• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Doğuma Hazırlık cam biberon mu?yoksaaa...

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

nazenin_84

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
15 Mart 2011
63
0
36
Denizli
slm arkadaşlar.biberon konusunda herkes farklı şeyler söylüyor cam daha sğlıklı deniliyor.diğerleri iyi değil deniliyor.sizce hangisi neyi önerirsiniz?

selamlar benım gorumcem de hep cam bıberon kullandı ama ınternetten baktıgımda cam bbıberonda sutun bırseyı degısıyormus ama hatırlayamadım.ben nuby dogal dokunus aldım kızıma ılk uc ay ıcın.bır de aventınkını aldım gaz yapmayanlardan.kızım 4 aylık olacak haftaya aventın yerıne yenıden nuby alabılırım.

ben ilk zamanlar ben tutacağım için cam istiyorum daha sağlıklı geliyor bana ama daha sonrası için cam tercih etmeyeceğim çünkü kendi eline alır atar fırlatır cam sonuçta kırılır zarar verir kendine diye, hem sık sık değiştiririz nasılsa ....

ben ilk zamanlar ben tutacağım için cam istiyorum daha sağlıklı geliyor bana ama daha sonrası için cam tercih etmeyeceğim çünkü kendi eline alır atar fırlatır cam sonuçta kırılır zarar verir kendine diye, hem sık sık değiştiririz nasılsa ....

açıkçası bende senin gibi düşünüyorum ilerleyen zamanlarda zor olur

biberonla anne sütü vereceksen plastik kullan, mama vereceksen cam kullanabilirsin, cam biberonda anne sütü proteinleri cama yapışıyormuş

Kesinlikle Dr.Brown un biberonlarını öneriyorum.Bebeğim doğduğundan beri kullanıyorum ve çok memnunum,biberonun özelliği içindeki aparatı sayesinde bebeğe gaz yapmaması....Ve bence işe yarıyor:)
Kesinlikle öneririm....

Plastik biberon emzik alirken dikkat edilmesi gereken en önemli sey kizlar üzerinde (ohne BPA,yada bpa frei)yazmasi gerek bpa li biberonlar ve emzikleri cok sakincali türkiyede ve tüm dunyada belli markalar bunu ürünlerinden kaldirdi.Benim 3.tecrübem ilk aylarda cam biberon olabilir ama sonra illaki plastik alacagiz AVENTIN kolikli cocuklar icin olanini bir arkadasim kullandi cok memnun nuby nin silikonlusunu aldim bende anne memesinin aynisini yapmaya calismislar garanti anne memesinden cocuk kesilmiyor ilk 3 aylik olanlarinda ayni memeden geldigi kadar mama geliyormus aldik bakalim...

Back
X