çalışmalımıyım kızlar yardımmmmmmmm

demet5834

evli-muhasebe
Kayıtlı Üye
5 Ağustos 2010
27
1
36
İstanbul
KIZLAR MERHABA 12 HAFTALIK HAMİLEYİM 2.BEBİŞİM oğlum 4 yaşında aklıma takılan bir soru var yardımlarınıza ihtiyacım var oğlumu ben büğyütemedim o zaman durumlar kötüydü babasının askerliği falan vardı muhasebeciyim bu arada 40 lı iken anneme bırakmak zorund kaldım ama şimdi siteden ev aldık borç yok şükür bir evim daha var kirada arabada var sizce bebeğime kendim mi bakmalıyım çalışmalımıyım eşimde bilgisayar programısı evde ıkılır mıyım geçinebilir miyiz ne diyorsunuz lütfen yardım..

KIZLAR MERHABA 12 HAFTALIK HAMİLEYİM 2.BEBİŞİM oğlum 4 yaşında aklıma takılan bir soru var yardımlarınıza ihtiyacım var oğlumu ben büğyütemedim o zaman durumlar kötüydü babasının askerliği falan vardı muhasebeciyim bu arada 40 lı iken anneme bırakmak zorund kaldım ama şimdi siteden ev aldık borç yok şükür bir evim daha var kirada arabada var sizce bebeğime kendim mi bakmalıyım çalışmalımıyım eşimde bilgisayar programısı evde ıkılır mıyım geçinebilir miyiz ne diyorsunuz lütfen yardım..
ben özelde çalışıyo olsaydım kesinlikle çalışmayı düşünmezdim hem de senin durumundayken..
ama şöyle de birşey var..eşinin işi garanti mi? senin emekliliğine ne kdr daha zmn var..işi bırakmak yerine ücretsiz izin alabiliyosan bi dene bakalım ona göre karar verirsin..

ben özelde çalışıyo olsaydım kesinlikle çalışmayı düşünmezdim hem de senin durumundayken..
ama şöyle de birşey var..eşinin işi garanti mi? senin emekliliğine ne kdr daha zmn var..işi bırakmak yerine ücretsiz izin alabiliyosan bi dene bakalım ona göre karar verirsin..

canım eşimin işi garanti derken özel sektörde çalışıyor ama bilgisayar hiç bitmeyen bir meslek iş bulur problem değil ek olarak web sitesi falanda yapıyr
gelir korkuus yok şükür 2 çocukla çalışılır mı o var en azından 2-3 yıl ara vermek istiyorum öle çok izinm alalma burda tek çalışıyorum yerime birini alcam birde çalıştım yer akaryakıt istasyonu hep erkek sıkıldım ice

ilk çocuğunu kendin büyütemediğini söylemişsin canım. eğer imkanın varsa ki imkanın var görünüyor şuan, bence çalışma.
ilk çocuğunda yapamadıklarını bunda yap.
onun ilk adımlarını ilk gülüşünü ilk anne deyişini ilk kelimelerini sen duy. ilkinde pişmanlıkların olmuş çalışma zorunluluğunla ilgili.
,bak şimdi herşey yoluna girmiş.
parayı 3-5 sene sonrada kazanabilirsin ama evlatlarınla geçireceğin bu ilk ve özel günlerin birdaha geri gelmeyecek.
çocuklar zaten 14-15 yaşına geldiğinde anne babalarından biraz uzaklaşıyor ortak nokta bulmak zorlaşıyor.
bence bu günlerin tadını doya doya çıkar.
ha ileride çok sıkılırsan 2-3 yaşında kreşe verirsin yine çalışmaya devam edersin.
ama bi düşünsene sabahları senden ayrılmak istemeyecek akşamları sen yorgun argın eve geleceksin ev işiydi yemeğiydi derken onlara vakit ayıramayacaksın ve onlar bütün gün seni özledikleri için ilgi bekleyecekler.

çalışmak zorunda olan kadınlar malesef çocuklarıyla hep kopuk oluyorlar.
bence çalışma şuan. en azından 3 sene kadar çalışma evladınla doya doya ilgilen

evet canım kesinlikle haklısın şu an ihtiyaç yok 3 5 kurruş birikmişte var sanki mesleğim elimden kaçmıyor yaa yine çalışırım ben büyütmeliyim evin tadına varmalıyım tek sıkıntım acaba sıkılırmıyım ama 2 çocuk ev işi derken pekte sıkılcağımı sanmıyorum birde site ortamı çocuklarda rahat park falan herşey var borçta yok şükür ben güzeli evladımın yanında olmak o günler geri gelmiyor ben şimdi mahfoluyorum 2 çocukla çalışmayı düşünemiyorum daha 3-4 aylık bebişi her sabah kaldır giydir et annenlere götür zor

evet canım kesinlikle haklısın şu an ihtiyaç yok 3 5 kurruş birikmişte var sanki mesleğim elimden kaçmıyor yaa yine çalışırım ben büyütmeliyim evin tadına varmalıyım tek sıkıntım acaba sıkılırmıyım ama 2 çocuk ev işi derken pekte sıkılcağımı sanmıyorum birde site ortamı çocuklarda rahat park falan herşey var borçta yok şükür ben güzeli evladımın yanında olmak o günler geri gelmiyor ben şimdi mahfoluyorum 2 çocukla çalışmayı düşünemiyorum daha 3-4 aylık bebişi her sabah kaldır giydir et annenlere götür zor

evet canım sıkılmazsın hem ilk çocuğunlada ilgilenirsin ev işleri derken zaten zaman çok çabuk geçiyo bak ben 7 sene çalıştım geçen sene kasımda işten ayrıldım 1 senedir evdeyim. bende ilk zamanlarda nasıl yaparım alışamam falan diyodum ama dün bi düşündüm 1 sene olmuş ve bana 1 ay gibi geldi. zaman çok çabuk geçiyo. sen evle ilk çocuğunla ilgilenirken hamileliğini bile anlamayacaksın. zaten sonrasında yine yeni bir bebeği yetiştirmekle vakit geçireceğin için yıllar çok çabuk geçer.

Aç kalmazsınız ondan eminim. Ben de programcıyım. Sektörde maaşlar çok iyi. Bence çalışma. Ben evden çalışıyorum. O halde bile çok zor. Evde zaten sıkılacak vaktin olmaz muhtemelen 2 çocukla. Çok sıkılırsan da annene bırakırsın çocukları sen gezersin. Vakti gelince yine iş bakabilirsin. Muhasebe de bitmeyen bir meslek. Benim amcamın karısı 7 sene sonra iş buldu çalışıyor. Yeterki sen iste.

Aç kalmazsınız ondan eminim. Ben de programcıyım. Sektörde maaşlar çok iyi. Bence çalışma. Ben evden çalışıyorum. O halde bile çok zor. Evde zaten sıkılacak vaktin olmaz muhtemelen 2 çocukla. Çok sıkılırsan da annene bırakırsın çocukları sen gezersin. Vakti gelince yine iş bakabilirsin. Muhasebe de bitmeyen bir meslek. Benim amcamın karısı 7 sene sonra iş buldu çalışıyor. Yeterki sen iste.

evet haklısın iş bulunur ama o çocuğun bebekliği geri gelmez dediğin gibi kirada yok şükür bir faturalar çocuklar ev 10 yıldır çalışıyorum yaa bende sıkılmam heralde nere sıkılıyon 2 çocuk ev yeek :)

Back
X