanlılara artık yıcekmıs gozuyle bakıyolar acıkdan daha cok acık oldukları ıcın ama avrupa ulkesınde merakla bakıyorlar ve bıkac kısının boyle bana sormuslugu vardır :) hatta polak bı arkadasım da musluman olmustu kapanmıstı falan o bıle hrıstıyan aılesıne ragmen kapanabılıyo ben musluman ulkedeyım ınan canım yanıyo yanı :(

Bende senelerdir calismis biri olarak su an evde cok sikiliyorum.bence sikiliyorsaniz.maasinizi cok dert etmeyin.herzaman guzel is bulunmuyor.bu olayada sinirleniyorum.ben cok yasadim.ya hamile kalirsaniz,yeni evlisiniz odur budur...sonuc olarak yeni basladigim is yerinde mucize sekilde 15 gun sonra hamile kalmisim.1 yildir duzensizdim cunku olmuyordu.3 aya kadar saklamak zorunda kaldim.soyledigimin ertesi gunu isten cikarildim.hayir anlamiyorum.
Bu ozel sektorun cocuklu kadinlarla derdi nedir.:KK12:

ya kesınlıkle oyle zaten bı yerde okudum eger anne baban Allahın sana emrettıgı bıseyden senı alıkoyuyorsa uymak zorunda degılsın. Ki kapanmak en buyuk farzlardan bırısı yanı :) annem sadece tatsızlık olmasın babanında bı zamanı var dıyo ama ben o zamanı beklersem kendımı kotu hıssedıcem suan cok ıstıyorum kapanmayı zaten polonyada okurken kapandım kımsenın ruhu bıle duymamıstı :) cok da lezzetlı guzel bısı kı avrupa ulkesınde daha da farklı oluyo musluman ulkede turbanlılara artık yıcekmıs gozuyle bakıyolar acıkdan daha cok acık oldukları ıcın ama avrupa ulkesınde merakla bakıyorlar ve bıkac kısının boyle bana sormuslugu vardır :) hatta polak bı arkadasım da musluman olmustu kapanmıstı falan o bıle hrıstıyan aılesıne ragmen kapanabılıyo ben musluman ulkedeyım ınan canım yanıyo yanı :KK43:

Senin durum baya karisik canim. Ama ana baba hatri dinlemiyor bu isler. Hesap verirken kimse olmucak yanimizda sonucta. Baban bu yasa kadar degismemis dahada degismez bence. Senin hikayenda baya degisikmis:)

Bende senelerdir calismis biri olarak su an evde cok sikiliyorum.bence sikiliyorsaniz.maasinizi cok dert etmeyin.herzaman guzel is bulunmuyor.bu olayada sinirleniyorum.ben cok yasadim.ya hamile kalirsaniz,yeni evlisiniz odur budur...sonuc olarak yeni basladigim is yerinde mucize sekilde 15 gun sonra hamile kalmisim.1 yildir duzensizdim cunku olmuyordu.3 aya kadar saklamak zorunda kaldim.soyledigimin ertesi gunu isten cikarildim.hayir anlamiyorum.
Bu ozel sektorun cocuklu kadinlarla derdi nedir.:KK12:

Valla canim eve alisinca hic sıkılmıyor insan. Bir kacda arkadasiniz varsa yakin çevrenizde cokda rahat oluyor... Valla ozel sektoru anliyorum belki kendilerince haklilar ama cocugu olan olmaz evli olmaz yeni evli olmaz kapali olmaz dogulusu olmaz. En nefret ettigim soru nerwlisiniz demeleri zaten. Yani isin cilkini çıkariyorlar

bence, calıstıgınız yerde cok ıs olmamaısını artıya cevirin
evde oturmakla zaman geçmez.

Senin durum baya karisik canim. Ama ana baba hatri dinlemiyor bu isler. Hesap verirken kimse olmucak yanimizda sonucta. Baban bu yasa kadar degismemis dahada degismez bence. Senin hikayenda baya degisikmis:)
evet degısıktır annem bana hamıleyken gordugu ruyayla baslamıs benım degısıklıgım :)

Back
X