• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşimi eskisi kadar sevemiyorum

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
O zaman usulünce boşanıp sonra insanlarla bakışmak da bir seçenek.
Neden anlamak istemiyorsunuz ? Israrla neden aynı yerden vurmaya çalışıyorsunuz? Birseyleri burda benim anlattığım kadar bilebilirsiniz ben karşı tarafı düşünüyorum aklımdan çıkmıyor dedim mi başka birisi tarafından beğenilmek bu duyguyu unutmuşum demekki bunu nasıl aldatmaya bağlayabiliyorsunuz ? Benim aklım mantığım almıyor düşünceniz bana göre doğru değil ben aldatmadım. Konumu kimse alkışlamadığı için değil genel olarak görüşler aynı olduğu için daha fazla yorum gelsin istemiyorum. Teşekkür ederim yine de

Aşk gelir geçer senelerce devam etmez. Yerini saygı sevgi güven alır. Eşinizin iyi biri olduğunu söylüyorsunuz, ben sırf bu yüzden evlilik yaptım 🫢 eşim iyi biri, hatta çok iyi, herkese karşı. Aşık değilim, hiç olmadım ona, yine de aklımın ucundan dahi başka biri geçmez çünkü kimse hiçbir heyecan iyi bir insanı kaybetmeye değmez

Allah aşkına evliliği ne sanıyorsunuz? Yeşilçam filmi gibi bir ömür heyecanla koşmak falan mı? Evlilik sorumluğu kolay mı? Hele bir de çocuk olunca.

Çalış, ev, çocuk vs. Kısacık bir zaman dilimi kalıyor o vakit kendimize kalıyor. Çocuk zaten çok büyük sorumluluk. Sürekli gezmek, eğlenmek isteyenler zaten çocuk istemiyorlar.

Çocukla gezmiyor muyuz? Elbette geziliyor ama çocuksuz gibi olmaz. Artı olarak hiç mi sohbet etmiyorsunuz? Veya kendinize ayırdığınız zaman, etkinlik yok mu? Bunlar gökten inmiyor çift olarak planlayacaksınız.

Bunun dışında eşinize üzüldüm açıkçası. Yaptığınız şey ihanet, zihnen ihanet. Eşim birini hem reddedip, hem aklı onda kalsa çok ciddi yıkılırım, ne kadar üzücü.

Evlilik nedir bilmeyenler evlenmesin bir zahmet!
Çok katılıyorum . Ömür boyu aşk heyecan vs bekleyen erkek de kadın da evlenmesin

Nerede bakıştınız ve ya aldattınız demişim? Hanımefendi, konu başlığınızı tekrar gözden geçirin; "Eşimi artık eskisi gibi sevemiyorum. "
Çok onur kırıcı olan bir şey diyorsunuz ? Onur kırıcı olan nedir ? Birine eskisi gibi aynı duyguları hissetmemek midir onur kırıcı olan şey ?

Mune Mune Kazen Kazen konumu kapatır mısınız ...
Gerçekten bazıları sırf yorum yapmak için konuşuyor öyle bomboş.

Devam etmek bence, neyse benim fikrimin sizin için bir önemi yok. Hayat sizin hayatınız.
Neye devam etmek ? Önce gerçekten eskisi kadar sevmiyor muyum bunu anlamam lazım yoksa anlık gelen bir şey mi çocukta olduğu için hayattan monotonluktan ekstra bunalmışımdır belki

başka birisi tarafından beğenilmek bu duyguyu unutmuşum demekki bunu nasıl aldatmaya bağlayabiliyorsunuz
Konu sahibi ne yazdığınızın farkında mısınız?

Siz evlisiniz!

Mesela; bende evliyim esimin beni beğenmesi beni çekici bulması bana yeter.

Çünkü etrafım beni ilgilendirmiyor, çünkü ben evliyim, çünkü severek evlendim, çünkü...
Her şey aşk meşk deği ahlaki değerler de var bu hayatta!

Normal değil mi, aşk dediğinin ömru max 2 belki 3 yıl sonrasını monotonluk alıyor. Bence sıkılıp heyecan aramışsınız. Sıkılma sebepleriniz nedir, esle birlikte zaman geçiriyor musunuz, paylaşımınız var mı??

Neye devam etmek ? Önce gerçekten eskisi kadar sevmiyor muyum bunu anlamam lazım yoksa anlık gelen bir şey mi çocukta olduğu için hayattan monotonluktan ekstra bunalmışımdır belki
Ohoooo monotonlukta benimle yarışamazsınız ama eşimi tam 17 senedir aynı hislerle seviyorum ve biran olsun bundan şüphe etmedim. Ayrıca böyle bir başlık atıp, konu açarsanız böyle yorumlar gelir, ne beklediniz anlamadım. Konunuz büyük ihtimalle kapanır, ben de başka yorum yazmayı düşünmüyorum zaten, hayat sizin ve beni hiçbir şekilde ilgilendirmez.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X