- 11 Temmuz 2012
- 1.234
- 1.361
- 208
tamam ıste beledıyelere kaymakamlıga bır sekılde gırmeye calıssana ne guzel halkla ılıskıler cok ıyı bence o alan ıcın.. ben gonullu beledıyede calısıyordum süper bı ıs gelmıstı bana o sıra ogretmenlıge donmek cok zor olmustu bana yanlıs meslek mı sectım acaba dedım ozel sektorde dısarda calısınca araba gerek de beledıyede oyle degıl beledıyenın aracı servısı oluyor zaten proje ıslerı ıcın sureklı bı sofor ve araba oluyor.. bak bu departmanlara ıyı bakÇok iyi yapıyorsunuz gerçekten. Eminim çocukların da zihni açılıyordur :) Mutlu oluyorlardır.
Dediğiniz gibi dışarıda olabileceğim bir iş daha iyi gelebilirdi ama ehliyet falan lazım. Bindiğim otobüs bile biraz hızlı gitse aklım çıkıyor. Araba sürebileceğimi sanmıyorum. Ehliyetsiz elemanı da kim dışarıda çalıştırır :) Hem ona göre de eğitim gerek. Ben Halkla İlişkiler okudum 2 yıl. Lise mezunundan halliceyim. Çok fazla seçeneğim yok kısaca... Yani hem şikayet edip hem hiçbir şey yapmıyormuşum gibi görünüyor biliyorum ama cidden çıkmazdayım ne yapabileceğimi bilmiyorum.
basın yayın
halkla ılışkıler
sosyal işler
arge
(mutlaka bak ama ) :)
yada bı tanıdık bul
taseron alırlar basta 1300 - 1500 maaas olur ama bıraz sabredersen sozlesmelıye gecersın 2500 fln olabılıyor yanı.. ustelık oyle bır sosyal cevre -n oluyorkı herseyden haberdar oluyorsun tum projelerı bılıyorsun bı cok ımkan cıkıyor karsına... cok eglenırsın soyleyeyım sana :)