Eşimi eskisi kadar sevemiyorum

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Eşiniz gönlünüzde hâlâ aynı yere sahip olsa müşteriniz olan adamla flört etmez, adamın size ilgisi olduğunu dile getirmesine de izin vermezdiniz.

Ayrılın.
Ben kimseyle flört etmedim. Sizinle bir şey konuşmak istiyorum diyip direk lafa daldı bende x bey ben evliyim lütfen konuşmanın devamını getirmeyim dedim . Fakat bir kadın olarak beğenilmek hoşuma gitti bunu anlatmaya çalışıyorum

Bazilari neden "durduk yere soğumaz insan" diye tutturmus anlamadim illa dayak yemesi mi lazim insanin sevgisi biter gayette karsidaki istedigi kadar "iyi biri" olsun sevgi bununla alakali bir şey degil. Tatil umarim düşüncelerinizi netleşirmekte yardimci olur konu sahibi. Siz bir cok insanin cesaret edemedigi dusunceleri kendinize açmişsiniz bence.
Yorumunuz için teşekkür ederim. Ben kimseyle flört etmedim hala flört etmişsin diyen var benim bir kızım var herseyden önemlisi. Sizinle bir şey konuşmak istiyorum diyip konuşmaya girdi ve hemen sözü kestim x bey ben evliyim lütfen dedim fakat beğenilmek hoşuma gitti sonradan eşimle olan ilişkimi sevgimi sorgulamaya başladım yanlış Birsey yaptığımı düşünmüyorum. Yorumunuz tam da beni anlatıyor :)

Belki de siz sadece flört etmeyi özlemişsinizdir.
Uzun soluklu her ilişkide bir süre sonra heyecan kalmıyor. Önemli olan sevginiz var mı yoksa heyecan mı arıyorsunuz? Çünkü her ilişkide seneler içinde monotonluk olur.
Evet belkide. İnsan bazen sorumluluk olmadığı zamanları çok özlüyor oda bir seçenek

damlacross damlacross vala istediğin kadar beğenme işareti yap. Gerçekler acıdır. Bir kişi eşini gerçekten seviyorsa duyguları eskimez. Sorunlu bir eş olmadığını söylemişsin. Geriye tek şık kalıyor. Aklının başkası ile bulandığı. Umarım tatil cakrani açar diyecegim ama kirli duygular bünyeye bir kere girdi mi atması zor olur.

Allah aşkına evliliği ne sanıyorsunuz? Yeşilçam filmi gibi bir ömür heyecanla koşmak falan mı? Evlilik sorumluğu kolay mı? Hele bir de çocuk olunca.

Çalış, ev, çocuk vs. Kısacık bir zaman dilimi kalıyor o vakit kendimize kalıyor. Çocuk zaten çok büyük sorumluluk. Sürekli gezmek, eğlenmek isteyenler zaten çocuk istemiyorlar.

Çocukla gezmiyor muyuz? Elbette geziliyor ama çocuksuz gibi olmaz. Artı olarak hiç mi sohbet etmiyorsunuz? Veya kendinize ayırdığınız zaman, etkinlik yok mu? Bunlar gökten inmiyor çift olarak planlayacaksınız.

Bunun dışında eşinize üzüldüm açıkçası. Yaptığınız şey ihanet, zihnen ihanet. Eşim birini hem reddedip, hem aklı onda kalsa çok ciddi yıkılırım, ne kadar üzücü.

Evlilik nedir bilmeyenler evlenmesin bir zahmet!

Herkese merhaba yardımınıza ihtiyacım var düşüncelerimi toparlayamıyorum.
Eşimle severek evlendik ikimizde meslek sahibiyiz 1 tane 3 yaşımda kızım var ailemizden uzakta başka bir yerdeyiz eşim evine düşkün çocuğumuza düşkün iyi bir insan 5 senedir evliyiz fakat eskisi gibi değiliz sevdiğini söylüyor ama ben sevgisini hissedemiyorum benim ona karşı olan hisselerim de eskisi gibi değil tek bildiğim şey bu . Yanlış karar vermek istemiyorum çünkü insan olarak iyi birisi her evlilikte olduğu gibi ufak tefek kavgalarımız oluyor fakat bazı şeyler biriktiği için kendimi duygularımı eskisi gibi hissetmiyorum. iş yerinde müşterimiz olan bir insanın bana ilgisi olduğunu ifade etmesiyle evli olduğumu söyleyip konuşmasını bıçak gibi kestim. Fakat içsel olarak onunla çok konuşmak istedim oturdum düşündüm aydınlanma yaşadım adeta ben neden onunla konuşmak istedim diye belki duygusal bir boşluktayım belki uzun zamandır beğenilmek hoşuma gitti bilmiyorum fakat hayatımı yaşantımı sorgulama dönemindeyim.Düşüncelerimi toparlamak adına tatile çıkacağız eşimle orda da uzun uzun düşüneceğim
Bana ne önerirsiniz ?
Aldatmak için de güzel bahane bulmuşsunız.

Bu konuyu daha önce de açmıştınız. Sizin niyetimiz kötü, hevesiniz geçmiş yeni heyecanlar arıyorsunuz.

O zaman bu işi ahlaki yapmalısınız. Kocanızla konuşun, başkalarına karşı heyecan duyuyorum. Senden hevesim geçti deyip boşanın sonra da ne yaparsanız yapın. İnanın kocanız da sizi zorla tutmaz.

Eşimle severek evlendik ikimizde meslek sahibiyiz 1 tane 3 yaşımda kızım var ailemizden uzakta başka bir yerdeyiz eşim evine düşkün çocuğumuza düşkün iyi bir insan 5 senedir evliyiz fakat eskisi gibi değiliz sevdiğini söylüyor ama ben sevgisini hissedemiyorum benim ona karşı olan hisselerim de eskisi gibi değil tek bildiğim şey bu . Yanlış karar vermek istemiyorum çünkü insan olarak iyi birisi her evlilikte olduğu gibi ufak tefek kavgalarımız oluyor fakat bazı şeyler biriktiği için kendimi duygularımı eskisi gibi hissetmiyorum. iş yerinde müşterimiz olan bir insanın bana ilgisi olduğunu ifade etmesiyle evli olduğumu söyleyip konuşmasını bıçak gibi kestim. Fakat içsel olarak onunla çok konuşmak istedim oturdum düşündüm aydınlanma yaşadım adeta ben neden onunla konuşmak istedim diye belki duygusal bir boşluktayım belki uzun zamandır beğenilmek hoşuma gitti bilmiyorum fakat hayatımı yaşantımı sorgulama dönemindeyim.Düşüncelerimi toparlamak adına tatile çıkacağız eşimle orda da uzun uzun düşüneceğim
Bana ne önerirsiniz ?

Evet belkide. İnsan bazen sorumluluk olmadığı zamanları çok özlüyor oda bir seçenek
Boşansanız bile hayatınız boyunca bu şekilde flört ile geçiremezsiniz ama. Bunun farkında olmalısınız. Boşanmayı tercih ederseniz bekar bir anne olacaksınız. Evet belki bekar olacaksınız ama aynı zaman da bir anne olacaksınız. Hayatınızda yapacağınız insan seçimlerinde buna göre hareket etmeniz gerekecek. Bunu da düşünmelisiniz.

Aldatmak için de güzel bahane bulmuşsunız.

Bu konuyu daha önce de açmıştınız. Sizin niyetimiz kötü, hevesiniz geçmiş yeni heyecanlar arıyorsunuz.

O zaman bu işi ahlaki yapmalısınız. Kocanızla konuşun, başkalarına karşı heyecan duyuyorum. Senden hevesim geçti deyip boşanın sonra da ne yaparsanız yapın. İnanın kocanız da sizi zorla tutmaz.
Ben daha önce böyle bir konu açmadım.
Aldatmadım aldatma eyleminde bulunmadım

Bana ne önerirsiniz ?
Boşanmanızı öneririm.

Çocuk olan evliliklerde biraz gerçekçi olmak lazım.
Ciddi sorunlar, soğumalar yoksa anlık duygusal boşlukların ardına düşmek en çok sizi zorda bırakır.
Cocukla boşanınca kadının hayatı çok daha iyi olmuyor, ortada ciddi sıkıntılar vardır onları ayrı tutuyorum. Daha özgür , isteğini yaşayan bir kadın olamayacaksınız küçük bir kız çocuğu annesi olarak. Birde olayın sadece çocuk yönü var oraya girmeyeceğim.
Evlilikte bazı şeyler rutine binebilir, eşinize bırakmadan değişiklik yapmaya çalışmanız iyi gelebilir.

Yorumunuz için teşekkür ederim. Ben kimseyle flört etmedim hala flört etmişsin diyen var benim bir kızım var herseyden önemlisi. Sizinle bir şey konuşmak istiyorum diyip konuşmaya girdi ve hemen sözü kestim x bey ben evliyim lütfen dedim fakat beğenilmek hoşuma gitti sonradan eşimle olan ilişkimi sevgimi sorgulamaya başladım yanlış Birsey yaptığımı düşünmüyorum. Yorumunuz tam da beni anlatıyor :)
Empati yapın, başka bir kadın tarafından beğenilmek eşinizin hoşunuza gitseydi ne düşünürdünüz?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X