• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çalıştığım yerin kalitesizliği

Çok alakasi var anlayana tabi istesemde anlatamam size
Konunda bile istediğin halde anlatamamışsın.
Anlamak için 2 kere okumak zorunda kaldım kısacık paragrafı.
Fazlasıyla düşük bir profilsiniz iş ortamları için.
Patron olsam kendini ifade edemeyen elemanı asla tutmam şirketimde.

Çok takıntılısınız. İnsani ilişkilerinizde sorun var ama siz sorunu hep karşı tarafta arıyorsunuz. Biraz kendinize bakmalısınız. Böylece sorunu daha çabuk çözersiniz

-Ayda yılda bir görüştüğünüz kişi yazmadı diye takılmanız
- iş yerindeki çocuk "yorun görünüyorsunz" dedi diye takılmanız
- sizin ile alakalı olmayan birinin kendini övmesinden duyduğunuz rahatsızlık

- İş arkadaşlarınla muhabbetin sonrası sana "az konuştun " diyen iş arkadaşına kurulman ve onu şikayet etmedin diye üzülmen
Led_BiR_Vele_DisTiri Led_BiR_Vele_DisTiri 🙄 uğraşma

bu lafları şirkette şikayetçi olduğun konularda etsene. ettirmezler tabi kıskanıp kıskanıp kuruyorsun kendi kafandan burdan sallıyosun anca tabi :D ayrıca yorum sahibine "sen" diye nasıl hitap edersin az önce duyar kasıyodun?
Herşey karşılıklı yüzüne söyledim çok kıskandım yaa haklısın

Konunda bile istediğin halde anlatamamışsın.
Anlamak için 2 kere okumak zorunda kaldım kısacık paragrafı.
Fazlasıyla düşük bir profilsiniz iş ortamları için.
Patron olsam kendini ifade edemeyen elemanı asla tutmam şirketimde.
Bende sizin gibileri asla tutmam yaygaraci tipleri özellikle

Genel müdürün iki dudaginin ucunda olduğun kurumsal olmayan küçük şirketlerde maalesef hep böyle. Bu kadar inanmadigin bi yerde durma bi yandan iş bak, cik diye demiorum da b planin olsun. IK cilari asla sevmem =) agzi cok laf yapandan korkarim. Illa ki yalan dolan karışır o kadar lafa. Ayrica öyle biri cindir zam döneminde insanlarin degistigini anliodur merak etme bence. En kotu zam yapılmazsa müdürle konuşursun gerekce ne diye.
Aynen haklısınız konusucam

Bende sizin gibileri asla tutmam yaygaraci tipleri özellikle
Çok mantıklı.
Aynı çatı altında ne anlattıgı ya da neyi anlatmaya çalıştığını ifade edemeyen kişileri anlama gayretinden kurtulur ben ve ben gibiler.
Ömür törpüsü insanları sevmiyorum.
Aşırı takıntılıları da.
Vardı işyerinde böyle bir tip.
Bir laf derdin 3 hafta sonra ne demek istedin yeaa diye sorardı.
3 hafta nasıl kurmuşsa artık kafasında.
Baktım laftan anlamıyor.
Odamdan çık, kapıyı da kapat dedim.
Şükür.

IMG_20220302_114608.webp

Son 7 konun is yerindeki insanlara saydirmak üzerine..tabii ki iş yerinde yalnız kalirsin

Allah aşkına ik müdürü olmuş biri vasıfsız dediğiniz insanın lafıyla mı değerlendirecek insanları komiksiniz. Sizin hakkınızda ne ispiyonlayabilir mesela napıyorsunuz ki işyerinde.. herkesin çalışmasını nasıl biri olduğunu zaten kendi değerlendirir. Nasıl samimi olsun o indan ik şefiyle..hem size göre vasıfsız olabilir ama demek ki iş yapıyor ki tutuyorlar dedikoduya göre zam mı yapılacak çalışmaya göre yapılır çalışıyorsanız sorun ne size ne?

Back
X