Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Merhaba Bende kurul onayı bekliyorum ilaca başlayacam temmuzda inşallah sizden de meme ultrasonu istediler dimi bazı hastanelerde istenmiyormuş ama burda bayağı şey istendi ya
Merhaba Bende kurul onayı bekliyorum ilaca başlayacam temmuzda inşallah sizden de meme ultrasonu istediler dimi bazı hastanelerde istenmiyormuş ama burda bayağı şey istendi ya
Berbat bir hastane.labaratuvari çok kötü.hic kimsenin embriyosu beşinci bugüne gitmiyor.maalesef yüz kişiden 5anca hamile kalmıştır.ordan bir çok arkadaş bende dahil olmak üzere Şişli Memorial gittik
Evet benden ekstra genetik testte istendi amh düşüklüğü yüzünden. ve genetik sonucu 2-3 aya çıkar dediler. Çok uzun sürüyor herşey bu can sıkıyor haliyle. Kurul uzun sürüyor mu? Her doktora randevu alıp mı gittiniz yoksa 1 günde halledebilecek birşey mi?
Berbat bir hastane.labaratuvari çok kötü.hic kimsenin embriyosu beşinci bugüne gitmiyor.maalesef yüz kişiden 5anca hamile kalmıştır.ordan bir çok arkadaş bende dahil olmak üzere Şişli Memorial gittik
Evet kötü görünüyor çok uğraştırıyorlar ama maddi imkanlar el vermeyince insan mecbur kalıyor devlet hastanelerinden birinde yapmaya bana en yakında çam sakura oldu