kızlar merhaba, 9-18 masabaşı ve stresli bir işim var. evim işime 15 dk uzaklıkta. Servis alıyor servis bırakıyor.Şimdi diyeceksiniz ki daha
ne istiyorsun. Ailemle yaşıyorum annem sağolsun akşam yemeğim hazır çamaşırlarım yıkanır. Sorun şu ki eve geldiğimde gözlerimi açamıyorum. Koltukta oturamıyorum bile yorgunluktan. Bütün akşam uzanıyorum. Şimdiden böyleysem evlenince ne yaparım ben? Benzer şeyleri yasayanlar var mi, nasil başa cikiyorsunuz kizlar ?
Yeni mi basladin ise? Isin ilk zamanlari oyle oluyor insan. Bende sabah 8 bazen 7, aksam 5-6 arasi calisiyorum. Bende cok stresliyim ve boyle bi isim varken bir evliligi cok zor yurutebilecegimi dusunuyorum. Hele ki cocuk olursa...
ben de 8-5 çalışıyordum servisle gidip geliyordum, eve dönünce pert oluyordum kolumu kaldıracak halim olmuyordu, ama gezmeye gidersem gece yarılarına kadar cin gibi geziyordum
evlendim durum değişmedi, yine eve geliyordum tembel tembel uzanıp film izliyordum
şimdi çalışmıyorum, hala yorgunum, kronik yorgunum yani, oturmaktan bile yoruluyorum, yapacak bişey yok.
işe ilk başladığım zamanlar akşam 9 da sızıyordum.
şimdi 10 sene geçti aradan, hem iş, hem ev hem çocukların üstesinden geliyorum.
senin de bünyen zamanla alışacak, hele de sorumlulukların çoğaldığında...