öyle saçma bir anlayış var ki,Siz kendinizi biliyorsaniz başkalarının söylediğinin bir onemi yok.
Agzi olan herkes konusuuyor ne de olsa.
O yuzden kulak asmamak gerekiyor herkese.
evet. halıyla ilgili konu benim ev hanımı olmamla haksızsın durumuna bağlandı ne alakaysa.Kim için yazdınız bunları buradan birileri için mi?
Ha şu halıyı yıkayıp sizin camı batıran konu değil mi? Ben sonuna kadar takip edemedim o konuyu neler konuşuldu bilmiyorum fakat şunu söyleyeyim burası sanal ortam. Kimisi var gerçek hayatta yapamadığı atarı buraya gelip höykürerek yapar kimisi tam tersi hayatının her anını buraya döker kedi gibidir kendinde hiç suç aramaz kimisi kocasına burada afedersiniz başka kadınlara küçük düşürtüp '' öküz'' dedirtir. Yani demem o ki herkesi ciddiye almayın. Burada çok samimice güzel şeyler yazan yardımcı olmaya çalışan güzide bir sürü insan var onlardan ayrı olarak. Onların dedikleriniie kulak verin. Ev hanımlığına laf eden ciddi manada halt etmiştir bunuda söylemeden geçmeyeyim.evet. halıyla ilgili konu benim ev hanımı olmamla haksızsın durumuna bağlandı ne alakaysa.
okuduklarını anlamayan kişiler ezbere konuşunca sinirleniyorum.
yani. çocuklarımı büyütmeyi tercih ettim. kime ne?Bende çalışmıyorum ne var ki bunda? Ama hayat müşterek gün gelir seve seve de çalışırım aileme bakarım.
öyle. çalışan hanımların çoğu ev hanımı aynı zamanda. lafın nereye gittiğini bilmeden yazmak abes oluyor.Ha şu halıyı yıkayıp sizin camı batıran konu değil mi? Ben sonuna kadar takip edemedim o konuyu neler konuşuldu bilmiyorum fakat şunu söyleyeyim burası sanal ortam. Kimisi var gerçek hayatta yapamadığı atarı buraya gelip höykürerek yapar kimisi tam tersi hayatının her anını buraya döker kedi gibidir kendinde hiç suç aramaz kimisi kocasına burada afedersiniz başka kadınlara küçük düşürtüp '' öküz'' dedirtir. Yani demem o ki herkesi ciddiye almayın. Burada çok samimice güzel şeyler yazan yardımcı olmaya çalışan güzide bir sürü insan var onlardan ayrı olarak. Onların dedikleriniie kulak verin. Ev hanımlığına laf eden ciddi manada halt etmiştir bunuda söylemeden geçmeyeyim.
aksine çalışan kadınlar da ev hanımı diyorum. Çalışanın ev hanımından farkı yokHalı bahane, istediğine hakaret etmek şahane.
Ev kadınısınız diye çalışan Kadınları ezmeye hakkınız yok nasıl ki onların da sizleri ezmeye hakkı olmadığı gibi.
aksine çalışan kadınlar da ev hanımı diyorum. Çalışanın ev hanımından farkı yok
Burada kimin kime laf ettiği belli.beni para vermemekle, evden kovmakla, aileme şikayet etmekle vb çalışan hanımların da maruz kaldığı hiçbir kötü davranışla tehdit edemez, aklını alırım.
şiddetin ş sini ağzına alamaz, imasına dahi evi terkedecek kadar tavizsiz olduğumu bilir.
özetle, ben ezik ya da dedikodu manyağı, günlerin kadını kılıfına uymuyorum canlarım.
tanımadan tanımlamayın, lafımı çekmem üzülürsünüz.
konu devamı şeklinde konu açmayınız.evet. halıyla ilgili konu benim ev hanımı olmamla haksızsın durumuna bağlandı ne alakaysa.
okuduklarını anlamayan kişiler ezbere konuşunca sinirleniyorum.
Ben bekarim ve bende calismiyorum maddi dirumumuz orta her istedigimi alamakyorum hatta cogu istedigimi alamiyorum ama calisma hayati bana gore devil tabikide rabbim zorda birakirsa calisirim ama 8 5 git yprul sorumluluk ve degmicek para icin kendimi bu ortama yakistiramadim allah nasip ederde evlenirsem o evin yukunu tam anlamiyla ben kucaklamak istiyorum eve yardimci almak cocugu baskalarinda buyitmek yada her gun eve geldigimde o dusuk enerjiyi esime yansitmak istemiyorum ayni sekilde simdide ekndimi gelistirmek paradan daha cok onceligimbir konu açıyorum.
ev hanımısın galiba diye sözde kendince laf sokan birileri.
ev hanıyım canım, kendi tercihim. çalışma hayatını sevmedim. bile isteye ev hanımı oldum. ekonomik bağımsızlığım yok diye kendimi ezdirmiyorum ya da eşimin her şeyine eyvallah demiyorum.
eşim çalışır maaşı bendedir, faturalar ödenir, kalan para benim harçlığımdır, lazım olursa eşim benden ister. beni para vermemekle, evden kovmakla, aileme şikayet etmekle vb çalışan hanımların da maruz kaldığı hiçbir kötü davranışla tehdit edemez, aklını alırım.
şiddetin ş sini ağzına alamaz, imasına dahi evi terkedecek kadar tavizsiz olduğumu bilir.
özetle, ben ezik ya da dedikodu manyağı, günlerin kadını kılıfına uymuyorum canlarım.
tanımadan tanımlamayın, lafımı çekmem üzülürsünüz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?