Bunu hiç bilmiyordum herhalde konu oraya gelmediği için bu bilgiyi vermediler. Teşekkür ederim bilgilendirme için.Kanunide tüp bebek yapmıyorlar ki önce oraya gitmiştim zaten
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bunu hiç bilmiyordum herhalde konu oraya gelmediği için bu bilgiyi vermediler. Teşekkür ederim bilgilendirme için.Kanunide tüp bebek yapmıyorlar ki önce oraya gitmiştim zaten
Doktorları nasıl ben kararsız kaldım her ikisi de bana yakın olduğu için.Merhaba ben 2 yıldır kanuniye gidiyordum. 1 aşılama oldum orada. Ama orada tüp bebek yok. O yüzden çam sakuraya başladım.
Rica ederim aşılama olmayacaksa direk çam sakuraya başlayın tıbbi belgeleriniz varsaBunu hiç bilmiyordum herhalde konu oraya gelmediği için bu bilgiyi vermediler. Teşekkür ederim bilgilendirme için.
Hiç bilmiyorum kilom fazla olduğu için o zaman bunu konuşmadık bile. Birde devlet hastanesinde tüp bebeği çoğu kişi önermiyor süreci tam bilmiyorum ama ihmal söz konusu oluyormuş bu konu hakkında ne düşünüyorsunuz?Rica ederim aşılama olmayacaksa direk çam sakuraya başlayın tıbbi belgeleriniz varsa
Eğer maddi imkanınız varsa zaten özelde yapın süreç daha hızlı ve daha ilgili geçiyor ama şimdilik ihmal düşüncesine girecek bir işlem yapılmadı transfer ve opu yapılmadı daha bana ama süreç çok uzun geçiyor git geller çok oluyor küçük bir işlem için bile size yarın yine gel diyebiliyorlar bir kaç işlemi aynı güne yapmıyorlar ne kadar uzaktan gelirseniz bile ama ihmal konusunda daha öyle bir düşünceye kapılmadımHiç bilmiyorum kilom fazla olduğu için o zaman bunu konuşmadık bile. Birde devlet hastanesinde tüp bebeği çoğu kişi önermiyor süreci tam bilmiyorum ama ihmal söz konusu oluyormuş bu konu hakkında ne düşünüyorsunuz?
Anladım haklısınız. Umarım süreciniz çok iyi geçer ve bizi buradan bilgilendirirsiniz. Allah yardımcımız olsun.Eğer maddi imkanınız varsa zaten özelde yapın süreç daha hızlı ve daha ilgili geçiyor ama şimdilik ihmal düşüncesine girecek bir işlem yapılmadı transfer ve opu yapılmadı daha bana ama süreç çok uzun geçiyor git geller çok oluyor küçük bir işlem için bile size yarın yine gel diyebiliyorlar bir kaç işlemi aynı güne yapmıyorlar ne kadar uzaktan gelirseniz bile ama ihmal konusunda daha öyle bir düşünceye kapılmadım
Tabiki bilgi veririm merak ettiğiniz bir şey olursa inşallah hepimiz için güzel olur beklediğimize değecek sonuçlar alırızAnladım haklısınız. Umarım süreciniz çok iyi geçer ve bizi buradan bilgilendirirsiniz. Allah yardımcımız olsun.
İnşallah. Aklıma geldikçe yazarım.Tabiki bilgi veririm merak ettiğiniz bir şey olursa inşallah hepimiz için güzel olur beklediğimize değecek sonuçlar alırız
Ortalama 30 bin tutar denildi ama henüz başlamadımŞehir hastahanelerinde tüp bebek ilaçlarla her şeyiyle ne kadar tutuyor
Merhaba başladınız mı?Tabiki bilgi veririm merak ettiğiniz bir şey olursa inşallah hepimiz için güzel olur beklediğimize değecek sonuçlar alırız
Ben devlette tüp bebek yaptırdım transfer oldum şuan sonuç bekliyorum gittiğim yerden çokta memnun kaldım hemşiresi doktorları çok iyiler ne sorarsan sabırla cevaplıyorlar işlerinde çok iyiydiler hiçbir ihmalkarlıklarını görmedim bilakis çokta titiz davrandılar ben özelde de 3 kere transfer oldum hiç bir farkı yoktu gayet ilgililerdiHiç bilmiyorum kilom fazla olduğu için o zaman bunu konuşmadık bile. Birde devlet hastanesinde tüp bebeği çoğu kişi önermiyor süreci tam bilmiyorum ama ihmal söz konusu oluyormuş bu konu hakkında ne düşünüyorsunuz?
Merhaba maalesef başlayamadık eşimde sperm üretimi başladığı için bize bir yıl daha bekleme verildi ücretsiz yapabilmek için 3 yıl evlilik şartı gereği bizimde 2 yıl oldu daha ücretli yapamazdikta 100 binden başlıyor dedi siz ne yaptınızMerhaba başladınız mı?