Cam ocaklar ?

evet bende cok merak edıyorum..nerdeyse böle bı konu acıcaktım bende:) gecen gun vestelde beyaz bı cam ocak begendım bende cok kararsız kaldım.kullanımı nasıldır acaba

ben de çok araştırdım sordum soruşturdum ve cam ocakta karar kıldım

inoxlar çok çabuk çiziliyor. çelik evyeleerden de anlaşılacağı gibi su damlasa iz kalıyor.

ben gazlı cam ocak alıcam. tek kötü yanı tozu gösteriyor olması.. varsın olsun...

kotu dıyen cıkmadıgına gore bende gonul rahatlıgıyla alabılırım sagolun arkadaslar

biz evde kullanıyoruz çok çizildi gücü zamanla azaldı elektrikler gittiğinde yemekte olmuyor ben kendi evime doğalgazlı inox düşünüyorum

Ben de samsung seramik ocak kullanıyorum. Sadece çizilme olayı kötü. (spatulası var gerçi ama gelen misafirler onu halletmiş :) ). yemek pişirme süresi çok iyi. 1-9 arası derecesi var. 9'a getirmeyin aklınız eski ocakların ayarına gitmesin, maazallah elinizde bir adet pişmemiş ama dibi tutmuş yemek bulabilirsiniz. Ancak bir kere alışınca gerisi süper.
Ben çok seviyorum. Hem şık görünüyor, hem tencereler is olmuyor.

NOt: koydum kafaya benimkinin camını değiştiricem servisten :)

neredeyse 1 yıldır kullanıyorum şu ana kadar spatulasına hiç ihtiyaç duymadım. Çünkü çok kolay temizleniyor. Hatta bazen ıslak mendille silip kuru bir bezle kuruluyorum ve tertemiz oluyor.

ama tencereler çizmiyormu kızlar bende bakmıştım ama sonradan üzerınde ızgarası olan camlara karar vermıstım yoksa tek cam cızılır gıbı gelıyor tencere kayar üstünde

ama tencereler çizmiyormu kızlar bende bakmıştım ama sonradan üzerınde ızgarası olan camlara karar vermıstım yoksa tek cam cızılır gıbı gelıyor tencere kayar üstünde

dogalgaz yada lpg lı ıse ızgaralı olmak zorunda zaten. duz camsa elektrıkle calısır..

kızlar beyaz cam kullanan var mı? siyah cam hem çiziliyor hemde parmak izleri oluşuyor peki beyaz camın kullanımı nasıl? lütfen kullanan bırı acilinden cevap versin 1 hafta içinde alacagım yenı eve geçiyoruz. eger kullanışsız derseniz emaye alacagım

kızlar bende bugün simfer ankastre seti aldım ocak fırın cam olanından umarım memnun kalırım kullanmaya başlayınca yazarım kullanan arkadaşlarımdan bıldıgım kadarıyla çok memnunlar ben beyaz tercıh ettım yenı evıme umarım pişman olmam.

kızlar patlama çatlama oluyormuş şikayet sitelerinde okuudm yorumunuz nedir acaba? bide ben elektrikli değil de altı cam olan ocağı üste olanlar var ya onlardan istiyorum ..var mı kullanan? bu çatlayanlar ondan değil galiba :53:

kızlar patlama çatlama oluyormuş şikayet sitelerinde okuudm yorumunuz nedir acaba? bide ben elektrikli değil de altı cam olan ocağı üste olanlar var ya onlardan istiyorum ..var mı kullanan? bu çatlayanlar ondan değil galiba :53:

dediğiniz ürün gazlı cam ocak oluyor. ben de bu ara onları araştırıyorum memnuniyet açısından :37:

Back
X