- Konu Sahibi Hayatyolculugu
onun lafıyla insanlara zam yapılıyorsa demek ki vasıfsız biri değil iş yerinde sözü geçen yetkili biri, iş ilişkileri önemli kimseyle samimi olmamak ama kötü de olmamak gerek özellikle yanlış anlaşılmalara mahal vermemek gerekMerhaba,
Bizim isyerinde herkese zam olacaktı bizim isyerinde de vasfı olmayan biri var.Eskiden tanidik vasıtasıyla işe girmiş.Yeni bir ik müdürü geldi bu kişi müdürle hemen samimi olup isyerindekileri ispiyon etmeye başladı.Simdi zam doneminde de herkes arayi iyi tutuyor bu kişiyle fakat benim hiç böyle cabam yok.O kim ki onun lafıyla bana zam yapilsin.ik nin basitligine ne demeli bu insanin lafiyla mi hareket ediliyor? Kimbilir benim hakkımda neler dedi onun söyledikleriyle değerleme yapiliyorsa çok yazık.Burdan çok sıkıldım bu nedenle iş değiştirmek istiyorum.Sizce haksız mıyım
herkes iletişim kurarken birtek sizin ayrı durmanız tepki göstermeniz demektir, ortamınıza uyum sağlayın sorumluluğunuzdaki işi yapın yeterli kimse sizden daha farklı birşey beklemez zaten