canım ben küfür deyince afedersin ama ha s...r şeklinde kelimeleri çok sık kullanıyor falan sandım. şimdi anlatınca anladım ne demek istediğini. evet gerçekten çok kötü ve çok itici. bunun tek mantıklı açıklaması o arkadaşına göre nabza göre şerbet yapmış. başka ir açıklaması olamaz zaten. 2. bucuk yıldır yanında tek bir küfür bile etmeyen adam böyle şeylere yönelmez.hatta böyle bir çevresi yoktur diye düşünüyorum. karı kız olsa etrafında sana neden msj atsın gider gününü gün eder yaşar kendi deyimince. ama bir yandan da bu erkeklere hiç güven olmuyor. hangi taşın altından hangi pislikleri çıkacağı belli olmaz.
evet canim hic güven olmuyor ama gecesi gündüzü hep benimleydi yani firsati olmuyordu ki. sabah uyanir uyanmaz beni ariyordu,bi 5 dk konusuyorduk sonra o is yerine geciyordu bende o sirada kalkip hazirlaniyordum yine ariyordu ben ise gidene kadar konusuyorduk.sonra is yerindeyken sürekli mesajlasiyorduk.aksam cikinca da yine ariyordu eve gelene kadar konusuyorduk.ben eve gelince de kapatmiyorduk sürekli konusma halindeydik.kapattigimiz an yine mesajlasma ya da netten devam ediyorduk.ve bunlari kendisi istiyordu,hep iletisim halinde olmak icin cabaliyordu.ben bazen skldm bu kadar mesajlasmasak olmaz mi diyordum.acikcasi bazen konusmamak icin bahane buluyordum.ama o hep diyordu ki zaten uzagiz bir tek telefonla iletisim kurabiliyoruz bunu bana cok görme.
bir ortami da yoktu.cok yakin arkadaslari hep sehir disinda görevdeler.sadece onlar geldiginde bir yerlere gidip oturuyorlardi ama bana mesaj atmaya devam ediyordu.ki o arkadaslari da efendi görünümlü kisiler.tabi ki hic birinin icini bilemeyiz ama görünüse göre agir tavirlari vardi.hani öyle eglenmeye bile gitmezlerdi bir yerde oturup muhabbet ederlerdi.
bir de is yerinden ayrilamiyordu zaten haftanin 7 günü is yerinde olmasi gerekiyordu.demek istedigim su ana kadar en ufak bir süphem olmadi kendisinden.buna sebep olacak bir davranisi olmadi.anlamiyorum yaa...
ya kendisini cok iyi gizledi,3 yil boyunca rol yapti ki bu da cok zor yani 3 gün degil ki 3 yil boyunca insan nasil bu kadar kedini farkli tanitabilir.ya da bundaki amaci ne olabilir ki.sonucta benden faydalanmak icin desem kac defa gelebiliyordu ki zaten.ve inanmayacaksiniz ama geldigi zamanlarda da bana karsi en ufak bir yakinlasmasi bile olmadi.cünkü öyle seylere cok dikkat ediyordu.o yüzden kadin kiz muhabbetine cok sasirdim.
ya da daha önce de söyledigim gibi kötü bir dönem geciriyor.böyle abuk-subuk seyler yapiyor...