• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

çalıştığım yerde çok mutsuz ve huzursuzum :(

evt canım zaten maaşımı alıp çıkacağım aynen gerçekten çok garip insanlar akşam zaten gün sonunda yorgun argın oluyosun birde eve gider ayak böyle sinirlerini geriyolar insanın sanki onlara rapor vermesek kapatmıyoruz bilgisayarımızı salak muamelesi yapıyolar 10 kere kontrol ediliyor heryer kapalı olduguna emin olundukdan sonra kapatıyolar kepenkleri. Sorunlu insanlar sürekli diken üstünde oturuyorum patron zırt pırt beni çağırır gerekli gereksiz artık bende sürekli tetikdeyim şimdi çağırdı çağırcak diye o kadar sinir bozucuki anlatamam.

İşçi çalıştırıpta sigortasını ödemeyen çok birde bu işçinin çocuğu hastalandı diye para toplayıp tedavi görmesi sağlanıyor ne kadar iğrençler ben buna şahit oldum dışardan görseniz adam sanırsınız altlarında son model arabalar

Evt bizimkilerde öyle aynen altlarında son model arabalar diziyolar kapıya ama adamlık sıfır..

Arkadaşlar iş yerimle konuştum sonunda nazi kampından kurtuluyorum ohh bee çok şükür diyorumm :64: :66:

Canım "mobbing" olarak geçiyor bu olay. Yasal yaptırımı bile var. Kimsenin seni üzebilmesine izin verme. Tony Robbins'in "Sınırsız Güç" kitabını okumanı öneririm.

MOBBİNG

İŞYERİNDE DUYGUSAL SALDIRI

Son yıllarda, özellikle gelişmiş ülkelerde çok yaygınlaşan mobbing, iş yerinde ruhsal taciz veya iş yerinde psikolojik terör olarak tanımlanıyor.

Mobbing, duygusal bir saldırıdır. Hedefi ise, bir iş yerindeki kişi veya kişiler üzerinde sistematik baskı yaratarak ahlâk dışı yaklaşımla iş performansını ve dayanma gücünü yok edip, işten ayrılmaya zorlamaktır.

.... mesaj tekrarı

Son düzenleme:
ben sözde ön muhasebe tutuyorum..muhasebecımın eksık yaptıgı ısler yuzunden yanlıs gıden bıseyler var..uyarmaya calısıyorum..banamısın demıyorlar..sonra neden hata neden eksık neden takıp etmedın..yanlısın faturası bana kesiliyo..ben uyardım bana bunu sormaya hakkınız yok deyınce cokbılmıs oluyorum :D
temızlıkten sorumlu olmadıgım halde, sırf cok sevdıgım ıcın temızlık yaptım..herşeye koştum..yanlıs bende.. ben böyle yaparsan.. temızlık yapamıyorum bazen.. o yada bu sebeplerle..nasıl yapmazsın sen dıye hesap soruluyo..yaptıgım zamanlarda bı teşekkür güleryüz yok ama...
hiç iş yapmadıgı halde yıgenı, maaşımın üç katı alıyor.. maasıma zam yok :):)
maasa dahıl yemek parası.. genelde ofıste kım ne yerse dıgerlerınede ıkram edıyoruz.. mısafır geldıgınde yemek sıparişi verılıyor hemen.. kızım yermısın dıye sormayı dusunmek bıle yok.. ki sonra yedıklerını ıctıklerını toplamak ıcın benı çağırıyorlar..
sadece bana felçli annemın hastalıgında/amelıyatında ızın verdı dıye ama yıllık ızne hıc cıkmadım ve sımdı sevdıgım patronum agır hasta dıye hala burada duruyorum..yoksa asla çalışmayacağım..siz olsanız benım yerımde dururmuydunuz burada.

Son çalıştığım işyerinde o kadar mutluydum ki 1,5 yıl çalıştım.Ama patronum olan hanfendi ailece görüştüğümüz yakın arkadaşımdı,kankamdı birlikte tatillere bile giderdik o derece..
çalışmamın son 4-5 ayında o işyeri bana zindan oldu

İşyerinde tasarruf başladı zarara uğradı kendini patron sanan arkadaşım babasının korkusundan bana çatmaya başladı
eşim dedi ki 4-5 ay öncesi "bence hemen ayrıl o işyerinden arkadaşlığınıza da zarar gelir belki"dedi

bende kötü düşünmediğim için yok düzelir dedim

ama nerde o kadar havalandı,psikolojisi bozuldu kanka olduğum kadın bana acaip acaip laf sokmalar,kaprisler vs.
artık ağlaya ağlaya gitmeye başladım işe..

eşiyle konuştum "inan bende bıktım bana da aynı tavırları yapıyo psikoloğa gidiyo zaten"dedi

eşimde "1 dk bile durmuyosun çıkıyosun "dedi..Çıktım ve bi kaç aydır evdeyim ve o kadar mutluyum ki...

Ama yeni bir işe başlayabilirim her an...

Son çalıştığım işyerinde o kadar mutluydum ki 1,5 yıl çalıştım.Ama patronum olan hanfendi ailece görüştüğümüz yakın arkadaşımdı,kankamdı birlikte tatillere bile giderdik o derece..
çalışmamın son 4-5 ayında o işyeri bana zindan oldu

İşyerinde tasarruf başladı zarara uğradı kendini patron sanan arkadaşım babasının korkusundan bana çatmaya başladı
eşim dedi ki 4-5 ay öncesi "bence hemen ayrıl o işyerinden arkadaşlığınıza da zarar gelir belki"dedi

bende kötü düşünmediğim için yok düzelir dedim

ama nerde o kadar havalandı,psikolojisi bozuldu kanka olduğum kadın bana acaip acaip laf sokmalar,kaprisler vs.
artık ağlaya ağlaya gitmeye başladım işe..

eşiyle konuştum "inan bende bıktım bana da aynı tavırları yapıyo psikoloğa gidiyo zaten"dedi

eşimde "1 dk bile durmuyosun çıkıyosun "dedi..Çıktım ve bi kaç aydır evdeyim ve o kadar mutluyum ki...

Ama yeni bir işe başlayabilirim her an...

Valla canım evinde mutluysan eğer ihtiyacında yoksa bence hiç işe girme heryerde bişey var insanın piskolojisi bozuluyor heleki özel sektör hiç çekilmiyor.

CNM DURUMUMUZ BIREBIR AYNI BU KADAR OLUR.
bende 9 aydır ön muhasebede calıısyorum.aile şirketi 3 kardeşler ve okadar pimpiriklilerki anlatamam saçmasapan şeyler var.
çok iyiler dindarlar fakat acayıp takıklar.sürekli laf sokuyolar.
küçük dağları ben yarattım havasındalar.
çıkarken dediğin gibi camalr bılg kapatıldımı mutlaka ii aksamlar dememız gerekıyor odasına gıdıp.
rapor verılıyor.
sabah 5 dakka geç gel demedıklerını bırakmıyolar fakat aksam sureklı 15-20 dakka geccıkıyoruz.
vana kapandımı şu şöyle bu boyle aynı yaa bu kadar olur.
sürekli göz onundeyız.
giren cıkıyor kımse sabredemıyor.
bende yenı evlıyım evaldık mecburum calısmaya.
napııym evıme yakın yol parası vermıyorum en azından dıye düşünüyorum.
herkes psıkolojısı bozuk olarak işten cıkıyor.
sakinleştirici kullanan bılem var.
çocuk istemeyenın stresten çocugu olmuyo. çıkıyolar işten :53:

CNM DURUMUMUZ BIREBIR AYNI BU KADAR OLUR.
bende 9 aydır ön muhasebede calıısyorum.aile şirketi 3 kardeşler ve okadar pimpiriklilerki anlatamam saçmasapan şeyler var.
çok iyiler dindarlar fakat acayıp takıklar.sürekli laf sokuyolar.
küçük dağları ben yarattım havasındalar.
çıkarken dediğin gibi camalr bılg kapatıldımı mutlaka ii aksamlar dememız gerekıyor odasına gıdıp.
rapor verılıyor.
sabah 5 dakka geç gel demedıklerını bırakmıyolar fakat aksam sureklı 15-20 dakka geccıkıyoruz.
vana kapandımı şu şöyle bu boyle aynı yaa bu kadar olur.
sürekli göz onundeyız.
giren cıkıyor kımse sabredemıyor.
bende yenı evlıyım evaldık mecburum calısmaya.
napııym evıme yakın yol parası vermıyorum en azından dıye düşünüyorum.
herkes psıkolojısı bozuk olarak işten cıkıyor.
sakinleştirici kullanan bılem var.
çocuk istemeyenın stresten çocugu olmuyo. çıkıyolar işten :53:

canım inanırım doğrudur valla aynı benim çalıştıgım yer gibi berbat bi durum Allah sabır versin sana ama bi yandan iş bak bence canım iş bulmadan çıkamıyosanda bulur bulmaz çık. Sağlıgından olursun inanki bende artık tahammül edemediğim için iş bile bulmadan çıkmak zorunda kaldım. Eğerki birdaha böyle biryere denk gelirsem valla aynı gün işi bırakırım buraya 1 yıl sabrettim birdaha sabredecek gücüm yok benim. Sağlıgım herşeycen önce gelir insan dünyaya bir kere geliyo para pul hiçbişey değil kazanılır nasılsa 3 kuruşa iş çok. Sakın kendini sıkıpda sabredicem diye hasta etme kendini inanki sağlık bozuldumu zor düzeliyor canım. Gencecik insanlara bakıyosun depresyon ilaçları kullanıyo herkez çok yazık sağlıgımız herşeyden önce gelir bence.

Arkadaşlar benim normalde bugün son günüm olacakdı fakat burda yıllardır çalışan bi bayan var oda işten ayrılıyor emekli oldugu için bendende 1 ay daha kalmamı rica ettiler napıyım kabul etmek zorunda kaldım buraya 1 ay daha sabretmek zorundayım şimdi inşallah çabucak geçiverir :(

Evt canım Allahım inşallah kolaylıkla geçer atlatırım biran evvel insanın istemediği yerde durması çok zor ama bu kadar dayandım napalım 1 ay daha katlanacağım

Back
X