Çalışmasam olmuyor,çalışmaktan da sıkıldım..

Bende 6 yıl durmadan çalıştım, sabahları alarm çalınca yeter artık işe gitmek istemiyorum diyerek uyanıyordum. Sonra bizim şirket battı kapandı tazminatlarımızı aldık ayrıldık. Mutluydum baya sabaha kadar otur akşama kadar yat falan. Nişanlıydım o dönem ev eşya bakma derken günler geçti evlendim. Sonra bir baktım ki evde sıkıntıdan ölüyorum bir de para kazanmaya alışan biri kolay kolay kocadan harçlıkta alamıyor. Gezsen arkadaşlarım çalışıyor para kısıtlı.... İşin kısası ikisini de denemiş biri olarak diyorum ki işten çıkıp evde oturursan 3. haftadan sonra çok sıkılmaya başlayacaksın. Belki başka iş görüşmeleri yapıp sevmediğin ortamdan uzaklaşabilirsin.. Ben zor iş buldum sonrasında eğer maddi açıdan ihtiyacın varsa, başka iş bulmadan çıkma derim.

Merhaba konu başlığından da anlaşıldığı gibi çalışmaktan sıkıldım artık... Üni. Bittiğinden beri 13 yıldır çalışıyorum.. Ve şu an kısmen rahat ama mutlu olmadığım bir işte çalışıyorum.. Sürekli şimdi evde olsam derlesem toparlasam,akşam yemeklerimi yapsam sonra arkadaşlarımı arasam dışarı çıksam. saate bakmadan haraket etsem istiyorum.. Bi yerden sonra sıkılır mıyım bilmiyorum.. Ailemle ilgili çok büyük sıkıntılar var evde olsam bunlara daha çok takılıdan,işte bari düşünmüyorum diyorum daha az düşünüyorum diyorum.. ama bu havalar hep aklımı çeliyor:)) yaz gelince pılı pırtıyı toplayıp yazlığa taşınan,sabah biber kızartıp kahvaltı eden... çayımı kahvemi sakin sakin içen bi kadın olmak isterdim sanırım :)))
ay şuan mesainin ortası ve aynı şeyi düşünüyorum, bayram tatilini iple çekiyorum falan..
yıllık izin al bir hafta bile insanı toparlıyor, kafana göre yat kalk gez yüz eğlen 1 hafta
sonra zaten 1 haftalık tatilde bile para suyunu çekince insanın çalışası geliyor :olamaz:

Biber kızartması sevmem.:KK28:
Ama kek pişirebilirim sonsuza dek...
Öğleden sonra bazen puding bazen de yumuşacık kek...:KK73:
21 yıl olmuş...
Bazı yıllar izin bile kullanmadan çalıştım. Hele ki iş hayatına ilk başladığım bilmem kaç senede 0 izinliydim! :ukala:
Az kaldı inşallah bir gün ben de denize karşı evimizde salıncakta uyuyan kocaya çay demleyeceğim inşallah.:KK37:
..................................................................................

Duygularını çok iyi anlıyorum arkadaşım.
Gerçekten de iki ucu dikenli değnek!
Çalışsan olmuyor çalışmasan hiç olmuyor.
Bir yere yetememek çok zor,hep eksik hep yarımım sanki...
Allahım hayırlısıyla herkesin gönlüne göre versin inşallah!:KK74:
Ahhhhh ahhhh kocaman kocaman çok büyük amin.

ay şuan mesainin ortası ve aynı şeyi düşünüyorum, bayram tatilini iple çekiyorum falan..
yıllık izin al bir hafta bile insanı toparlıyor, kafana göre yat kalk gez yüz eğlen 1 hafta
sonra zaten 1 haftalık tatilde bile para suyunu çekince insanın çalışası geliyor :olamaz:
Hahahaaa doğru diyorsunnn vallaaa

İstediğim saatte yatıyorum istediğim saatte kalkıyorum gün içinde nescafemi yapıp kitap köşemde kitap okuyorum arada geziyorum haftasonu eşimle geziyoruz 2 yaşında da kızım var bu rutinlik 9 senedir böyle devam etmekte bazen çok sıkılıp depresyona girmekle beraber kışın çalışmak istemekle beraber yazın hiç çalışmayı istemeyen bir benim yazın 1 ay yazlığımıza gidiyoruz arka ön deniz manzarası hergün yürüyüş gün doğumu gün batımı izle denizin sesini dinle çok seviyorum yaaaa çalışmak mı iyi çalışmamak mı hiç bilmiyorum
Size biraz uyuz mu oldum hiç bilmiyorummmm 😃😃😃😃🤣🤣🤣😂😂

aynı ben bende bazen bunalıyorum işte
sonra 9 günlük tatillerde bunaldıgım hergun ev işi temizlik ve kabusum yemek geliyor aklıma vazgeçiyorum
birde evde olsam annemle kv geliyor aklıma kökten vazgeçiyorum ,

getir bizi götür bizi :işsiz::bicak:

Valla çalışmaya devam edebilseydim ben de 13 yıllık bankacı olacaktım.infertilite tedavilerim yüzünden işimden ayrıldım 4.5 sene oldu 20 aylık oğlum var şimdi.her sene yazlığa gittik.3- 4 ay kaldık...bir tek çay içmekten bikmadim:) kahvaltıya patates biber kızartması omlet menemen pankek krep poaca yapmaktan bıktım:) işsizim.isinizin kıymetini bilin.gercekten gözlerimden yaşlar akarak yazıyorum.allah kimseyi ıssız etmesin.bu arada üzülmeyin gerçekten ekonomik olarak çalışmaya ihtiyacım yok.
Ben de bankacıyımmm,sanırım siz beni ben sizi daha iyi anlarsınız

Merhaba konu başlığından da anlaşıldığı gibi çalışmaktan sıkıldım artık... Üni. Bittiğinden beri 13 yıldır çalışıyorum.. Ve şu an kısmen rahat ama mutlu olmadığım bir işte çalışıyorum.. Sürekli şimdi evde olsam derlesem toparlasam,akşam yemeklerimi yapsam sonra arkadaşlarımı arasam dışarı çıksam. saate bakmadan haraket etsem istiyorum.. Bi yerden sonra sıkılır mıyım bilmiyorum.. Ailemle ilgili çok büyük sıkıntılar var evde olsam bunlara daha çok takılıdan,işte bari düşünmüyorum diyorum daha az düşünüyorum diyorum.. ama bu havalar hep aklımı çeliyor:)) yaz gelince pılı pırtıyı toplayıp yazlığa taşınan,sabah biber kızartıp kahvaltı eden... çayımı kahvemi sakin sakin içen bi kadın olmak isterdim sanırım :)))
Ay valla şimdi 21 yıllık meslek hayatımı kaldırıp çöpe atasım geldi nasıl da tatlı tatlı anlatmışsın :KK55: Ama gel gör ki ne kocam ne de ailem zengin ve emekliliğime tam 21 yıl var :işsiz::işsiz:

yaz gelince pılı pırtıyı toplayıp yazlığa taşınan,sabah biber kızartıp kahvaltı eden... çayımı kahvemi sakin sakin içen bi kadın olmak isterdim sanırım :)))
Ah bi an kendimi hayal ettim ahhh..
Valla ben **guya** calismiyorum, ev hanimi modunda 1 cocuklu olarak yasiyorum..
Evlenmeden onceki hayatimda çalışan biriydim,ikisini kiyasladigimda suan cookkk daha yoruluyorum. :temizlik:

Ben de bankacıyımmm,sanırım siz beni ben sizi daha iyi anlarsınız
Anlıyorum çok zor çok stresli...ama iş yok.bankadan ayrıldığı an vasıfsız oluyor insan.bir de çalışan profili belli.hedef söz konusu oldugu zaman herkes rakip ama eğlenmeye geldiği an da herkes ekip:) emekliliğinize de daha çok var.hic öyle uçsuz bucaksız tatil hayali kurmayin mazallah gerçek olur sıkılirsiniz:)

Anlıyorum çok zor çok stresli...ama iş yok.bankadan ayrıldığı an vasıfsız oluyor insan.bir de çalışan profili belli.hedef söz konusu oldugu zaman herkes rakip ama eğlenmeye geldiği an da herkes ekip:) emekliliğinize de daha çok var.hic öyle uçsuz bucaksız tatil hayali kurmayin mazallah gerçek olur sıkılirsiniz:)
Çok güldüm :)))) dediğiniz gibi ayrıldığımız an vasıfsısız..
Bide evde 3 yaşında bebe,ayrılırsam kreşe de gönderemez sabahtan akşama birbirimizi yeriz artık.çok atarla kendisi..
O zaman deveyi gütmeye devam....

Size biraz uyuz mu oldum hiç bilmiyorummmm 😃😃😃😃🤣🤣🤣😂😂
Niden :KK70: :KK70: :KK70: yok canım uyuz olma ben bekarken çalışıyordum evlenince eşim istemedi çalışmamı maddi imkanlarımız iyi diye evde durmamı istedi ama ben çalışmayı çok seviyordum eve girince anksiyete panikatak 9 senedir bunlarla cebelleşiyorum belki çalışmak daha iyidir kıymetini bil şimdi de yatmaya alıştım çalışmak istemiyorum :KK70:

Niden :KK70: :KK70: :KK70: yok canım uyuz olma ben bekarken çalışıyordum evlenince eşim istemedi çalışmamı maddi imkanlarımız iyi diye evde durmamı istedi ama ben çalışmayı çok seviyordum eve girince anksiyete panikatak 9 senedir bunlarla cebelleşiyorum belki çalışmak daha iyidir kıymetini bil şimdi de yatmaya alıştım çalışmak istemiyorum :KK70:
bekarken ki hayalim di çalışmamı istemeyen koca 😃😃 aksine benimki çalışmam konusunda çok azimli ve istekli çıktı☺️☺️☺️

Mecburuzz calismaya napalim, dua edelim Allah saglik versin de o deniz kenarinda biber kizartmali hayalimizi bari emekliliğimizde yaşayabilelim..

Çok güldüm :)))) dediğiniz gibi ayrıldığımız an vasıfsısız..
Bide evde 3 yaşında bebe,ayrılırsam kreşe de gönderemez sabahtan akşama birbirimizi yeriz artık.çok atarla kendisi..
O zaman deveyi gütmeye devam....
Evet ya bunalıp canınıza tak edince bana yazın özelden ben sizi toparlarim.bu zamanda sadece insana düşmanı haklısın deyip gaza getirir işten çıkması icin:) 3 yaşındaki minnosu öpüyorum.benim azman 20 aylık düz duvara tirmaniyor.aynen kafayı yiyor evde insan.sizlanmaya bile hakkım yok :neyim eksik ki!

bekarken ki hayalim di çalışmamı istemeyen koca 😃😃 aksine benimki çalışmam konusunda çok azimli ve istekli çıktı☺☺☺
Keşke benim eşim de istese işim çok güzeldi masabaşı ve işim çok rahattı bıraktırdı o gün bugündür Nuh diyor peygamber demiyor yat yat nereye kadar bazen canım sıkılmıyor değil gez dolaş bitiyor ki bıkıyorsun ay valla bilemedim hangisi iyi çalışanlar çalışmak istemiyor çalışmayanlar çalışmak istiyor :KK51:

Yalnız değilsiniz...

Back
X