Çalışmaya Motive olamıyorum

evet sırf bu sevimsizliğim yüzünden bi kaç kere dev hatalardan döndüm. allah esirgesinde dediğin gibi bir musubet bin nasihatten iyi. son dönemlerde açığa alınan personeli görüyorum mesela haline şükret diyorum kendi kendime

dediğim gibi kendini toparlasan iyi olur.
keyfi olarak iş aksatılmaz.
resmi bir kurumdasın.
büyük bir kusurun tespit edilirse soruşturma açılır açığa alınırsın vs.
bunları es geçiyor olamazssın.
sanırım seni fazlaca sıkıştıran yok iş konusunda.
sen de ee şimdiye kadar çok çalıştım diyip bir bıkkınlığa kaptırmışşsın kendini.
heralde memurum bişey olmaz diye düşünüyosun:))
ben de memurum ama sana göre çok eski.
asla verilen işi aksatmadım aksatmam.
suçtur bu.

işi aksatinca bin çoğaliyo haklisin.
bende bana verilen işi hemen yapıp veriyorum.
hiç şikayet etmedim sonuçta işimi severek yaptığımdan oluyor işimde güzellikler katiyor bi anda.
sora keyf veriyorum burada (KK). kimsede bişey demiyo bana.
3 senedir bunlari gördüm..
orkidecim şunlari bitir yap diyen olmuyor olsa canim istemez biliyolar onlarda:) nasıl olsa yapar diyorlar:)

en güzeli.
işe yaramaz dedirtmektense yap teslim et işini.
zaten görevlerimiz gereği aksi bir seçeneğimiz yok.
bu bilinçte bakmak lazım.
daha geçnç yaşta kendini işe yapmaz işe yaramaz diye niye etiketliyorsun D dayanamicam konuscam :))?
ben buna heep dikkat ettim .
bana çok ağır gelirdi mesela bana iş yapamaz beceremez gözüyle bakmaları.
mesleğin gereği sana uygun olarak verilen her işi eksiksiz teslim etmek durumundasın.
yapamadığın bir durumda ise gerekçesini sunmak mecburiyetindesin.
kısaca bakış açını değiştirip toparlanman lazım ennn acilinden.

SAOLUN KIZLAR SAYENİZDE İŞLERİMİN YARISINI YAPTIM KALAN YARISINIDA ÖĞLEDEN SONRA BİTİREBİLİRSEM PAZARTESİ İLİŞİK KESİCEM ZATEN... BELKİ YENİ Bİ İŞ YERİ BENİ DEĞİŞTİRİR HAYIRLISI OLSUN..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…