Çalışmayan Hanımlar: Sizin de kayınvalideniz her giydiğinize bu da yeni mi diyor mu?

samanthaa

Guru
Kayıtlı Üye
17 Eylül 2012
605
95
298
İstanbul
Merhaba,

Henüz yeni evliyim. Çalışmıyorum. Kv dem her giydiğime bu da yeni mi yeni mi aldınız kaç para diye soruyor mu? Her kıyafetimi bilmiyor giyince de yeni di mi bu diyor mu? Sanki benim hiç giysim yok kocamın parasını yiyorum sürekli yeni birşeyler alıyorum sanıyor. Benimle aynı durumda olan var mı, ne yapıyorsunuz bu durumda?

soruyordu malesef amaaan hem boşver sorsun sonuçta yersende kocanın parası tabiki yiceksin.komşudan isteyecek halin yok ya :)çatlasın patlasın.bizimkide kıyafetlerimi beğenmezdi kotla ancak pazara gitmemi hoşgörürdü.diğer zamanlar kumaş pantolon ve gömlek...bi gün çağır gardrobunla tanıştır.içini dışını gösterde rahatlasın :))

soruyordu malesef amaaan hem boşver sorsun sonuçta yersende kocanın parası tabiki yiceksin.komşudan isteyecek halin yok ya :)çatlasın patlasın.bizimkide kıyafetlerimi beğenmezdi kotla ancak pazara gitmemi hoşgörürdü.diğer zamanlar kumaş pantolon ve gömlek...bi gün çağır gardrobunla tanıştır.içini dışını gösterde rahatlasın :))

çalışırken kumaş giyiyordum ben de kot giyiyorum benimki de öyle düşünüyor sanırım. Bekarken çalışıyordum kendime harcıyordum kıyafetim var ama hepsini oğlunun parasıyla aldım sanıyor bozulup duruyor. Oysa yeni değil.

Tövbeeee...
Daha neler duyacağım!
Ben olsam böyle soruya bir yerde bıkıp oğlunun parasını karısından mı esirgiyorsun diye
açık açık çıkışırdım heralde..
Kocanın parası yahu kime ne!?
Ay bu kv dir kp dir duracakları yeri bilmediler mi çıldırıyorum!
:ssz:

evleneli üç yıl oldu benimki hala soruyor :1: hatta ablamın nişanına blüz almıştım ayy ne pahalıdır o şimdi ne gerek vardı bile dedi:1: hiç umursamıyorum sürekli bana sende çalış deyip duruyor oğlunun parasını bi kendi yemek istiyor ama yapacak bişey yok

evleneli üç yıl oldu benimki hala soruyor :1: hatta ablamın nişanına blüz almıştım ayy ne pahalıdır o şimdi ne gerek vardı bile dedi:1: hiç umursamıyorum sürekli bana sende çalış deyip duruyor oğlunun parasını bi kendi yemek istiyor ama yapacak bişey yok

Bana da sen nerde çalışacaksın bakalım deyip duruyor. Üzülüyorum ima ediyor. Ama pat diye de iş bulunmuyor.

Bana da sen nerde çalışacaksın bakalım deyip duruyor. Üzülüyorum ima ediyor. Ama pat diye de iş bulunmuyor.

boşver takılma sen eşine bak benim kv abartısız herşeyime karışır ayrı şehirlerde olmamıza rağmen kiloma aldığıma görüştüğüm insana kadar karışşır hee hee derim gene bildiğimi okurum kötü olmam hiç bi zaman cevap vermem çünkü ne dediği önemli değildir benim için eşim önemlidir o bile annesine benim taktiği kullanır hep:1:

Benim kv telefonumu sormustu :D bende kendim aldim dedim. Benim esim bekarken annesine durmadan hediye alirmis kiskanir benim kv esim bana bisey alirsa. Almak zorunda calismiyorum calisirkende esim aldirmiyodu hep kendisi oderdi :) bosverin esim aldi deyinde iyice sissin patlasin :)

Yeni evli iken ev kıyafetlerime bilr karışırdı..Ne kadar seviyorlar kendilerinden nefret ettirmeyi..Ne var sanki olup da dünyayı satın almışsın..Saçmalık ya..İnsanı tüketmekten başka bir nane bilmiyorlar..!!

ben olsam eski olsa bile evet yeni gecen gün x aldı derdım içine dert olsun patavatsızın

iNSANLARDAN MUCADELE ETMEKDEN NE KADAR DA YORULDUM ÇOK İYİ NIYETLIYSEN GÜZELSEN KENDINE GUVENIN YUKSEKSE YOK KARDESIM HICBIR YERDE SİNDİREMIYORLAR DÜŞÜN AYNI KOCANIN ANNESİ BABASI BİLE NE KADAR ŞEYTANİ YAKLASIYORLAR BİRDE KOCAN DA SIKINTILI SORUNLU BİRŞEYSE TAMAM ..EN İYİSİ YALNIZLIK BU HAYATTA.

Niye karışıyor ki çalışmadığın için tabiki kocan alıcak başka kim alıcak ki bu saatten sonra? Ayrıca ona ne oğlu evlenmiş kendi yuvasını kurmuş aile sahibi olmuş. Sinir oldum bak şimdi

Bence de hiç takma..
Benim ex kayınvalide de sorardı.
Üstelik çalışmama hatta oğlundan çok kazanmama rağmen..

Kendi kocasının parasına hiç dokunmamış mı?
Boşver..

her yaz ve kış başında aylık bin lira verilir elime yazlık kışlık dolabımı yenilerim...bunun dışında gezerken avm de falan ne beğensem alır eşim kayınvalideme gösteririm hemen çok hoşuna gider...ama geçenlerde 2 çizme alcaz diye yine çıktık evden eşim bi mont beğendi dene dedi denedim ben başka şeylere bakarken bi baktım almış geldi...pahalıydı biraz niye aldın dedim hoşuma gitti yakıştı dedi ama tamamen fuzili bişeydi benim için...neyse dükkanımıza gittik kayınvalidenin yanına ayakkabıları gösterdik eşime montu gösterme dedim pat diye çıkardı arabadan getirdi ben mosmor oldum :1: ne biliyim rahatsız hissettim kendimi...anne valla gitmiş almış pahalıda bişey o beğendi dedim kadın bastı kahkahayı ee ne olmuş aldıysan tabikide giyceksin alcaksın herşey gençlikte güzel dedi...bugüne kadar bişey demedi sormazda hep ben gösteririm ama bazen rahatsızlık hissediyorum nedense bunu yeni aldım demeye...mesela eşim hep der annemle babam bana para veriyo birinin düğünü olduğunda git blueye ver abiye alsın diye yoksa her düğünde okadar abiye parası vermek bana saçma geliyo onlar vermese ben sana her düğünde nişanda falan abiye alamam okadar para vermek çok saçma diyo :1:

Son düzenleme:
benim kendi annem karışıyo sinir oluyorum sanane be kadın :36: kaynanamdan daha kaynana

benim kendi annem karışıyo sinir oluyorum sanane be kadın :36: kaynanamdan daha kaynana

sorma bendede var öyle bi anne bide kocama tembihliyo alma etme diye deli oluyorum babamda aynı :1: eve 3 tane tv aldık diye adam kıyameti kopardı ne gerek var diye :1: sanane be adam sen ne karışıyosun benim kocam alıyo daha ne istiyosun ama yoookkk:1:olmayıncada almıyo derler...

ayyyyyyyyyy karismazsa catlar be kuzum bu kaynanalar benimkide karisir birgun bana gelmis anne sen bebege bak bende diger torunlarini okuldan alacam gelecem dedim tam geliyorum esimle kapida karsilastik iceri girer girmez pat diye demezmi senin kiyafettin ne cok oyle oglumun birkac parca zavalli oglum sen kazan karin yesin bende hemen dedimki sen benim dolabi karistirdin herzaman karistirir ama belli etmezdi ara ara sokustururdu lafini bunda suc ustu yakaladim yok cocuga bez aradimda iyide bez cocuk odasinda sanada soyledim dedim esimde dediki yok bebegim o gardolabi goz gezdirmezse catlar dedi kayinvalide mosmor oldu hem merak etme benim kazancim oglundan fazla dedim ayyyyy nerden dedim ayyyy ben yillarca calisdim babanin eline verdim kurusuna kadar hic ses etmedim evde ayri gayri olmaz tam simdiki gencler dedi esimde bir bagirdi anne hem suclusun hemde lafi doladin benim esime yine dedi biz mutluyuz sen kendi islerinle ugras kimse maas hesapi yapmiyor sen merak etme dedi bir daha karismadi hihhhhhhh bosver tatlim ya onlar karissin sen takma calissanda karisirlar calismasanda huylari onlarin:19:

Evet yeni hemde (iki katı fiyatını söylersin) ... TL. Hayırdır niye sordun, çok beğendin dimiiii... :51:

görende kendi kocasının parasını hiç harcamamış sanır böylelerini kayınvaliden hayatında hiç çalışmış mı?kime ne ya ne alırsan alırsın hesap vermek zorunda mısın?böyle kayınvalidesi olanlara allah sabır versin.:20:

Back
X