Çalışmasam olmuyor,çalışmaktan da sıkıldım..

massskara

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
20 Ağustos 2015
601
943
103
Merhaba konu başlığından da anlaşıldığı gibi çalışmaktan sıkıldım artık... Üni. Bittiğinden beri 13 yıldır çalışıyorum.. Ve şu an kısmen rahat ama mutlu olmadığım bir işte çalışıyorum.. Sürekli şimdi evde olsam derlesem toparlasam,akşam yemeklerimi yapsam sonra arkadaşlarımı arasam dışarı çıksam. saate bakmadan haraket etsem istiyorum.. Bi yerden sonra sıkılır mıyım bilmiyorum.. Ailemle ilgili çok büyük sıkıntılar var evde olsam bunlara daha çok takılıdan,işte bari düşünmüyorum diyorum daha az düşünüyorum diyorum.. ama bu havalar hep aklımı çeliyor:)) yaz gelince pılı pırtıyı toplayıp yazlığa taşınan,sabah biber kızartıp kahvaltı eden... çayımı kahvemi sakin sakin içen bi kadın olmak isterdim sanırım :)))

Merhaba konu başlığından da anlaşıldığı gibi çalışmaktan sıkıldım artık... Üni. Bittiğinden beri 13 yıldır çalışıyorum.. Ve şu an kısmen rahat ama mutlu olmadığım bir işte çalışıyorum.. Sürekli şimdi evde olsam derlesem toparlasam,akşam yemeklerimi yapsam sonra arkadaşlarımı arasam dışarı çıksam. saate bakmadan haraket etsem istiyorum.. Bi yerden sonra sıkılır mıyım bilmiyorum.. Ailemle ilgili çok büyük sıkıntılar var evde olsam bunlara daha çok takılıdan,işte bari düşünmüyorum diyorum daha az düşünüyorum diyorum.. ama bu havalar hep aklımı çeliyor:)) yaz gelince pılı pırtıyı toplayıp yazlığa taşınan,sabah biber kızartıp kahvaltı eden... çayımı kahvemi sakin sakin içen bi kadın olmak isterdim sanırım :)))
Al benden de o kadar😂

Ben sevmediğim bir ortamda bir saat bile durmak istemezken sizin böyle hissetmeniz normal geldi. Başka bir altarnatif yok mu yani başka bir iş yapma şansınız sevdiğiniz bir iş. Yani biraz ara verin desem bence oda yetmeyecek çünkü her şeyin başı sevmekten geçiyor.

Konuyu ben açtım sandım :))))

Ben sevmediğim bir ortamda bir saat bile durmak istemezken sizin böyle hissetmeniz normal geldi. Başka bir altarnatif yok mu yani başka bir iş yapma şansınız sevdiğiniz bir iş. Yani biraz ara verin desem bence oda yetmeyecek çünkü her şeyin başı sevmekten geçiyor.
13 yıldır yaptııım iş artık başka iş yapamam gibi geliyor ama hedef baskısı yıldırdı.. ama bi yerde de rahat

evli misiniz çoluk çocuk var mı bilmiyorum

ama o yazlığı olup yaz gelince yazlığa taşınan kadınların yaş ortalaması 60

mesela halam var 65 yaşında

çocukları büyük evli

eşi vefat etti kendisi de emekli

yazlıkta takılıyor da mutlu mu ona sormalı

şu yaşımızda bulunduğumuz yerden güzle gözükse de ortam bir süre sonra sıkar zira sosyalleşmek sıkıntılı

mesela demişsiniz ya akşam da arkadaşlarım ile çıkayım diye işiniz vs olmayınca akşam çıkacak arkadaş da olmaz ki

yani çevre daralır, hayatın maddi yükü de binince gezme tozma dozu azalır

bu havalar insanı etkiliyor

bayramda bir küçük kaçamak yapın ferahlayın

Asla özenmeyin kendi ofisimi açmak için işten ayrıldım.Bazı durumlardan dolayı birkaç aydır çalışmıyorum.İlk başlarda çok güzel geliyor insana ama sonrası hep aynı döngü kalk kahvaltı yap evde otur gez dolaş yemek ye uyu.Bir süre sonra sıkıntıdan patlarsınız.Biran önce işe başlamak istiyorum şuan

Asla özenmeyin kendi ofisimi açmak için işten ayrıldım.Bazı durumlardan dolayı birkaç aydır çalışmıyorum.İlk başlarda çok güzel geliyor insana ama sonrası hep aynı döngü kalk kahvaltı yap evde otur gez dolaş yemek ye uyu.Bir süre sonra sıkıntıdan patlarsınız.Biran önce işe başlamak istiyorum şuan
Evet evet bi yerden sonrası kısır döngü.. zaten maddi açıdan çalışmak zorundayımmm.. işte öyle hayal ettimmm ben de :))

Evde olmak daha zorluyor.ben ücretsiz izindeydim evliyseniz bir yerden sonra kendinizi evin çalışanı gibi hissediyorsunuz.ama iş hayatı olunca en azından tüm ev yükü size kalmıyor.

evli misiniz çoluk çocuk var mı bilmiyorum

ama o yazlığı olup yaz gelince yazlığa taşınan kadınların yaş ortalaması 60

mesela halam var 65 yaşında

çocukları büyük evli

eşi vefat etti kendisi de emekli

yazlıkta takılıyor da mutlu mu ona sormalı

şu yaşımızda bulunduğumuz yerden güzle gözükse de ortam bir süre sonra sıkar zira sosyalleşmek sıkıntılı

mesela demişsiniz ya akşam da arkadaşlarım ile çıkayım diye işiniz vs olmayınca akşam çıkacak arkadaş da olmaz ki

yani çevre daralır, hayatın maddi yükü de binince gezme tozma dozu azalır

bu havalar insanı etkiliyor

bayramda bir küçük kaçamak yapın ferahlayın
Herkes kendine göre biraz mutlu çokça mutsuz..
Bu günümüze bu halimize şükür.
Allah bu günümüzü aratmasın.
Maddi sıkıntı olmadan daha rahat kafayla çalış ak isterdim belki de..

Back
X