Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canım yumurtalarına bakacak yani mecbur gideceksinÇam sakura da klomen tedavisi alan var mı süreç nasıl bana sadece reglken gel dedi ama ilaç için gitmeme gerek var mı ki
Reglin 3. Gününden sonra ilaca başlıyorsunuz ilaç bittikten sonra da tekrar kontrole gidiyorsunuz yumurtaların gelişimine bakıyor doktor. İlişki için gün veriyor. Reglin 3. Günü gitmenizin sebebi de ilaca başlarken kist vs olmaması gerekiyor olan kisti de büyütebiliyor. Benim de 2. ayım klomende. Geçen ay ilk kez kullandım. Bu ay da son dozu bu akşam alacağım. Bugün gittim kontroleÇam sakura da klomen tedavisi alan var mı süreç nasıl bana sadece reglken gel dedi ama ilaç için gitmeme gerek var mı ki
Yaa doktorun hangis akın bey baktı bana sabah kaç gibi giytiniz ve muayane nasıl yapılıyor inşallah sonuç alırızReglin 3. Gününden sonra ilaca başlıyorsunuz ilaç bittikten sonra da tekrar kontrole gidiyorsunuz yumurtaların gelişimine bakıyor doktor. İlişki için gün veriyor. Reglin 3. Günü gitmenizin sebebi de ilaca başlarken kist vs olmaması gerekiyor olan kisti de büyütebiliyor. Benim de 2. ayım klomende. Geçen ay ilk kez kullandım. Bu ay da son dozu bu akşam alacağım. Bugün gittim kontrole
Ben direk ilaç verir başla der sanıyordumCanım yumurtalarına bakacak yani mecbur gideceksin
Ahahaha olsa öyle herkes tek seferde bitirirdi işiBen direk ilaç verir başla der sanıyordum![]()
Mersin'de devlet hastanesinde doktorum. Prosedür her hastaneden üç aşağı beş yukarı benzer. Kimine beraberinde çatlatma iğnesi de veriyor ama benim doktorum gerek görmedi ki Geçen ay klomen etkisiyle çok şiddetli. İr çatlama ağrısı yaşadım. Geçen ay ilk gittiğimde reglin 4. Günü aç karna gittim. Hormon idrar kan vs herşeye baktılar. Herhangi bir sıkıntı yoktu. Klomen başladı. Ultrasonla karından baktı bana. Sonra ilaç bittikten iki gün sonra gel dedi gittim. Geçen ay sağ yunurtalikta 2 yumurta büyümüştü ama olmadı regl oldum. Bu ay yine reglin 5. Günü gittim klomen başladı. Bugün bitti işte öğleden sonra gittim yine ultrasondan baktı sağ ve sol tarafta birer yumurta gelişmiş 19 mm. İlişki günlerini belirledik. Umarım olur. Geçen ay klomenin yan etkilerini gebelik belirtisi gibi yorumlayıp sonra regl olunca çok üzülmüştüm ama meğer klomen kasıkta batma, mide bulantısı, göğüste ağrı vs yapıyormuş. Bunu da öğrenmiş oldumYaa doktorun hangis akın bey baktı bana sabah kaç gibi giytiniz ve muayane nasıl yapılıyor inşallah sonuç alırız
Çam sakura ve İstanbuldaki hastaneler hormon testleri spermiogram ve hsg çekilmeden tedaviye başlamıyor inşallah hsg çekilmene gerek kalmadan bu ay tutar gönlünü ferah tut diğer türlü olursa bir ay boşuna bekleme yine reglin biter bitmez çektir hsg gebelik ihtimalini artırıyor minicık bir tıkanıklık bilr olsa açılıyor sancım olması ben çektirirken vajinal muayane gibiMersin'de devlet hastanesinde doktorum. Prosedür her hastaneden üç aşağı beş yukarı benzer. Kimine beraberinde çatlatma iğnesi de veriyor ama benim doktorum gerek görmedi ki Geçen ay klomen etkisiyle çok şiddetli. İr çatlama ağrısı yaşadım. Geçen ay ilk gittiğimde reglin 4. Günü aç karna gittim. Hormon idrar kan vs herşeye baktılar. Herhangi bir sıkıntı yoktu. Klomen başladı. Ultrasonla karından baktı bana. Sonra ilaç bittikten iki gün sonra gel dedi gittim. Geçen ay sağ yunurtalikta 2 yumurta büyümüştü ama olmadı regl oldum. Bu ay yine reglin 5. Günü gittim klomen başladı. Bugün bitti işte öğleden sonra gittim yine ultrasondan baktı sağ ve sol tarafta birer yumurta gelişmiş 19 mm. İlişki günlerini belirledik. Umarım olur. Geçen ay klomenin yan etkilerini gebelik belirtisi gibi yorumlayıp sonra regl olunca çok üzülmüştüm ama meğer klomen kasıkta batma, mide bulantısı, göğüste ağrı vs yapıyormuş. Bunu da öğrenmiş oldum3 ay klomen deneyip olmazsa rahim filmi çekeriz dedi doktorum. Ama ben bu ay da olmazsa direkt rahim filmi isteyecem. İlacı kullanırken bir sıkıntım yok fakat bittikten sonra yan etkileri mahvediyor beni. Zaten tüplerde tıkanıklık varsa boşuna kullanıyoruz. Neden ilk başta istemiyorlar rahim filmini anlamıyorum
![]()
Bu süreç çok yorucu yaAhahaha olsa öyle herkes tek seferde bitirirdi işi![]()
Hsg hariç diğerlerine bakıldı aslında. Yorucu bir süreçmis. Bir de evlenince iki yıl korundum sanki hemen olacakmış gibiÇam sakura ve İstanbuldaki hastaneler hormon testleri spermiogram ve hsg çekilmeden tedaviye başlamıyor inşallah hsg çekilmene gerek kalmadan bu ay tutar gönlünü ferah tut diğer türlü olursa bir ay boşuna bekleme yine reglin biter bitmez çektir hsg gebelik ihtimalini artırıyor minicık bir tıkanıklık bilr olsa açılıyor sancım olması ben çektirirken vajinal muayane gibi
Ya hem de nasıl on kere gittim zeynepkamil’e bir de şişlide oturuyorum ben ters bir yer sonuçta yok işin kötüsü işten izin al git falanBu süreç çok yorucu ya![]()
Ahaha aynı şekil bende eylülde 3 yıl olacak 2 yıl ful korundum hemde nasıl korunma aman sanki hemen olacak gibiHsg hariç diğerlerine bakıldı aslında. Yorucu bir süreçmis. Bir de evlenince iki yıl korundum sanki hemen olacakmış gibi![]()
Süreç yorucu çok stres hastaneye git gel yinede pcos da sonuca ulaşılıyor çok şükürYa hem de nasıl on kere gittim zeynepkamil’e bir de şişlide oturuyorum ben ters bir yer sonuçta yok işin kötüsü işten izin al git falanAllah’ım herkese yardım etsin gerçekten çok zor
Çam sakura da klomen tedavisi alan var mı süreç nasıl bana sadece reglken gel dedi ama ilaç için gitmeme gerek var mı ki
Aşılama rapor için kaç gün sonra ararlar bir bilginiz varmıYa hem de nasıl on kere gittim zeynepkamil’e bir de şişlide oturuyorum ben ters bir yer sonuçta yok işin kötüsü işten izin al git falanAllah’ım herkese yardım etsin gerçekten çok zor
Ben o adamı hiç sevemedim enerjim tutmadı direk diyeceği ne varsa pat pat diyip karşıdakini konuşturmuyor sürekli doktor değişiyor bu seferDoktorunuz kim peki ben muzaffer zeki duman gidiyurum da aşılama icin bekliyorum
Evet konostormuyur orası öyle ama mesela geçende ofis sistorkopi çektim kendisi geldi baya merhametli davrandı sağolsun ve hastaları çok yoğun zeki hocanın o yüzden hak vermek gerek belkide, yok bende hiç bir sıkıntı yok sebepsiz diye sanırım ilaç vermedi direk aşılama çünkü zaten bir kürtaj geçirdim ama olmadı hala 1 yıldır deniyoruzBen o adamı hiç sevemedim enerjim tutmadı direk diyeceği ne varsa pat pat diyip karşıdakini konuşturmuyor sürekli doktor değişiyor bu sefer
Akına gittim randevuyu ona almadım ama o baktı daha iyidi ilaç tedavisi gördün mü yoksa direk aşılamamı
Ben o adamı hiç sevemedim enerjim tutmadı direk diyeceği ne varsa pat pat diyip karşıdakini konuşturmuyor sürekli doktor değişiyor bu sefer
Akına gittim randevuyu ona almadım ama o baktı daha iyidi ilaç tedavisi gördün mü yoksa direk aşılamamı
onlar geç arıyor e nabızdan kontrol et oraya dusuyor rapo benım oyle oldu rapor dustukten sonra reglı olunca ıkıncı veya ucuncu gunu gıdıyorsunAşılama rapor için kaç gün sonra ararlar bir bilginiz varmı
Bakıyorum her gün ama şuan daha yeni sanırım takip ediyorum ama araya bayram giriyur malesef acaba bakarlarmı..onlar geç arıyor e nabızdan kontrol et oraya dusuyor rapo benım oyle oldu rapor dustukten sonra reglı olunca ıkıncı veya ucuncu gunu gıdıyorsun
benım oyle oldu sukur suan 10 haftalık hamıleyım cam sakura da yapılan ılk asılamada hamıle kaldım
bır sene once de medıpolde ılk asılamamı yaptırmıstım ama tutmamıstı