• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çam sakura Perçin Caşkan Meme büyütme

Merhaba bugün randevuma gittim
Doktorun kendisini göremedim ameliyattaymış
Güncel fiyat 25-30 arası arkadaşlar + protez fiyatı ödüyorsunuz
Hastane çok kalabalık ama temiz ve düzenli çalışanlar hep yardımcı oluyorlar güleryüzlü
Açıkçası ben hep bu olumsuz yorumları okumuştum içim rahat etti o yönden .
13:30 randevusu aldım randevu saatinden sonra Kan , akciğer , ekg aynı gün içerisinde halledebildim anestezi doktoru için 10 gün sonraya Rand verdiler , memusg için 3 ay sonraya randevu verdiler :/ onu özelde halletmeye çalışacağım fiyatları ne bilmiyorum …
Son gelişmelerim bu şekilde arkadaşlar 💐
Merhaba operasyon geçirdiniz mi memnun kaldınız mı süreçleri bahseder misiniz ?

Merhaba bugün randevuma gittim
Doktorun kendisini göremedim ameliyattaymış
Güncel fiyat 25-30 arası arkadaşlar + protez fiyatı ödüyorsunuz
Hastane çok kalabalık ama temiz ve düzenli çalışanlar hep yardımcı oluyorlar güleryüzlü
Açıkçası ben hep bu olumsuz yorumları okumuştum içim rahat etti o yönden .
13:30 randevusu aldım randevu saatinden sonra Kan , akciğer , ekg aynı gün içerisinde halledebildim anestezi doktoru için 10 gün sonraya Rand verdiler , memusg için 3 ay sonraya randevu verdiler :/ onu özelde halletmeye çalışacağım fiyatları ne bilmiyorum …
Son gelişmelerim bu şekilde arkadaşlar 💐
Merhaba operasyon geçirdiniz mi ne kadar ödediniz ? Ve ne zaman oldunuz bahseder misiniz

Ameliyat tarihi için arayacaklarını belirttiler. Dr instagram kullanmıyormuş ama yaptıran bikaç kişiye denk geldim memnun kalmışlar doçent olması sebebiyle tercih ettim bide.
Merhaba ameliyat oldunuz mu ? Ne kadar ödediniz sürecinizi bahseder misiniz ?

Back
X