- 10 Kasım 2014
- 8.951
- En iyi cevaplar
- 1
- 15.784
- 388
- 45
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Biber kızartmalı hayaller:)Mecburuzz calismaya napalim, dua edelim Allah saglik versin de o deniz kenarinda biber kizartmali hayalimizi bari emekliliğimizde yaşayabilelim..
35e az kaldıAy arkadaşlar siz kaç yaşındasınız şu an şok oldum 20 küsür yıllık calısanlar falan...ay ben burda yazanları hep genc hanımlar olarak hayal etmiştim
Yazacağım size,sizinkini de Allah bağışlasınnnn ve çok kolay gelsinAnlıyorum çok zor çok stresli...ama iş yok.bankadan ayrıldığı an vasıfsız oluyor insan.bir de çalışan profili belli.hedef söz konusu oldugu zaman herkes rakip ama eğlenmeye geldiği an da herkes ekip:) emekliliğinize de daha çok var.hic öyle uçsuz bucaksız tatil hayali kurmayin mazallah gerçek olur sıkılirsiniz:)
Annem demans hastası baya ilerledi,babam da bi iftira yüzünden şu an mahkum...evde aileyle ilgili ne sıkıntı var?
Ayy elinizde cok buyuk bi firsat varayyyyy bende yaa 12-13 sene oldu çalışalı. şimdi yeni evlendim, işten çıkıp evimde yayılmanın yollarını arıyorum resmen
Tatile ihtiyacım olduğuna karar verdim ben de..umarımmm inşallaahhhhÇalışmadan birşey üretmeden hayat mı geçer ya o sizin istediğiniz tatil çok bunaldıysanız bahram geliyor senelik izinle de biraraya getir ve tatile git
2.çocuk demek 4 ay izin demek...tabi ki sıkılmakta haklısınız
genç yaşta işe başlayınca baya da olmuş
ama bu hayallere kavuşunca onlardan da bir süre sonra sıkılırsınız
çünkü çalışmaya alışmışsınız evde oturup ne yapacaksınız
2.cocukta analık izni filan o heveslerinizi alırsınız biraz sanki![]()
rapor, yıllık izin vs. sizin ücretsiz izin hakkınız yok mu2.çocuk demek 4 ay izin demek...
aradığım yorum.Ben de 10 yıldır çalışıyorum esasında çalışmak güzel her istediğini yapmak için.
Ama insanlardan dolayı işimden soğudum.
Al bendende o kadar, çalışmak sonra eve gidip evi derleyip toplayıp yemek yapmak çok zoruma gidiyor, bekarken seviyordum çalışmayı çünkü herşeyi annem yapıyordu çok bunaldım hem ev hem işi idare etmekten.Merhaba konu başlığından da anlaşıldığı gibi çalışmaktan sıkıldım artık... Üni. Bittiğinden beri 13 yıldır çalışıyorum.. Ve şu an kısmen rahat ama mutlu olmadığım bir işte çalışıyorum.. Sürekli şimdi evde olsam derlesem toparlasam,akşam yemeklerimi yapsam sonra arkadaşlarımı arasam dışarı çıksam. saate bakmadan haraket etsem istiyorum.. Bi yerden sonra sıkılır mıyım bilmiyorum.. Ailemle ilgili çok büyük sıkıntılar var evde olsam bunlara daha çok takılıdan,işte bari düşünmüyorum diyorum daha az düşünüyorum diyorum.. ama bu havalar hep aklımı çeliyor:)) yaz gelince pılı pırtıyı toplayıp yazlığa taşınan,sabah biber kızartıp kahvaltı eden... çayımı kahvemi sakin sakin içen bi kadın olmak isterdim sanırım :)))