Çam sakurada tüp bebek tedavisi görenler süreçle ilgili bilgi yardım

Rica ederim aşılama olmayacaksa direk çam sakuraya başlayın tıbbi belgeleriniz varsa
Hiç bilmiyorum kilom fazla olduğu için o zaman bunu konuşmadık bile. Birde devlet hastanesinde tüp bebeği çoğu kişi önermiyor süreci tam bilmiyorum ama ihmal söz konusu oluyormuş bu konu hakkında ne düşünüyorsunuz?

Hiç bilmiyorum kilom fazla olduğu için o zaman bunu konuşmadık bile. Birde devlet hastanesinde tüp bebeği çoğu kişi önermiyor süreci tam bilmiyorum ama ihmal söz konusu oluyormuş bu konu hakkında ne düşünüyorsunuz?
Eğer maddi imkanınız varsa zaten özelde yapın süreç daha hızlı ve daha ilgili geçiyor ama şimdilik ihmal düşüncesine girecek bir işlem yapılmadı transfer ve opu yapılmadı daha bana ama süreç çok uzun geçiyor git geller çok oluyor küçük bir işlem için bile size yarın yine gel diyebiliyorlar bir kaç işlemi aynı güne yapmıyorlar ne kadar uzaktan gelirseniz bile ama ihmal konusunda daha öyle bir düşünceye kapılmadım

Eğer maddi imkanınız varsa zaten özelde yapın süreç daha hızlı ve daha ilgili geçiyor ama şimdilik ihmal düşüncesine girecek bir işlem yapılmadı transfer ve opu yapılmadı daha bana ama süreç çok uzun geçiyor git geller çok oluyor küçük bir işlem için bile size yarın yine gel diyebiliyorlar bir kaç işlemi aynı güne yapmıyorlar ne kadar uzaktan gelirseniz bile ama ihmal konusunda daha öyle bir düşünceye kapılmadım
Anladım haklısınız. Umarım süreciniz çok iyi geçer ve bizi buradan bilgilendirirsiniz. Allah yardımcımız olsun.

Anladım haklısınız. Umarım süreciniz çok iyi geçer ve bizi buradan bilgilendirirsiniz. Allah yardımcımız olsun.
Tabiki bilgi veririm merak ettiğiniz bir şey olursa inşallah hepimiz için güzel olur beklediğimize değecek sonuçlar alırız

Ben devlette tüp bebek yaptırdım transfer oldum şuan sonuç bekliyorum gittiğim yerden çokta memnun kaldım hemşiresi doktorları çok iyiler ne sorarsan sabırla cevaplıyorlar işlerinde çok iyiydiler hiçbir ihmalkarlıklarını görmedim bilakis çokta titiz davrandılar ben özelde de 3 kere transfer oldum hiç bir farkı yoktu gayet ilgililerdi

Merhaba başladınız mı?
Merhaba maalesef başlayamadık eşimde sperm üretimi başladığı için bize bir yıl daha bekleme verildi ücretsiz yapabilmek için 3 yıl evlilik şartı gereği bizimde 2 yıl oldu daha ücretli yapamazdikta 100 binden başlıyor dedi siz ne yaptınız

Back
X