- 28 Ekim 2019
- 320
- 78
- 18
- 27
- Konu Sahibi ticaretcikiz
-
Çalıştığıniz halde düşük not alıyorsanız ya çalışma sisteminiz yalnis, yada yeterli kadar profesörün ağırlık verdiği konuları anlamıyorsunuz. Türkiyede sistem nasıl bilmiyorum ama eski sınavlara bakmak mümkün mü? Veya sınavları daha önce vermiş öğrencilerle görüşün ipucu almak için
E calisma o zaman nasil olsa degismiyo
Peki yuksek.not alan bir arkadasinla beraber calis.onun nelere agirlik veridigine bakÇok yardımcı oldunuz sağolun (!)
Ve bir cahil konuştu.E calisma o zaman nasil olsa degismiyo
Keske ölsem demiVe bir cahil konuştu.
Akşam yatmadan önce notlarina tekrar okusan
Uyumadan önce daha iyi akilda kalirmiş ya da birisine konuyu anlaticaksin
Ama iş bulurken diploma notunun önemli oldugunu dusunmuyorum
Çalışma sistemini değiştir canım. Başarılı olan arkadaşlarınla görüş, neye dikkat ettiklerini sor. Azmini kaybetme :)
Görüştüm ama olmadıGaliba çalışma sistemim yanlış
Balık yemenizi tavsiye ederim.Vize-final haftası hep balık alırım çalıştıklarım kafama hem daha kolay girer hem de unutmamBu sene üniversiteye basladim. Okula başlamadan önce okul birincisi olmak gibi bi hayalim vardı. Hatta bu yüzden kendi sınıfımdan biriyle instada tartistim. Okullar acildigindan beri günü gününe çalışıyorum. Hocaları da düzgünce dinliyorum. Ama buna rağmen istediğim notu alamıyorum. Bu hafta ilk vizelerimi oldum. İki tanesi berbat geçti bir tanesi güzeldi ondan da 50 almışım. Geçme notu 60. Sınava geç kaldığım için boyle oldu. İktisat matematik gibi derslerimiz var. Okul haricinde 2 tane yabancı dil de öğreniyorum.
Sizce ne yapmalıyım? B12 eksikliginden şüphe ediyorum. Kendimi aptal gibi hissediyorumİş bulurken diplomaya ve Diploma notuna bakiyorlar mi?
Iyi bir üniverste ve bölümdeysen cok takılma nota bolum birincismi olacaksin ayrica mezun olduginda emin ol ii bir diploma notundan cok iyi yerlerdeki dayinin olmasi cok daha isine yarayacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?