• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cam açıkta üşütürmü

Bu sıcakta mümkün değil uyumak zaten.. Tüm camlar açık.. Şort askılı aynen ben de.. Oğlumu da sadece çıtçıtlı sıfır kollu badi ile uyutuyorum..

Ayy okurken bunaldım yaşadığınız yer nasıl bilmiyorum ama bizim evde kızım 2,5 yaşında sadece iç çamaşırları ile yatırıyorum üstünü asla örtmez , oğlum 2,5 aylık Onu da aynı şekilde yatırıyorum sadece oğlumun üzerine penye battaniye örtüyorum.tulum için çok sıcak bi mevsimdeyiz ya

Oğlum 1 yaşında, evdeki tüm camlar açık.
Üzerinde çıtçıtlı tshirt var, alt ve corap bile giydirmiyorum.
Eğer hava serinlerse muslin örtü örtüyorum ki anında geri iter.
Havalar aşırı sıcak, hasta değilse bir canlı üşümesi olanaksız.

Burası deniz kenarı istanbulun biraz dışı
Şuan çıtçıtlu badi ile yatırdım kolsuz
Terlemiş uyandırmamak için sırtına bez koydum uyuyan insanın üstüne kar yagarmısya burada hava 22 derece odası suan 26 derece kolları biraz üşümüş sanki üstünde şok ince çarsaf var üşütür diye korkuyorum

2 yaşında. Cam açık. Ustunu ortmez. 4 aydir askılı body ile yada askılı atlet ve ped ile uyur. Corap doğduğundan beri uyurken çıkarırım. Kendisi de sevmez cikarir zaten. Tulumu kasim~martta anca giydiriyordum gecen sene.

Terlemiş uyandırmamak için sırtına bez koydum uyuyan insanın üstüne kar yagarmısya burada hava 22 derece odası suan 26 derece kolları biraz üşümüş sanki üstünde şok ince çarsaf var üşütür diye korkuyorum

Eller, ayaklarindan felan vücüd isisini ölcemezsin. Onlar cogu zaman soguk olur zaten. Önemli olan ensesi ve gögüsü. Sakin endise etme, 27 derecede üsümesi imkansiz. Sen üsüyormusun? Cevabi hayir ise cocukta üsümez.

Çocuk terlemiş teri soğuyor o yüzden kolları soğuk. Bizimki de öyle oluyor. Ne yaparsam yapayım yatağa dediği yerler terliyor. Kısa kollu giydirip yatırırsam o kollar buz gibi oluyor. O yüzden ben de uzun kollu giydiriyorum. Ama tek kat giydiriyorum. Sabaha karşı ev ayaz oluyor zaten biz de üşüyoruz.

kizim ikibucuk yasinda cok terliyo nemli hava en kotusu.atletsiz kisa kollu penye ve kisa pijama giydiriyorum.yazlik battaniye orterim yine terler yani.ikinci bebisim uc aylik daha ustunu orttukmu uyumuyor bende ince giydirdim simdi misil misil uyuyor.havalar cok nemli butun yaz camlar acik yattik hala mutfagin ki acik oradan temiz hava girsin bari diyorum.hasta olmadilar masallah kizlarim.usumez korkma bu havada mumkun mu...

terleyen çocuk daha çok hasta olur o yüzden çok kalın giydirme yattığı odayı bence gündüz havalandır gece direk açma geceleri serin oluyor, benim kız atlet ile yatıyor diğer odadan kapı cam açıyorum gece

Ben sadece atletle cam açık ve vantilatorle uyutuyorum...

Kışın çok soğuklarda üstünde sadece uyku tulumu oluyor okadar tabi cam kapali

Çocuğu dondurmak kadar zararlı sıcakta terletmek de

Terleyince hasta olur asıl...

Oda sıcaklığı 27 derece bizdede ama sadece askılı çıtçıtlıyla uyuyor. Üstünü örttürmüyor,kışın tulum giyiyoruz. Uzun kollu giydirsem sıcaktan isilik döker :) bizde oda kapısı kapalı ama.

Kalın giydirince terliyor sırtı, ince giydirincede göğsü üşüyor. Bende penye yeleği ters giydiriyorum(sirt kısmı göğüse gelecek sekilde) uzerine de ince bi örtü tamamdır. Geceleride arada bir uyanıp kontrol ediyorum terlemis mi üşümüş mü diye. Kendin ne giyiyorsan bi fazlasını giydir. Askılı giyiyorsan yarım kollu giydir mesela.

Çocuklarda kahve rengi yağ hücreleri var yani usumuyorlar hücreler henüz bozulmamış bizimki gibi beyaz yağ hücreleri değil ben ususemde kızlarım terler misal

4 aylik bebegim var. Suan uzerinde sadece kolsuz atlet gibi citcitli badi var. Ayaklari sogursa corap giydiriyorum sadece.
Oda sicakligi 27 28 derece. Odanin cami da acik.
1 yasinda ve bu havada tulum. Yok artik.

Back
X