Cam ocaklar ?

gazlı cam ocak diye arayacağım yani teşekkürler :)
şu patlama çatlama muhabbetine takıldım birazcık :(

evet aynen o şekilde araştırınca daha çok yorum okunabiliyor. elektikli olanlarda çatlama dediğiniz gibi oluyormuş ama gazlıdakinden emin değilim bende. yorumlardan anlayamadım. şimdi bir kaç arkadaşım aldı gazlı cam ocak şeklinde. onlar kullansın da fikir alayım diye bekliyorum:31: :31:

simferin siyah cam ocağını almıştık 1 aylık kullanım sonucunda üstünde yemek varken büyük bir gürültüyle patladı üstündeki cam tuzla buz oldu haliyle çok korktukEki Görüntüle 771877

servis eve gelip bakmadan yenisini sipariş etti ama netten araştırdım bu model en baştan hatalı sanırım çünkü kullananların şikayetleri hep aynı patlamayı yaşıyorlarmış. şimdi kullanırken korkarak kullanıyorum açıkçası:18:

aynı markanın fırını da var bende onunda camları pişirme sırasında patlayabiliyormuş çok pişman oldum açıkçası:26:

Ben Arçelik'ten aldım.Kullanan bir arkadaşım çok tavsiye etmişti. Zaten bende onda görüp beğenmiştim.Elektrikli olanlar için birşey diyemeyeceğim ama, bizim gibi ülkelerde elektrikli fırın almak çokta akıllıca gelmiyor ama, elektrik doğalgazdan pahalı çünkü.Genelde elektrikli ocakların sık kullanıldığı ülkeler elektriğin çok ucuz olduğu ülkelerdir.Hatta elektriklerini kendi üreten ülkelerde ısıtmadan soğutmaya kadar pek çok şeyde elektrikli aletlerin kullanımı teşvik edilmektedir.Ancak maalesef elektriğini kendi üretemeyen ve pahalı olan bir ülkede elektrikli ocak ne kadar akıllıca olur tartışılır.Tabi bu kişilerin maddi durumlarına göre de değişir.

$Ocak.webp

Back
X