Calistigim halde düşük alıyorum :(

Bizde can eğrisi yok diye duydum

Üniversitede ilk döneminiz. 2 yabancı dil öğreniyormuşsunuz. Yani hem stresli hem yoğunsunuz.
Başarıyı hedeflemek kötü bir şey değil ama çok fazla mı hırs yapıyorsunuz?
Belli hedefleriniz olsun tamam ama bu uğurda erken tükenirsiniz.
Sözel dersi yazmadan çalışmak nasıl olur bilemiyorum. Yazarken uzun uzun yazmak yerine kendinize özet çıkartır gibi kendi kelimelerinizle yazın ve
birine anlatıyormuş gibi tekrar edebilirsiniz.
Biraz üzerinizdeki yükü azaltıp rahatlamaya bakın.
Ayrıca her zaman lisansın birinci sınıfı zor olur. 2. Sınıfta daha rahat hissedersin.

Üniversitede ne kadar mı zorlayabilirler?
Bir hocam şöyle demişti; "Sana bir soru sorarım cevabını sen de bilemezsin ben de bilemem. Ama fark şu ki sen kalırsın."

Çok kasma sen geçmeye bak yeter daha bugun bi yerde tartışma vardı doktaralı yüksek lisanlı olduğu halde iş bulamayanlar diye.
Yani bu ülkede pek diplomana tahsiline bakan yer kalmadı malesef.

Bölümüm uluslararası yani dil öğrenmeden olmaz. 2.dil olmasa bile ileri seviyede Ingilizce istiyorlar ki her gün en fazla 30 dk 1 saat civarı dil çalışıyorum. Yani dersleri aksatmadan

Torpili nasıl bulacağım ki? Ya da torpilsiz is bulmak imkansız mi?
Yani ya çok geniş bi çevren olacak ya da torpilin haberlerde gördüğüm bu iş %90 tanıdık vasıtasıyla bulunuyor.
Ayrıca şu an cumhuriyet tarihinin en büyük işsizliği var yani artık çok daha zor iş bulabilmek.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…