• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

çalıştığım yerde çok mutsuz ve huzursuzum :(

İnsan çalıştığı yerde mutlu olmayınca eşek yüküyle para da verseler mutlu olamıyor. Sen kararını vermişsin ne güzel, şimdi adım atma zamanı. 15 günün kalmış azıcık daha sabret. :54:

evt canım aynen allahın izniyle son 15 diyorum zaten konuşayımda o 15 gün sonunda artık çıkacağımı bilmek düşüncesi bile beni mutlu etmeye yeticek. Arkadaşlar birşey sorucam evli olup bir yıl içinde işten kendi isteğinle bile çıksan tazminat alma hakkımız var değil mi ??????????????

vallahi kızlar benimkide anlatılmaz yaşanır ama napim katlanıyorum.
şöyle bir kaç örnek vereyim...
primlerimi olması gerekenden en az 4 ay sonra alırım ,maaşımızı asla tam vermezler bölerek verir ve o bölük kısmıda tek seferde vermesekmi acaba diye müdüre sorarlar,aşçımıza yemek yaparken kullandığı patates sayısını bile sorarlar ve kişi başına bir patetesi çok bulur yarım olması gerektiğini iddia ederler,kışın ve yazın asla klima açılmaz elektrik çok gelir diye ve hiç bir eleman asla sadece kendi işini yapmaz ben mesela güya sigortacıyım ama yaptığım işler şöyle;
patronun özel sekreteri;
faturaların sorumlusu;
iş başvuruları toplayan yetkili;
kargoları düzenleyen;
hasar danışmanı yardımcısı vs vs
tüm bunlardan kalan zamanlarımda sigortacı...daha neler varda dediğim gibi anlatılmaz yaşanır.
yine de yeni düğün yaptığımız için çıkamıyorum kredi borcu ödüyoruz çünkü.
ama bir sürü yere başvurdum inşallah olumlu birşey çıkarda bende kurtulurum burdan.
Allah hepimize kolaylık versin arkadaşlar...

evt canım aynen allahın izniyle son 15 diyorum zaten konuşayımda o 15 gün sonunda artık çıkacağımı bilmek düşüncesi bile beni mutlu etmeye yeticek. Arkadaşlar birşey sorucam evli olup bir yıl içinde işten kendi isteğinle bile çıksan tazminat alma hakkımız var değil mi ??????????????

ewet canım kesınlıkle alabılıyosun bır yıl dolmadan cıkarsan

Arkadaşlar 1 yıldır çalıştıgım yerde çok huzursuzum ben böyle bi yer görmedim daha önce hani heryerde bi takım şeyler oluyor ama burası gibisini görmedim. Sürekli gözler üstünde çalışıyosun patron tam karşımızda oturuyo sürekli bi takip sürekli beni odasına çağırır usandım artık ben ön muhasebe diye girdim buraya ama patronun asistanı gibiyim ve bu durumdan çok rahatsızım gerekli gereksiz yanına çağırır sürekli aman çalışan 5 dk bile boş kalmasın mantıgı var zaten ögle tatili veya mola gibi bişey yok çok fazla yoruluyorum saçma sapan şeylerden. Burda aile şirketi oldugu için 4 tane patron var ve herkez göz önünde sürekli bakışlar takipler öyle sıkılıyorumki bu durumdan inanılmaz pimpirikli insanlar her akşam çıkarken her tarafı didik didik kapatıyolar su sebilinin fişine kadar çekiliyor düşünün artık. Kapattıgın yetmiyor birde akşam çıkarken hepimiz asker gibi diziliyoruz kapının önüne işte bilgisayarımı kapattım yazıcımı kapattım diye sözlü olarak söylüyoruz öyle işin bitti çantanı al çık yok adeta askeriye gibi saçma sapan kurallar var. inanılmaz bunalmış durumdayım artık kaldıramıyorum rahatça işimi yapamıyorum. Buna benzer daha biçok şey. Ve çıkma kararı aldım bugün konuşacağım. Yeni evliyim borcumuz var ama kaç aydır sabrediyorum sağlıgımdan olucam piskolojim bozuldu burda Allah bi kapıyı kapatır öbürünü açar diye düşünüyorum inşallah başka iş bulabilirim.

sen şuan bahseddiklerinin kaç katını yaşadım bende 5 yıl boyunca hep sabrettim hadi borcumuz var hadi kredimiz varken derkes 2011 mayıs ayında aldım çantamı çıktım
tazminatımıda çatır çatır ödedler

sakın sakın kendini üzme çık çalışana iş çok sağlığından olursunn valla ben hala kendimi zor toparlıyorum ...

Yaw biz kaç kişiymişiz böyle aynı dertten muzdarip.Bizim de aile şirketi etrafa at gözlükleriyle bakan iki kardeş var
başımızda patron diye.Şimdi her yere kamera taktırdı film izler gibi bizi izliyorlar.Beni bu yıl katıldığımız fuara zorla götürdüler,eşim izin vermedi iştem çıkarırım diye tehdit ettiler.Şu okulumu bir bitirsem müdana etmizem ama .....:47:

sen şuan bahseddiklerinin kaç katını yaşadım bende 5 yıl boyunca hep sabrettim hadi borcumuz var hadi kredimiz varken derkes 2011 mayıs ayında aldım çantamı çıktım
tazminatımıda çatır çatır ödedler

sakın sakın kendini üzme çık çalışana iş çok sağlığından olursunn valla ben hala kendimi zor toparlıyorum ...

evt canım biz sabrettikçe katlandıkça olan bize oluyor patronlarda yüklendikçe yükleniyolar o yüzden bazen kimseye minnet etmemek gerekiyo Allah büyükdür dediğin gibi eşşek olup çalıştıkdan sonra iş çok insana. Önemli olan Allah sağlık versin eşlerimize bol para versin elalemin yanında çalışmak zorunda kalmayalım inşallah...

Yaw biz kaç kişiymişiz böyle aynı dertten muzdarip.Bizim de aile şirketi etrafa at gözlükleriyle bakan iki kardeş var
başımızda patron diye.Şimdi her yere kamera taktırdı film izler gibi bizi izliyorlar.Beni bu yıl katıldığımız fuara zorla götürdüler,eşim izin vermedi iştem çıkarırım diye tehdit ettiler.Şu okulumu bir bitirsem müdana etmizem ama .....:47:

Evet aile şirketi diye afedersin ağzımıza ediyolar ben girerkende bana biz burda aile gibiyiz aile şirketi burası bi sıkıntı yaşamazsın dediler hep süslü sözler ama işin içine girdin mi anandan emdiğin burnundan geliyo en güzeli kurumsal firmada çalışmak patronla muhatap olmayacaksın patronla muhatap oldunmu o insanın sıkıyo. İşede kendini veremiyosun .

Ben de bir ara feci huzursuz bir ortamda çalışıyordum. Patronun acayip ego problemleri vardı; sürekli çalışanlarının açığını arar, herkesin içinde aşağılardı. Yazılım işiydi, ağır bir iş, insanın arada mola vermeye ihtiyacı oluyor. 2 dakika bilgisayar başından kalksanız, muhabbet etseniz laf ederdi, hatta tuvalete gitmenizden bile rahatsız olurdu. :D Bana karşı bu tarz bir tavrı olmadı ama öyle bir ortamda olmaktan, o adamın yüzünü her gün görmekten o kadar bunalıyordum ki, ayaklarım her sabah geri geri gidiyordu.

Bir süre katlandım ama sonra yeni bir iş bularak oradan ayrıldım. Çalıştığınız ortamda huzur yoksa olmuyor, çok yıpratıcı oluyor.

Bence biran önce iş aramaya başlayın. Deneyiminiz de var anladığım kadarıyla, hem de İstanbuldasınız, bunlar iş bulmanızı kolaylaştıracak şeyler. Umarım biran önce kurtulursunuz oradan.

Ya bu özel sektöreler neden hep böyle.Patronlar hep bana hep bana diyorlar.ALLah böyle insanları ıslah etsin.

özel sektör malesef böyle canım acımasızlar sabahın bi köründen akşama karar eşşek gibi çalıştırıyorlar sonra evli bi bayan olarak yorgun argın gelde eşine vakit ayır kaç parçaya bölünücez bilmiyorum Allahımdan dileğim ileride inşallah evimin hanımı olmak

Sağlığından olmaksa çık hiç bir aile şirketi iyi değil hepsi sonradan görme

Sana kesinlikle katılıyorum hepsi sonradan görme ukala tipler.bende şirkette çalışıyorum ama asker gibi değiliz çok şükür.ama bende olmadık zamanlarda
yoktan yere çok azar yiyorum ve hakkımı asla helal etmiyorum.bana yaptıklarını söylediklerini çekmeden ölüp gitmesinler.insanı insan yerine koymuyor senin sağlığın insanlığın onlar için bi hiç gözlerini para bürümüş.diyecek laf bulamıyorum bu patron bozuntularına ellerine 2 kuruş geçmeyle insalıklarını kaybediyorlar.büyük yerlerde iş bulma şansın çok çık bence.ben kafayı yedim de psikolojimi bozdum ilaç kullandım ama malesef çalışmaya devam ediyorum 6 yıl oldu ama nerdeyse.şimdi ii kötü devam edip gidiyoruz ama benim burası nazi kampı gibi değil çok şükür.allah yardımcımız olsun.başarılar sana iş aramalarında.

Ne kadar sömürsek o kadar kar diye düşünüyorlar ama bu çalışanlarının motivasyonunu düşürüyor, zararı yine iş yerine dokunuyor ama farkında değiller. Gözlerini para hırsı bürümüş...

Son düzenleme:
Bende hakkımı helal ettiyorum ve allaha havale ediyorum hepsini. Burda biz 4 bayanız cumartesi günleri hiçbiri gelmiyo birtek ben geliyorum bi tanesi eski eleman diye gelmiyo hadi o tamam bitanesi ben cumartesi gelemem dedi çıktı işin içinden bi tanesi geliyodu doğum yaptı bebeğini bahane etti gelmiyo benim üstüme kaldı bi eşşek benmiyim sanki o kadar yanlış şey varki neyse allahtan kurtuluyorum burdan ne halleri varsa görsünler.

Mutszsan cik hemen güzelim.Canindan daha kiymetli degil.Ne o öyle askeriye gibi.ama türkiyede uzmanlik diye bir sey yok ki. herkes patron.herkes prof.ne bu yaaa....

çıkıcam canım o kadar tükendimki artık insanlarla ugraşmakdan. Çalışmakdan nefret ettim resmen 3 kuruş eksik alıyım ama huzurum olsun rahat çalışayım istiyorum en azından bir müddet eşimin borcuna destek olmak için çalışıyorum. Oyüzden 1 yıldır sabrediyorum bu lanet olası yere. Ama bitti ay sonunda çıkıyorum artık bu ayı tamamlıyım bitmiştir benim için başka eşşek bulsunlar kimse çekmez burayı .

HTML:
Ne kadar sömürsek o kadar kar diye düşünüyorlar ama bu çalışanlarının motivasyonunu düşürüyor, zararı yine iş yerine dokunuyor ama farkında değiller. Gözlerini para hırsı bürümüş...

Allah ıslah etsin hepsini vicdansızlar.

ah ah boşuna eğitim şart demiyoruz muhasebe mezunuyum bende seneler önce üniversitede ne eğitimler aldık artı seminerler insan kaynakları dersinde gördüğüm olumsuz çalışma ortamı örneği kitabı fırlatı vericeksin bunlara burunlarından çeke çeke okula göndercen eğitim alsınlar para ile adam olduklarını sanan zavallılar...
canım çık ordan allahın izni ile daha iyi iş bulursun inşallah

evt canım kesinlikle para sahibi olmuşlar ama adam olamamışlar insanlık namına bişey görmemişler

İşçi çalıştırıpta sigortasını ödemeyen çok birde bu işçinin çocuğu hastalandı diye para toplayıp tedavi görmesi sağlanıyor ne kadar iğrençler ben buna şahit oldum dışardan görseniz adam sanırsınız altlarında son model arabalar

maaşını alda öyle çık canım ne olur ne olmaz.
ne biçim yermiş öyle.
askeriye mi iş yeri mi belli değil.
yazıcım bilgisayarım kapalı diye rapor vermekte ne oluyor.
garip garip insanlar.

Back
X