nasil yeniden eskisi gibi olabiliriz? yardima ihtiyacim var :((

canım ben küfür deyince afedersin ama ha s...r şeklinde kelimeleri çok sık kullanıyor falan sandım. şimdi anlatınca anladım ne demek istediğini. evet gerçekten çok kötü ve çok itici. bunun tek mantıklı açıklaması o arkadaşına göre nabza göre şerbet yapmış. başka ir açıklaması olamaz zaten. 2. bucuk yıldır yanında tek bir küfür bile etmeyen adam böyle şeylere yönelmez.hatta böyle bir çevresi yoktur diye düşünüyorum. karı kız olsa etrafında sana neden msj atsın gider gününü gün eder yaşar kendi deyimince. ama bir yandan da bu erkeklere hiç güven olmuyor. hangi taşın altından hangi pislikleri çıkacağı belli olmaz.

evet canim hic güven olmuyor ama gecesi gündüzü hep benimleydi yani firsati olmuyordu ki. sabah uyanir uyanmaz beni ariyordu,bi 5 dk konusuyorduk sonra o is yerine geciyordu bende o sirada kalkip hazirlaniyordum yine ariyordu ben ise gidene kadar konusuyorduk.sonra is yerindeyken sürekli mesajlasiyorduk.aksam cikinca da yine ariyordu eve gelene kadar konusuyorduk.ben eve gelince de kapatmiyorduk sürekli konusma halindeydik.kapattigimiz an yine mesajlasma ya da netten devam ediyorduk.ve bunlari kendisi istiyordu,hep iletisim halinde olmak icin cabaliyordu.ben bazen skldm bu kadar mesajlasmasak olmaz mi diyordum.acikcasi bazen konusmamak icin bahane buluyordum.ama o hep diyordu ki zaten uzagiz bir tek telefonla iletisim kurabiliyoruz bunu bana cok görme.

bir ortami da yoktu.cok yakin arkadaslari hep sehir disinda görevdeler.sadece onlar geldiginde bir yerlere gidip oturuyorlardi ama bana mesaj atmaya devam ediyordu.ki o arkadaslari da efendi görünümlü kisiler.tabi ki hic birinin icini bilemeyiz ama görünüse göre agir tavirlari vardi.hani öyle eglenmeye bile gitmezlerdi bir yerde oturup muhabbet ederlerdi.

bir de is yerinden ayrilamiyordu zaten haftanin 7 günü is yerinde olmasi gerekiyordu.demek istedigim su ana kadar en ufak bir süphem olmadi kendisinden.buna sebep olacak bir davranisi olmadi.anlamiyorum yaa...

ya kendisini cok iyi gizledi,3 yil boyunca rol yapti ki bu da cok zor yani 3 gün degil ki 3 yil boyunca insan nasil bu kadar kedini farkli tanitabilir.ya da bundaki amaci ne olabilir ki.sonucta benden faydalanmak icin desem kac defa gelebiliyordu ki zaten.ve inanmayacaksiniz ama geldigi zamanlarda da bana karsi en ufak bir yakinlasmasi bile olmadi.cünkü öyle seylere cok dikkat ediyordu.o yüzden kadin kiz muhabbetine cok sasirdim.

ya da daha önce de söyledigim gibi kötü bir dönem geciriyor.böyle abuk-subuk seyler yapiyor...

Hilly'ciğim

erkeklerin küfürlü konuması s.. et demesi çok doğal önemli olan senin yanında yapmaması ki yapmamış
şimdi onun şifresini falan değiştirmen ya da merak etmen doğal ama keşke yapmasaydın bu onun çok özeline girer ve hayatıma müdahele ediyorsun diye ters tepki yapabilir bu durumdan bir an önce kurtul derim
kafanı karıştıracak bir durum yok aslında hızlı bir şekilde yokluğuna alışmaya çalışıyor ancak bir yandan da kendine tam olarak güvenemediği için orada beklemeni sağlıyor aklı sıra
sen bu çocuğu geri istiyorsan yüz yüze açık konuşmalısın çünkü soğuk savaşınız adil şekilde devam etmiyor, sen devamlı onun hayatının içindesin ve gizli gizli takip ediyorsun fikrim ciddi bir durum var ise kafanda gönlünde kesinlikle konuşa artık zaten kaybedecek bir durumun yok giden gitmiş enazından yapmadım demezsin

evet canim hic güven olmuyor ama gecesi gündüzü hep benimleydi yani firsati olmuyordu ki. sabah uyanir uyanmaz beni ariyordu,bi 5 dk konusuyorduk sonra o is yerine geciyordu bende o sirada kalkip hazirlaniyordum yine ariyordu ben ise gidene kadar konusuyorduk.sonra is yerindeyken sürekli mesajlasiyorduk.aksam cikinca da yine ariyordu eve gelene kadar konusuyorduk.ben eve gelince de kapatmiyorduk sürekli konusma halindeydik.kapattigimiz an yine mesajlasma ya da netten devam ediyorduk.ve bunlari kendisi istiyordu,hep iletisim halinde olmak icin cabaliyordu.ben bazen skldm bu kadar mesajlasmasak olmaz mi diyordum.acikcasi bazen konusmamak icin bahane buluyordum.ama o hep diyordu ki zaten uzagiz bir tek telefonla iletisim kurabiliyoruz bunu bana cok görme.

bir ortami da yoktu.cok yakin arkadaslari hep sehir disinda görevdeler.sadece onlar geldiginde bir yerlere gidip oturuyorlardi ama bana mesaj atmaya devam ediyordu.ki o arkadaslari da efendi görünümlü kisiler.tabi ki hic birinin icini bilemeyiz ama görünüse göre agir tavirlari vardi.hani öyle eglenmeye bile gitmezlerdi bir yerde oturup muhabbet ederlerdi.

bir de is yerinden ayrilamiyordu zaten haftanin 7 günü is yerinde olmasi gerekiyordu.demek istedigim su ana kadar en ufak bir süphem olmadi kendisinden.buna sebep olacak bir davranisi olmadi.anlamiyorum yaa...

ya kendisini cok iyi gizledi,3 yil boyunca rol yapti ki bu da cok zor yani 3 gün degil ki 3 yil boyunca insan nasil bu kadar kedini farkli tanitabilir.ya da bundaki amaci ne olabilir ki.sonucta benden faydalanmak icin desem kac defa gelebiliyordu ki zaten.ve inanmayacaksiniz ama geldigi zamanlarda da bana karsi en ufak bir yakinlasmasi bile olmadi.cünkü öyle seylere cok dikkat ediyordu.o yüzden kadin kiz muhabbetine cok sasirdim.

ya da daha önce de söyledigim gibi kötü bir dönem geciriyor.böyle abuk-subuk seyler yapiyor...

yok canım ben ona kötü demedim zaten genel olarak konuştum. ben de iyi şeyler hissettim onun hakkında.ama ne olur ne olmaz diye sana umut vermek istemedim

benzer bi dönem geçirmiştim çünkü. o yüzden seni çok iyi anlıyorum

ilk ayfalarda yorumlarım önerilerim olmuştu hatırlarsan eğer?
bir de ne sıklıkta görüşüyordunuz?

canım eğer sen bu çocukla bir gelecek istiyorsan okumasında zaten bu yaştan sonra gitsin askerliğini yapsın gelsin. dönünce bi yoluna sokarsınız. askerde adam olur hem. hem de aradan çıkartırsınız sende 24 yaşındaydın sanırım. artık benim şehrime gelsin okusun ben oraya gidim diye vakit kaybetmeyin boşver hayırlısı olmuş. zaten kazandığı özel okul. askere gidip gelince yine kazanabilir hem çalışır hem okur olmadı evlenebilirisiniz bile barışırsanız. bence şu an hala iletişiminiz devam ettiği için söylüyorum askere gitmesini doğru buldum ben.

evet canim 24 yasindayim. o da 27 yasinda...

sanirim ben artik onunla ilgili bir gelecek düsünemiyorum.bu 3 aylik ayrilik sürecinde o kadar cok sey ögrendim ki.sanki Allah beni korumaya calisir gibi hep bir seyler cikti karsima.bunlar bir isaret olmali diye düsünüyorum.

o igrencliklere ragmen ne yazik ki hala icimde ona karsi bir sevgi var belki ama yine de olmaz artik.sadece seviyorum,baska hic olumlu bir sey kalmadi ortada.

daha önceden de bildigim bazi gercekler vardi ama birlikteyken cok mutluydum her sey toz pembeydi.bu sürecte olaylara biraz daha disardan bakabilince onunla mutlu olamayacagimi anladim.

benim icin evlenecegim kisi kadar ailesi akrabalari da cok önemlidir.önceden olsa aman akrabalariyla mi evlenecegim benim icin tek önemli olan evlenecegim kisidir derdim ama artik hic öyle düsünmüyorum. ben istiyorum ki onun ailesini akrabalarini cok seveyim,onlar beni cok sevsin.bu imkansiz degil,cevremde örnekleri de var.en yakin örnegi de kendi annemle yengemdir.anne kiz gibiler,hatta annem yengemle benden daha iyi anlasir.bizim bütün akrabalarimiz yengeme bayilir.yengem de onlari kendi kani cani gibi sever,bizleri de kendi ailesinden ayirmaz.yani her sey karsilikli diye düsünüyorum.tabi bu biraz da kismet isi yani sen ne kadar iyi olursan ol,karsindaki anlamiyorsa yaranamazsin ama ben buyum.anlamsiz takintilarim gelin kaynana saplantim yoktur,yakin olmak isterim.onun ailesi öyle degil,akrabalariyla sürekli bir dedikodu halindeler.herkes birbirinin yüzüne gülüp arkasindan konusuyor.benim hakkimda bile kim bilir neler konustular.bunlar beni cok rahatsiz etti.

kisisel olarak hepsinde var bu özellik.sana karsi o kadar yag bal olurlar ki gercek sanirsin,bir de arkandan dalga gecerler.ve ben asla millet memleket ayrimi yapmayan bir insanim ama dikkat ediyorum da o memleketin insanlari hep öyle.fesat,dedikoducu ve tutucu. sadece bu kadar degil tabi ki ama tanimadiginiz icin ne kadar anlatsam da havada kaliyor.
bunlarin en basindan beri farkindaydim ama dedigim gibi o zamanlar sevgilimden vazgecemedigim icin bunlari da sineye cekebiliyordum demek ki.simdi bana cok itici geliyorlar.yapamam ben o insanlarla.bu kücümsemek felan da degil yanlis anlasilmasin ama benim icin aile cok önemli.onlarla ömür boyu mutsuz olurum.

sevgilim de zaten artik gözümden o kadar düstü ki... her sey muallak.okulu yarim,askerligi duruyor.artik bunlari kaldiramiyorum bunca seyin üzerine.eger o mesajari görmesem belki her seyi göze alabilirdim ama bir soguma oldu bende.istemiyorum artik.

bu arada isin ilginc yani ayni sinava ikimiz de basvurduk.o cok önemsedi bu sinavi,kesin kazanmaliyim diyordu ve cok hevesliydi cok istiyordu.ben ise öylesine girecektim derken ben bir devlet okulunu kazandim ve gidip kaydimi bile yaptirdim.ama o benden daha cok istemesine ragmen kaydini yaptiramadi.

ben onu cok istedim,hatalarimin farkina varip telafi yoluna da gitim.cok agladim cok üzüldüm ama artik o defteri kapatiyorum yavas yavas.simdi yeniden okula basliyorum ve sadece derslerimi düsünmek istiyorum.belli bir yastan sonra yeniden okula baslamak ayri bir heyecan oluyor insanin hayatinda.artik daha büyük hedeflerim var ve tamamen egitime ya da kariyere yönelmek istiyorum.

ve uzun bir süre hayatimda kimseyi istemiyorum.gercekten evlenmeye karar verdigimde birini taniyip cok uzatmadan evlenmek istiyorum ama daha coook uzun bir zaman var önümde.artik kolay kolay birilerine güvenebilecegimi de sanmiyorum.

tabi ki büyük konusmak da istemiyorum.cünkü ben cok mantikli düsünüp ama netice de hep duygusal kararlar veren bir insanim.belki de gelip yeniden baslayalim diyecek ve hic düsünmeden gidip onunla evlenecegim.böyle seyler büyük konusmaya hic gelmiyor...

Hilly'ciğim

erkeklerin küfürlü konuması s.. et demesi çok doğal önemli olan senin yanında yapmaması ki yapmamış
şimdi onun şifresini falan değiştirmen ya da merak etmen doğal ama keşke yapmasaydın bu onun çok özeline girer ve hayatıma müdahele ediyorsun diye ters tepki yapabilir bu durumdan bir an önce kurtul derim
kafanı karıştıracak bir durum yok aslında hızlı bir şekilde yokluğuna alışmaya çalışıyor ancak bir yandan da kendine tam olarak güvenemediği için orada beklemeni sağlıyor aklı sıra
sen bu çocuğu geri istiyorsan yüz yüze açık konuşmalısın çünkü soğuk savaşınız adil şekilde devam etmiyor, sen devamlı onun hayatının içindesin ve gizli gizli takip ediyorsun fikrim ciddi bir durum var ise kafanda gönlünde kesinlikle konuşa artık zaten kaybedecek bir durumun yok giden gitmiş enazından yapmadım demezsin

ben küfürlü konusmasini gectim zaten de o kadin kiz muhabbeti midemi bulandirdi.cok sasirtti beni,hic beklemezdim ondan.gerci hayatinda öyle seyler var mi yok mu neden öyle yazdi bilmiyorum ama yoksa bile bunun muhabbetini yapmasi bile cok cirkin bir sey.

evet sifresini degistirmekle büyük hata yaptim.cok merak ediyordum birileriyle yazisiyor mu ne konusuyor ya da beni soranlara ne diyor diye bilmek istedim ve isin ilginc yani beni soranlara ayrildik demiyor.uzun süredir görüsmüyoruz diyor.bir arkadasi da evlilik ne oldu deyince ona da durumumuzu anlatiyor ve evlilik isi bitti diyor.yani ben ayrilmak istemisim o engel olmaya calismis olamamis bu nedenle de artik beni aramiyormus ve evlilik konusu da kapanmis.ha bir de demis ki uzun süre kafami dinliycem artik.yani hem ayrildik demiyor hem de biten iliskinin arkasindan söylenecek sözleri söylüyor anlamadim ben.

aynı ben:(tek tek okuyacağım yazılanları

canim özellikle bana tavsiyede bulunan arkadaslarimizin yazdiklarini oku.her biri cok yardimci oldular.belki iliskim yoluna girmedi ama yine de bu sürecte yanimda birilerinin oldugunu bilmek bana güc verdi.

istersen sende paylas bizimle yasadiklarini...

yok canım ben ona kötü demedim zaten genel olarak konuştum. ben de iyi şeyler hissettim onun hakkında.ama ne olur ne olmaz diye sana umut vermek istemedim

benzer bi dönem geçirmiştim çünkü. o yüzden seni çok iyi anlıyorum

ilk ayfalarda yorumlarım önerilerim olmuştu hatırlarsan eğer?
bir de ne sıklıkta görüşüyordunuz?

hatirliyorum canim cok tesekkür ediyorum ilgin icin.yorumlariniz sayesinde yüküm hafifledi,icime atmaktansa hep anlattim ve her biriniz ayri ayri destek oldunuz bu sürecte.

her firsatta gelmeye calisiyordu ama belli bir düzen yoktu yani bazen ayda iki defa geldigi olurdu.bazende 2 ay sonra gelebilirdi.cünkü is yeriyle sadece kendi ilgileniyordu ve her zaman firsat bulamayabiliyordu.ama sevgililer gününde ve dogum günlerimde mutlaka gelirdi,hic aksatmazdi..

hatirliyorum canim cok tesekkür ediyorum ilgin icin.yorumlariniz sayesinde yüküm hafifledi,icime atmaktansa hep anlattim ve her biriniz ayri ayri destek oldunuz bu sürecte.

her firsatta gelmeye calisiyordu ama belli bir düzen yoktu yani bazen ayda iki defa geldigi olurdu.bazende 2 ay sonra gelebilirdi.cünkü is yeriyle sadece kendi ilgileniyordu ve her zaman firsat bulamayabiliyordu.ama sevgililer gününde ve dogum günlerimde mutlaka gelirdi,hic aksatmazdi..

ben 3 aydır nasıl böyle davrandığını hala çözemedim. ya bitirsin ya devam etsin. hayır kendisi nasıl dayanıyor acaba bu duruma.

ben 3 aydır nasıl böyle davrandığını hala çözemedim. ya bitirsin ya devam etsin. hayır kendisi nasıl dayanıyor acaba bu duruma.

onu bende cözebilmis degilim zaten. sanirim umursamadigi icin böyle davranmak ona zor gelmiyor.yani özel bir sey yapmiyor zaten akisina birakmis,acikcasi sallamis artik.gittigi yere kadar mantigi vardir ya öyle bir hale gelmis.

acikcasi bende öyle davraniyorum artik ama bir taraftanda diyorum ki artik bir nokta koymak gerekir.arasam yine acmaz ya da bir bahane bulur sinir olurum.en iyisi bir mesaj yazip bitireyim diyorum.sonra da diyorum ki banane hic bir sey yapmiycam nereye kadar gidiyorsa gitsin.

ne yapacagima karar verebilmis degilim...

kendileri küfürlü konuşunca bişey olmuyo sen sinirlenip iki laf yapınca dünyanın en suçlu insanı oluveriyosun gözlerinde.Bizim durum düzeldi demiştim sanırım yine eskiye döndük hemde hiçbişey yokken.Bu gelgitler insanı harbiden sıkıyo.Ya git ya kal.Çokmu zor belirsizlik yaşamadan ve yaşatmadan çekip gitmek.Hala yakından takip altındayız hala hesap soruluyo yasak konuyo ama devammı tamammı denildiginde koskoca bi soru işareti.Amaçlarını anlamak çok ama çok zor.Bunaldım fazlasıyla şu son 2 aydır.Kızgınsan kızgınsın niye sürdüyosun ki bu kızgınlıgı.Seven insan çektirmez ama lanet olsun ki hala böyle insanları seviyoruz.Allah sanada banada sabır versin canım.Zamana bıraktım artık hayatıma bakıcam ..İnsan bişeyleri umursamamaya düşünmemeye başladıgında düzelmeye başlar hersey der büyüklerimiz kaçan kovalanır taktigi bakalım işe yarayacak mı...çok uzun duygularımı anlattıgım bi yazı yazdım ona okumuşturda eminim cünkü ne zaman laf soksam kendisi gönderme olarak facebooktan bişey paylasıyo.İnadı ne zaman kırılacak bakalım bazı kızgınlıkları yok yere uzattıgının farkında degil ne kadar yordugununda..Hakkımızda hayırlısı olsun Allah büyük..

Son düzenleme:
onu bende cözebilmis degilim zaten. sanirim umursamadigi icin böyle davranmak ona zor gelmiyor.yani özel bir sey yapmiyor zaten akisina birakmis,acikcasi sallamis artik.gittigi yere kadar mantigi vardir ya öyle bir hale gelmis.

acikcasi bende öyle davraniyorum artik ama bir taraftanda diyorum ki artik bir nokta koymak gerekir.arasam yine acmaz ya da bir bahane bulur sinir olurum.en iyisi bir mesaj yazip bitireyim diyorum.sonra da diyorum ki banane hic bir sey yapmiycam nereye kadar gidiyorsa gitsin.

ne yapacagima karar verebilmis degilim...

evet eğer ki umursamadığındansa yani ailevi nedenlerden vs değilse bitmesi daha iyi gibi. ama ayrı da çok zor oluyor inan bana. ben ayrıldığımda çok kötü oldum. aramız kötü devam etmeye razıydım. saçma ama öyle. tabi bu kadar mesafeli değildik biz. sen iyi dayanıyorsun valla canım ya

kendileri küfürlü konuşunca bişey olmuyo sen sinirlenip iki laf yapınca dünyanın en suçlu insanı oluveriyosun gözlerinde.Bizim durum düzeldi demiştim sanırım yine eskiye döndük hemde hiçbişey yokken.Bu gelgitler insanı harbiden sıkıyo.Ya git ya kal.Çokmu zor belirsizlik yaşamadan ve yaşatmadan çekip gitmek.Hala yakından takip altındayız hala hesap soruluyo yasak konuyo ama devammı tamammı denildiginde koskoca bi soru işareti.Amaçlarını anlamak çok ama çok zor.Bunaldım fazlasıyla şu son 2 aydır.Kızgınsan kızgınsın niye sürdüyosun ki bu kızgınlıgı.Seven insan çektirmez ama lanet olsun ki hala böyle insanları seviyoruz.Allah sanada banada sabır versin canım.Zamana bıraktım artık hayatıma bakıcam ..İnsan bişeyleri umursamamaya düşünmemeye başladıgında düzelmeye başlar hersey der büyüklerimiz kaçan kovalanır taktigi bakalım işe yarayacak mı...çok uzun duygularımı anlattıgım bi yazı yazdım ona okumuşturda eminim cünkü ne zaman laf soksam kendisi gönderme olarak facebooktan bişey paylasıyo.İnadı ne zaman kırılacak bakalım bazı kızgınlıkları yok yere uzattıgının farkında degil ne kadar yordugununda..Hakkımızda hayırlısı olsun Allah büyük..

canim suna eminim ki hic bir sekilde bizim kadar irdelemiyorlar icinde bulundugumuz durumu.

iyi düsünmüssün sende bundan sonra kendi hayatina bakmaya calis,baska türlüsü zarar verir sana. hakkinda her seyin hayirlisi olsun insallah...

merhaba arkadaslar

bu günlerde yasadigim bi sorunu sizlerle paylasmak istedim.benim 2.5 yillik bir iliskim var,gerci hala var mi bende bilmiyorum:( arkadasimin kuzeni ve farkli illerde yasiyoruz.ilk baslarda o bana duygularindan bahsetmisti ama ben uzakliktan dolayi mantikli bulmamistim.kendisine de durumu izah etmistim ve arada arkadasca mesajlar atiyodu.nasilsin napiyosun gibi seyler konusurken zamanla daha fazla mesajlasmaya birbirimizi tanimaya basladik ve bende ona karsi biseyler hissetmeye basladim.bunu farkedince uzaklasmak istedim cünkü 24 yasindayim ve bu saatten sonra hayatimda evlenebilecegim birinin olmasini isterim ki uzakliktan dolayi kendisiyle evlenmeyi düsünemezdim.bu belki cok yanlis bi düsünce ama kendi kosullarim geregi böyle olmasi gerekiyodu.cünkü annem babam yasli ve ben evlensem bile gerektiginde hemen yanlarinda olabilecegim bi mesafede olabilmem gerekiyo.yani özel sebeplerim vardi kendimce.onun da buraya gelmesi beklenemezdi ve ailesi de buna kesinlikle karsi cikardi.ama o hep ben seni seviyorum sen benim aradigim kisisin sensiz yapamam bu saatten sonra gibi cümleler kuruyodu.bu arada balik burcu kendisi.bazi asiri duygusal yaklasimlarinda bunun da etkisi oldugunu düsünmekteyim.bu arada gelip gitmeler basladi yani beni görmek icin belirli araliklarla geliyodu görüsüyoduk ve ikimiz de birbirimize daha cok baglanmistik.en sonunda kendisi benim bulundugum ile yerlesmeye karar verdi.bu imkansizdi ama yapacagini söylüyodu.dikey gecis sinavi ile 2 yil daha okuma hakki vardi.okula benim bulundugum ilde devam edip daha sonra da burada bi is kuracagini söylüyodu.maddi acidan buna imkani vardi zaten.ailesi de is yoluyla olursa burda yasamasina olumlu bakabilirdi.cünkü babasi kendi ayaklari üzerinde durduklari takdirde hep arkalarinda olacagini belirtirmis.bunun imkansiz oldugu belli ama gönül iste belki de inanmak istedigim icin inandim bilmiyorum ama sonuc olarak inandim.ki o da zaten kandirmak amaciyla yapmadi biliyorum ama sonuc olarak 2 ay önce bi sorun yasadik.bu arada ben cok cabuk sinirlenip ani tepkiler verebilen biriyim.mesela cok kizinca bitti artik ayrilalim diyebiliyorum.cok yanlis ama düzeltemedim kendimi bi türlü.ama bi kac gün küs kalip sonra yine devam ediyoduk.ve beni o kadar seviyodu ki cok mutluyduk.2 ay önce benim sinav dönemimdi ve kendisine ders calismam gerektigini daha az görüsmemiz gerektigini söyledim.sanirim o dönemde bende bi soguma olmustu.mesajlarina cevap vermeme istegi gibi bir sürü sey.sonra uzun süren tartismalarimiz oldu ama bu arada ben yine eskisi gibi ona karsi ayni duygulari hissetmeye baslamistim.yani yine cok seviyodum ve eskisi gibi olmayi beklerken onda bi sogukluk hissettim.ve bu 2.5 yil boyunca ilk defa oldu.yani bu zamana kadar cok sorun yasadik ama hic böyle olmamisti.ve iki aydir bana cok soguk.son olarak da artik benim bulundugum ile gelmekten vazgectgini söyledi.yikildim resmen :( iliskimizin devaminin buraya gelmesine bagli oldugunu söyledim o kadar cok konustuk ki.beni kafasinda bitirmis.kendisi de itiraf ediyo zaten.artik eskisi gibi degil hislerim diyo.yani beni coktan gözden cikarmis.ve ben onu cok seviyorum günlerdir o kadar mutsuzum ki.aglayarak uyuyup aglayarak uyaniyorum.acik acik konusmayi da denedim her seyi denedim.sacma bulucaksiniz ama basit kiskanclik oyunlari bile yaptim hic umrunda degilim.sadece bitti demiyo.ben bu sekilde devam edemem bitirelim diyorum bende sevgin bitmedi sen bitirsen de ben bitirmem diyo.ne yapmaya calistigini da anlamiyorum.ne olur bana yardimci olun cok zor durumdayim:((

hiç bi zmn hç bşy eskiye dönmez bunu unutma zamnla yıpranır azalır ve yok olur duygular mutlaka ..

evet eğer ki umursamadığındansa yani ailevi nedenlerden vs değilse bitmesi daha iyi gibi. ama ayrı da çok zor oluyor inan bana. ben ayrıldığımda çok kötü oldum. aramız kötü devam etmeye razıydım. saçma ama öyle. tabi bu kadar mesafeli değildik biz. sen iyi dayanıyorsun valla canım ya

canim ben hic bir zaman neden ayrildigimizi ögrenemeyecegim galiba.o yüzden artik üzerinde durmuyorum,hayirlisi böyleymis diyorum.

bugün dogum günüm ama bir mesaj bile atmadi daha ne bekleyeyim ki ondan,herkes kendi yoluna bu saatten sonra.

ben daha önce de söylemistim,her seyi cok yogun yasiyorum.yani ilk aramiz kötü oldugunda dolu dolu yasadim duygularimi,cok agladim,aklima geleni hic icimde tutmadim söyledim ona..düzelmesi icin de her yolu denedim ama olmadi.demek ki böyle olmasi gerekiyormus demekten baska carem yok.

onun sebepleri ailevi degilse bile ben artik onun ailesini istemiyorum,yapamam o insanlarla.o yüzden araya böyle bir sogukluk girmisken onu aklimdan ve hayatimdan cikarmak icin elimden geleni yapmaliyim.

birlikteyken duygularimla hareket ederek bir cok seyi gözden kacirmisim,simdi mantigim devreye girince bazi seyleri daha net gördügüm icin giderek uzaklasiyorum..

Allah hepimiz icin her seyin hayirlisini nasip etsin insallahh...

Doğum gūnūn kutlu olsun canım, madem doğum gūnūnū kutlamak için parmaklarını yorup bir mesaj bile atamıyor, bundan sonra daha fazla dūşūnme bence bırak gitsin..

Son düzenleme:
Canim dogum günün kutlu olsun.
Madem öyle, bu gece senin dönüm noktan olsun,
bir mesaj bile atamiyorsa senin en özel gününde, dogum gününde,
ozaman bu adam seni tamamen sildi diye düsünebiliriz,
sende sil ve yoluna bak, yepyeni bir sayfa ac ve hayatini bütün güzelliklerle onsuz devam ettir
:)

Doğum gūnūn kutlu olsun canım, madem doğum gūnūnū kutlamak için parmaklarını yorup bir mesaj bile atamıyor, bundan sonra daha fazla dūşūnme bence bırak gitsin..

cok tesekkür ederim canim,aynen öyle yapiyorum bende... her seyin hayirlisi...

Canim dogum günün kutlu olsun.
Madem öyle, bu gece senin dönüm noktan olsun,
bir mesaj bile atamiyorsa senin en özel gününde, dogum gününde,
ozaman bu adam seni tamamen sildi diye düsünebiliriz,
sende sil ve yoluna bak, yepyeni bir sayfa ac ve hayatini bütün güzelliklerle onsuz devam ettir
:)

hürremcim cok tesekkür ederim.bende kendime dogum günüme kadar süre vermistim,mesaj atmazsa bir daha asla onun icin kilimi bile kipirdatmam demistim.simdi onu tamamen siliyorum.yeni sayfamda ona yer yok artik...

faceden de siliyorum...

Back
X