Çalışmayan kadına karşı olan tutum

Madem bu insanlar hep böyle konuşuyo neden hala onlarla aynı ortamda bulunmak istiyosunuz?
Çalışmıyorum ve çalışan bayanlarin bazıları çok saçma tavırlarla konuşuyo benimle kesinlikle muhabbeti kesip uzak duruyorum. Zaten iki gram huzurum var onuda onlara yem edemem. Sizde uzak durun lütfen
 
Benim eve de gelsene , nolur gel 😂😂
Ben en son evi gecen hafta sali supurdum , toz ne zaman alindi hatirlamiyorum bile
Pislik icinde yasiyoruz mila yuzunden 😰

Yok valla benim oğlan da engel oluyor beni delirtiyor ama totomdan ter akıtarak da oks mutlaka süpürüyorum her gün. Ama süpürmeyene de ne pissin demem :) ben de cam konusunda takıntılı değilim pis kalabilir bir süre, rahatsız olmuyorum camdan.
 
Yok valla benim oğlan da engel oluyor beni delirtiyor ama totomdan ter akıtarak da oks mutlaka süpürüyorum her gün. Ama süpürmeyene de ne pissin demem :) ben de cam konusunda takıntılı değilim pis kalabilir bir süre, rahatsız olmuyorum camdan.
Valla keske camlarin fotosunu cekip atsam , ahhaa ustunde zibilyon tane parmak izi
Neyse az kaldi son 5 gun sonra okullar aciliyor , herhalde 1 hafta boyunca hergun temizlik yapsak anca paklanir ev 😅
 
Helal olsun valla size, ben teyzenizi kafaya taktım şuan resmen :KK12: umarim agzinin payini vermissinizdir. Beni direkt hedef gostererek kucumsemeye kalkan olsa ben agzinin payini cok da guzel veririm ama dedigim gibi hep dokayli yoldan yapiyorlar bunu. Gercekten hic mi takmiyorsunuz? Yani bu durum sizi sinjrlendirip modunuzu dusur muyor mu?


Takmıyorum. Cünkü alıştım ve eziklik psikolojisiyle yaptıklarını biliyorum. Ha bir de sosyal medya kullanmamamız etkili galiba sosyal medya da paylasmayınca biz ot gibi yaşıyoruz zannediyorlar.

Eşimin tarafıda aynı. en son eşimin teyzesi kendi kardesiyle eşinin instagramda paylaştığı kahvaltı resminitelefonundan bana doğru göstererek " Bak benim kardesime nerelerde kahvaltı yapıyor" dedi. Sadece güldüm geçtim cunku esimle ben dısarıda kahvaltı yapmayı severiz ve yaşadığımız şehirde kahvaltısını denemediğimiz mekan kalmadı neredeyse.

kendileri merak edip sorup dumur olduklarıda çok oluyor. Mesela eşim parise eğitime gidecekti bende yanında gittim. döndüğümüzde kayınvalidemde denk geldik teyzesine kayınvalidem anlatım bakalım paris nasıldı güzel miydi diyince bu teyze sok oldu sustu hiç birşey demedi.

Ayrıca benim teyzemde biliyor bizim yurt dısına cıktığımızı eşimle beraber bize oğlunu överek bir nebze icini ferahlatıyor.

Akrabalarımla bayramdan bayrama görüsürüm zaten çok içli dışlı değilim. kafama takıp üzüleceğime he he diyip geciyorum. Benim tarafımdan bakınca sadece kendilerini avutuyorlar.
 
Ben de okurken çalışmaya başlamıştım ve çok yoğun bi temponun içerisindeydim bi kaç ay öncesine kadar. Hatta çalışmayanlara ''ya gerçekten hiç sıkılmıyo musun evde ne yapıyosun kendini oyalamak için'' diyenlerden. Sabah 7de kalkıp işe güce girişip, eve gelip her işimizi gücümüzü yetiştirince, çoğumuz evde olan kadınlardan daha fazla işe yarıyormuşuz büyüklüğüne girişiyoruz nedense.

2 aydır ben de daha esnek ve gün ortalarında 3-4 saat kadar çalışıyorum. İlk zamanlar o kadar kendimi işe yaramaz hissettim ki, sabah 7de kalkmayınca sanki hep bişeyleri kaçırıyormuşum da herhangi bi işe yaramıyormuşum hissi oluşmaya başladı bu alışkanlıktan dolayı.

Ama ne yalan söyleyim bu kadar yoğun tempoda her ihtiyacıma yetişmeye çalışarak yaşıyormuşum bunu fark ettim. Saçımı alel acele boyuyorsam şimdi keyif alarak kuaföre 2-3 saatimi ayırabiliyorum. Cildime, saçıma kıyafetlerime daha çok özeniyorum. Bi ihtiyacımı, iş çıkışı topuklu ayakkabılarımla değil de çiçekli elbiselerimle daha çok vakit ayırarak gideriyorum. Mutfakta zorunluluktan vakit geçirmiyorum.

İş dünyasının yoğunluğu insanı inanılmaz tatmin ediyo içindeyken ama ''yeteri kadar'' çalışıp kendine ve ailene daha fazla vakit ayırabilmenin tadı da çok güzel.
 
Çalışmıyor olsam hiç de öyle eziklik psikolojisine girmem. Ben de çalışmayanlara özeniyorum. Mesela bir kuzenim çalışmıyor evli bahçeli evi var. Bahçesinde sebze yetiştiriyor ona özeniyorum ne güzel kurulu düzeni var. Ben de sabahtan akşama kadar çalışıyorum yeni ev taşıdım kiradayim ev sonradan pek bi küçük geldi içime sinmedi. Memur olunca orada buradasın.
 
X