Mutfak Dekorasyonu Cam mutfak masasi hk. gorusleriniz

tuuubaaa

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
18 Ekim 2009
157
28
118
İstanbul
Kızlar merhaba,

Mutfagimiza yeni masa alıyoruz ama sandalyeler için biraz kararsız kaldık. Yardımlarınızı rica edeceğim bu konuda:oops:

Mutfak siyah beyaz renklerinden oluşuyor. Alt dolaplar siyah, üstler beyaz. Halı ise siyah beyaz ve lila tonları :)

Masayı ekteki resmdekinden düşünüyoruz.(ilk resim) Açılır cam masa ve resimdekinin aynısı. Ama Sandalyeler resimdeki gibi beyaz uzerine çiçekli mi olsun, yoksa Diger resimdeki gibi düz renk (masanın üstündeki lila tonundan) mi olsun? Çok kararsız kaldık bu konuda. Beyaz çok çabuk kirleniyor, diğer rengi bu sebepten düşündük aslında. Ama yakışır mı emin olamadık annemle.

Mutfağımız çok ışık almıyor aynı zamanda biraz karanlık. Beyaz çok cırtlak durur mu acaba?

Yorumlarınızı esirgemezseniz çok sevinirim :KK52:

Eklentiler

• cache_300_1__i_34430542_BXQ.webp
    cache_300_1__i_34430542_BXQ.webp
    6,5 KB · Görüntüleme: 3.629
  • 139411199_tn24_0.webp
    139411199_tn24_0.webp
    3,3 KB · Görüntüleme: 1.519
Bence beyaz üzerine çiçekli çok hoş olur
Benim mutfağımda sizin anlattığınız gibi çok sade ..
Çiçekle hareketlendirmek çok hoş durur eminim .

Çok teşekkürler değerli fikirleriniz için :)

Acaba bu tür masaları kullananlar memnun mu yoksa ahşap mı daha kullanislidir?

Çok teşekkürler değerli fikirleriniz için :)

Acaba bu tür masaları kullananlar memnun mu yoksa ahşap mı daha kullanislidir?
Benim evimdeki mutfak masam cam ve çok memnunum ..
Bu masalar cam da olabiliyor, yarı plastik de ..
Onlara dikkat etsen iyi olur .

bende de bu masanın kırmızı üzerine beyaz desenlisi var sanırım aynı ürün sandalyelerin üzerindeki dikişler de benziyor benim sandalyelerim de 2 kırmızı iki beyaz seklinde farklı renklerde masadan memnunum ben de son anda ahsap açılır masadan vazgecerek aldım yalnız üzerinde birşey kesip sert bişeylerle çizmemeye dikkat edersen iyi olur.

Kızlar merhaba,

Mutfagimiza yeni masa alıyoruz ama sandalyeler için biraz kararsız kaldık. Yardımlarınızı rica edeceğim bu konuda:oops:

Mutfak siyah beyaz renklerinden oluşuyor. Alt dolaplar siyah, üstler beyaz. Halı ise siyah beyaz ve lila tonları :)

Masayı ekteki resmdekinden düşünüyoruz.(ilk resim) Açılır cam masa ve resimdekinin aynısı. Ama Sandalyeler resimdeki gibi beyaz uzerine çiçekli mi olsun, yoksa Diger resimdeki gibi düz renk (masanın üstündeki lila tonundan) mi olsun? Çok kararsız kaldık bu konuda. Beyaz çok çabuk kirleniyor, diğer rengi bu sebepten düşündük aslında. Ama yakışır mı emin olamadık annemle.

Mutfağımız çok ışık almıyor aynı zamanda biraz karanlık. Beyaz çok cırtlak durur mu acaba?

Yorumlarınızı esirgemezseniz çok sevinirim :KK52:
ilk resimdeki masanın birebir aynısını kullanıyorum çokta memnunum . mutfağı daha ferah yapıyor

Back
X