Aile hekimi mide eritir dedi ilk defa duydum.Eritmiz diye biliyorum adam başından attğ gibi geldi.Çıkışa sorunsuz ulaşırsa ışığı görür...
Doğru söylemişAile hekimi mide eritir dedi ilk defa duydum.Eritmiz diye biliyorum adam başından attğ gibi geldi.
Doktora inanmadınız bur da mı soruyorsunuz gerçektenAile hekimi mide eritir dedi ilk defa duydum.Eritmiz diye biliyorum adam başından attğ gibi geldi.
Mideye kadar gelen bir yolunu bulur, dert etme.3 gün önce öğlen su içtim, içtiğim bardağın ağız kısmı kesikti suyuda tepeme dikmiştim camı içmiş olabilir miyim bilmiyorum ama çok küçük bi parçaydı dün akşam boğarsaklarımdan birsürü garip ses geldi midemde felan bi rahatsızlık yok...Off panık yaptım cam yutmuş olsam nolurdu?
Mide asiti camı eritmez diyende doktor arkadaşım ay kime inanalım bilemedim .Doktora inanmadınız bur da mı soruyorsunuz gerçekten
Bardak yiyenler var onlara bir şey olmadığına göre sizi de olmaz sanırım. ama tedirginseniz doktora gidin mutlakaMide asiti camı eritmez diyende doktor arkadaşım ay kime inanalım bilemedim .
Aynı mantıkla baya yedim bendeBen olsam yemek yerdim ki midem bos olmasin, bos mideye zarar verebilme ihtimali daha fala olur. Yemeklerin arasina karisir diski ile cikar ufaksa.
Esim de cocukken camasir suyu icmis
Annesi calisiyormus ve bir komsuya emanetmis.
Bildigimiz kola sisesindeymis camasir suyu ve esim futbol oynayip kan ter icinde eve gelince su sanip baya baya dikmis icmis.. halen hayatta..
Bir kac gun tat alamadim cok kotuydu der hala..
2 evladım var sevmeliyim diye düşünüyorum :)bağırsağa gidene kadar diğer organların parçalanıp kan gelmediyse demek ki gözardı edilebilecek kadar küçük bir parçaymış veya hiç cam parcası yutmadınız..
böylesine panik yapacak kadar hayatı çok mu seviyorsunuz yahu..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?