- Konu Sahibi _chocolate_
-
oglusumun hamileliginden once 4 yil kadar dogum kontrol hapi kullandim, bebek istedik biraktim, 1 yil icinde hamile kaldim:ecrin_bebek:
simdi oglusum 4 yasinda ikinci bebek istiyoruz inshAllah 2-3 ay kadar oldu korunmayali ama uzerine dusmuyorum, rabbim nezaman nasip ederse ozaman olsun daha gencim nasil olsa diyorum..:sm_cool:acelesi yok:ecrin_bebek:a.s
merhaba canım ben 3 sene sonunda hamile kalabildim.şimdi 11.haftamın içindeyim.kolay olmadı.eşimde de bende de bir sorun yoktu.en sonunda iyi bir doktora denk geldik.klomen+çatlatma iğnesiye 23 mmlik bir tanecik yumurtayla tek denemede hamile kaldım.hiç moralini bozma.ben suna inanıyorum ki allah ol deyince oluyor.vede sen zaten yeni başlamışsın.ben inanıyorum ki sen hiç sorun yaşamadan hemen hamile kalacaksın.:Saruboceq:
canım bende kiloluydum ozamanlar.87 ten 74 e düşebildim anca.3 yıl boyunca beklememin sebebi yok kilolusun önce kilo ver,adetimin 2yada 3 ay gelmediği oldu.sonra rahimde iltihaplanma falan dediler,her ay yapılan hormon tahlilleri,yok bi ay prolaktinim fazlaymış,onu düşürmek için beklediğim 2 ay..yumurtalığımda kist varmış hadi onuda halledelim vs vs..bir sürü sorun çıkardılar sırf para uğruna..ama elde kalan koca bir sıfırdı.onca doktor gezdim..özel muayenelerine verdiğim paraları söylesem dilin uçuklardı..en sonunda bir doktor tavsiye ettiler eşime.ona gittik.dedim ki tahlil yapcakmısınız?güldü ve yaptırdığın bütün tahlilleri getir dedi.baktı ve sorun yok dedi.sana yumurtlama uyarıcı ilaç vericem dedi.klomen..5 gün boyunca günde 1 tane aldım.vücudun alışması için.sonra gittik yumurtaları kontrole.bi baktık tek bir yumurtam oluşmuş.ardından çatlatma iğnesi ve geçmek bilmeyen 14 gün..ve sonuç müspet pozitif..ve başlayan kanamalarım..haftada 3 gün hastanede yatışlarım..ve duyduğum en güzel ses bebeğimin kalp atışları..ardından bizi farketmeyen bebeğimin ultrasyonda o cıvıl cıvıl hareketleri..hepsi bunları yaşamak içindi..ve yaşıyorum..allahım herkesin çocuğuna sağlık sıhhat versin..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?