Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
<div class="bbWrapper">beni sifirdanmi baslattin kiss, arada versem ben saymaya devam ediyorum belkide o yüzden 21 li listeye uymuyorum. ama ben zaman zaman ara vermenin daha etkili oldugu görüsündeyim. Benim yaptigim sayilmiyorsa listeden cikayim , ben öyle tek tek sayarak geleyim arkanizdan :)</div>
<div class="bbWrapper"><blockquote data-attributes="" data-quote="moonshine76" data-source="post: 12756530"
class="bbCodeBlock bbCodeBlock--expandable bbCodeBlock--quote js-expandWatch">
<div class="bbCodeBlock-title">
<a href="/goto/post?id=12756530"
class="bbCodeBlock-sourceJump"
rel="nofollow"
data-xf-click="attribution"
data-content-selector="#post-12756530">moonshine76 .!.:</a>
</div>
<div class="bbCodeBlock-content">
<div class="bbCodeBlock-expandContent js-expandContent ">
beni sifirdanmi baslattin kiss, arada versem ben saymaya devam ediyorum belkide o yüzden 21 li listeye uymuyorum. ama ben zaman zaman ara vermenin daha etkili oldugu görüsündeyim. Benim yaptigim sayilmiyorsa listeden cikayim , ben öyle tek tek sayarak geleyim arkanizdan :)
</div>
<div class="bbCodeBlock-expandLink js-expandLink"><a role="button" tabindex="0">Genişletmek için tıkla...</a></div>
</div>
</blockquote><br />
canım 10 yazmıştın sanırım sen düzelttim tekrar bence düznlei yapıp bir dene olmazsa ara ara yaparsın listede istersen kalabilirsin ama günlük liste bu nasıl düzeltcemki seninkini?</div>
<div class="bbWrapper">merhaba kızlar<br />
<br />
2.yi yaptım bugün, karnım felaket ağrıo. Umarım bu sefer pes etmicem :) <br />
<br />
bi de callenetics den once 30 dk stepper yapıorum, sora callan yapıorum. <br />
<br />
hep beraber yaza süpper gireriz inşallah kaydirigubbakcemile5</div>
<div class="bbWrapper">kızlaarrrr yaktınız beni yaaa<br />
her yerim yanıyor sanki <br />
hareketler çok güzel ama ben hiç birini ne tam yaptım nede sayılarına yetişe bildim<br />
onlar elli yapıyr ben on yaa üzüldüm cidden normalmi ilk durumlarda<br />
şu kiloları bir vereyim birdaha yemek bile yemiycm yaa<br />
nedir çektiğim?mafoldumben<br />
call teyte kaç kilodur kiiiii?akannehir</div>
<div class="bbWrapper"><blockquote data-attributes="" data-quote="moonshine76" data-source="post: 12763298"
<a href="/goto/post?id=12763298"
rel="nofollow"
data-content-selector="#post-12763298">moonshine76 .!.:</a>
</div>
listeyi ilk okudugumda 1 ve 2 gördüm ama simdi tamam canim.
</div>
<div class="bbCodeBlock-expandLink js-expandLink"><a role="button" tabindex="0">Genişletmek için tıkla...</a></div>
</div>
</blockquote>hehe yanlış yazmışım canım olcak o kadar düzelttim hemen :)<br />
<blockquote data-attributes="" data-quote="nepertes" data-source="post: 12766166"
<a href="/goto/post?id=12766166"
rel="nofollow"
data-content-selector="#post-12766166">nepertes .!.:</a>
</div>
magrenta beni yazmamışsın p.tesi nepertes 1/21.bi de ocak ayına göre düzenlemişsin listeyi şimdi farkettim naniknanik
</div>
</div>
</blockquote>eklerim hemen canım :)))) valla daha boş biri varsa o yapsın benim işte böle ite kaka bu kadar oluo :)<br />
<blockquote data-attributes="" data-quote="chidoletta" data-source="post: 12767815"
<a href="/goto/post?id=12767815"
rel="nofollow"
data-content-selector="#post-12767815">chidoletta .!.:</a>
</div>
merhaba kızlar<br />
<br />
2.yi yaptım bugün, karnım felaket ağrıo. Umarım bu sefer pes etmicem :) <br />
<br />
bi de callenetics den once 30 dk stepper yapıorum, sora callan yapıorum. <br />
<br />
hep beraber yaza süpper gireriz inşallah kaydirigubbakcemile5
</div>
</div>
</blockquote>süpoersin canım aman dikkat stepperda çok yorma kendini :)))<br />
<blockquote data-attributes="" data-quote="hayatbenim" data-source="post: 12768584"
<a href="/goto/post?id=12768584"
rel="nofollow"
data-content-selector="#post-12768584">hayatbenim .!.:</a>
</div>
kızlaarrrr yaktınız beni yaaa<br />
her yerim yanıyor sanki <br />
hareketler çok güzel ama ben hiç birini ne tam yaptım nede sayılarına yetişe bildim<br />
onlar elli yapıyr ben on yaa üzüldüm cidden normalmi ilk durumlarda<br />
şu kiloları bir vereyim birdaha yemek bile yemiycm yaa<br />
nedir çektiğim?mafoldumben<br />
call teyte kaç kilodur kiiiii?akannehir
</div>
</div>
</blockquote><br />
heheh hayırlı uğurlu olsun aramıza hoşgeşldin canım yılmak yok ben hala hareketleri tam yapamıyorum merak etme zamanla olucak</div>
<div class="bbWrapper"><b>merhaba kızlar, diyet ve spor topiklerinde hem bundan söz ediliyor ama nerden indirilceği hiç bi yerde yazmıyor<br />
ne diye aratalım nette 10 Years Younger in 10 Hours diye bişey var ama sizin yaptığınız bu mu<br />
ne diye aratayım ki siizin yağptığınız çıksın karşıma<br />
yardımcı olursanız çok sevincem, yada linkin başını yazıverin ben sonunu bulurum</b>kaydirigubbakcemile3</div>
<div class="bbWrapper"><blockquote data-attributes="" data-quote="chess" data-source="post: 12779138"
<a href="/goto/post?id=12779138"
rel="nofollow"
data-content-selector="#post-12779138">chess .!.:</a>
</div>
<b>merhaba kızlar, diyet ve spor topiklerinde hem bundan söz ediliyor ama nerden indirilceği hiç bi yerde yazmıyor<br />
ne diye aratalım nette 10 Years Younger in 10 Hours diye bişey var ama sizin yaptığınız bu mu<br />
ne diye aratayım ki siizin yağptığınız çıksın karşıma<br />
yardımcı olursanız çok sevincem, yada linkin başını yazıverin ben sonunu bulurum</b>kaydirigubbakcemile3
</div>
</div>
</blockquote><br />
evet kuzum bizim yaptığımız o.o şekilde arat.sende zayıfla da var linkleri.türkçe dublajlı indir.yazıyor zaten orda.kolay gelsin</div>
<div class="bbWrapper"><blockquote data-attributes="" data-quote="psiqo" data-source="post: 12780318"
<a href="/goto/post?id=12780318"
rel="nofollow"
data-content-selector="#post-12780318">psiqo .!.:</a>
</div>
evet kuzum bizim yaptığımız o.o şekilde arat.sende zayıfla da var linkleri.türkçe dublajlı indir.yazıyor zaten orda.kolay gelsin
</div>
</div>
</blockquote><br />
<b>çok saol canım böyle aratayım ben bulurum olumunekankayizsmile<br />
ama bence link vermekte yasak değildir, çünkü burası adı üstünde görsel paylaşım<br />
zaten bişey pazarlanmıyo, maddi kaygısı olan bi site adı da yazmıcaksınız sonuçta</b>:1rolleyes:</div>
<div class="bbWrapper">arkadaşlar callanı sizin de motivenizi bozmak gibi olmasın da mesela onuncuda bıraksam on saat yapmış olduğum için faydasını görürmüyüm yoksa yirmibire tamamlamadığım için on saatide boşamı yapmış olurum,bugün karar vermem gerekiyor yorumunuza göre</div>