Çalışmasam olmuyor,çalışmaktan da sıkıldım..

Anlıyorum çok zor çok stresli...ama iş yok.bankadan ayrıldığı an vasıfsız oluyor insan.bir de çalışan profili belli.hedef söz konusu oldugu zaman herkes rakip ama eğlenmeye geldiği an da herkes ekip:) emekliliğinize de daha çok var.hic öyle uçsuz bucaksız tatil hayali kurmayin mazallah gerçek olur sıkılirsiniz:)
Yazacağım size,sizinkini de Allah bağışlasınnnn ve çok kolay gelsin

Canım çalışmak maddi açıdan rahat etmen için şart fakat parayı harcayabilecek zaman,kişi,mekan olmasida sart

tabi ki sıkılmakta haklısınız
genç yaşta işe başlayınca baya da olmuş
ama bu hayallere kavuşunca onlardan da bir süre sonra sıkılırsınız
çünkü çalışmaya alışmışsınız evde oturup ne yapacaksınız
2.cocukta analık izni filan o heveslerinizi alırsınız biraz sanki :KK70:

Ben bu hayalimi hamileliklerimden sonra gerceklestirdim, darisi isteyenlerin basina.
Küçüğü 2bucuk yaş ve 2bucuk yildir evdeyim,4e kadar yolu var😌 Işte ev, evde iş aranıyor yalniz🤣

ayyyyy bende yaa 12-13 sene oldu çalışalı. şimdi yeni evlendim, işten çıkıp evimde yayılmanın yollarını arıyorum resmen
Ayy elinizde cok buyuk bi firsat var😂 bende ilk evlendigimde calisiyordum ve isimi sevmiuordum calismaktan evime evliligime doyamiyordum borcumuzda vardi halbuki evlendikten sonra 1 sene icinde evlilik sebebiyle isten ayrilirsaniz tazminatinizi alabiliyormusunuz bilmiyordm ben ahhh ahhh 5 senedirde calisiyordum bi gun tak dedi ciktim evlilik yildonumumden 1 hafta sonra bilseydim erkwn davranir tazminatimi alirdimm

Çalışmadan birşey üretmeden hayat mı geçer ya o sizin istediğiniz tatil çok bunaldıysanız bahram geliyor senelik izinle de biraraya getir ve tatile git

tabi ki sıkılmakta haklısınız
genç yaşta işe başlayınca baya da olmuş
ama bu hayallere kavuşunca onlardan da bir süre sonra sıkılırsınız
çünkü çalışmaya alışmışsınız evde oturup ne yapacaksınız
2.cocukta analık izni filan o heveslerinizi alırsınız biraz sanki :KK70:
2.çocuk demek 4 ay izin demek...

Lise bitiminden itibaren çalışıyorum şimdi doğum izmindeyim inanın insan alışamıyor hemen ev hanımı kimliğine bürünemiyor şahsen ben çalılmayı özledim. İnsan kendine daha çok bakıyor, iki sohbet ediyor topluma karışıyor bayram sonrası başlayacağım nasipse
Sizde inanın zorlanır bir yandan sonra sıkılırsınız zira 13 yıl olmuş çalışalı o tempoya insan alışıyor

Balayı ertesi kullandığım yıllık iznimin 2. gününde işe dönmüş biriyim. O zaman anladım ki ben ev hanımı olamam :)
Ayrıca Allah'a şükür çalışıp kazanıyorum , bunun bana verdiği bir güven duygusu var , çalıştığım için evde de işler ortak yapılıyor , ama çalışmazsam her şey bana bakacak (klasik bir Türk kadınının yetiştirdiği ,klasik bir Türk erkeği kocam:) )
Velhasıl çalışmak candır. Gerisi heyecandır ama kısa süreli:)

Ben de 10 yıldır çalışıyorum esasında çalışmak güzel her istediğini yapmak için.
Ama insanlardan dolayı işimden soğudum.
aradığım yorum.

3yıllık memuriyet hayatımda gördüklerim göreceklerim teminatı sanırım

Merhaba konu başlığından da anlaşıldığı gibi çalışmaktan sıkıldım artık... Üni. Bittiğinden beri 13 yıldır çalışıyorum.. Ve şu an kısmen rahat ama mutlu olmadığım bir işte çalışıyorum.. Sürekli şimdi evde olsam derlesem toparlasam,akşam yemeklerimi yapsam sonra arkadaşlarımı arasam dışarı çıksam. saate bakmadan haraket etsem istiyorum.. Bi yerden sonra sıkılır mıyım bilmiyorum.. Ailemle ilgili çok büyük sıkıntılar var evde olsam bunlara daha çok takılıdan,işte bari düşünmüyorum diyorum daha az düşünüyorum diyorum.. ama bu havalar hep aklımı çeliyor:)) yaz gelince pılı pırtıyı toplayıp yazlığa taşınan,sabah biber kızartıp kahvaltı eden... çayımı kahvemi sakin sakin içen bi kadın olmak isterdim sanırım :)))
Al bendende o kadar, çalışmak sonra eve gidip evi derleyip toplayıp yemek yapmak çok zoruma gidiyor, bekarken seviyordum çalışmayı çünkü herşeyi annem yapıyordu çok bunaldım hem ev hem işi idare etmekten.

Keşke... Ben de haftaya doğum iznine çıkıcam ama bi yandan da tek maaşla nasıl geçinicez yeter mi diye düşünmeye başladım. Yan dairede kaynana...

Aaaaa bunlar benim hayallerim değil mi :p Valla Allah çalışmak istemeyen herkese çalışmama imkanı versin, amin. "Aaaa ama evde çok sıkılırsın" falan demeyin. Sıkılmıyorum arkadaşım. Ben çalışmadığım zamanlarda evde boş boş oturmuyorum çünkü. İkinci bir master düşünüyorum, gastronomi kursları hayali kuruyorum, gönlümce spor yapmak, kitap okumak istiyorum. Yeni bir yemek denerken, bir çiçeği saksıya ekerken bile mutlu hissediyorum. Bir anımı boş bırakmıyorum ve sı kıl mı yo rum. Tşk.

Back
X