Çam sakurada tüp bebek yapanlar yardım!!

Merhaba Bende kurul onayı bekliyorum ilaca başlayacam temmuzda inşallah sizden de meme ultrasonu istediler dimi bazı hastanelerde istenmiyormuş ama burda bayağı şey istendi ya

Merhaba ben yeni başlayacağım. Şu an da son meme usg kaldı ondan sonra kurul onayı alıcam ve sanırım tüp bebeğe başlayacağım. Siz başladınız mı?
Merhaba Bende kurul onayı bekliyorum ilaca başlayacam temmuzda inşallah sizden de meme ultrasonu istediler dimi bazı hastanelerde istenmiyormuş ama burda bayağı şey istendi ya

Berbat bir hastane.labaratuvari çok kötü.hic kimsenin embriyosu beşinci bugüne gitmiyor.maalesef yüz kişiden 5anca hamile kalmıştır.ordan bir çok arkadaş bende dahil olmak üzere Şişli Memorial gittik

Evet benden ekstra genetik testte istendi amh düşüklüğü yüzünden. ve genetik sonucu 2-3 aya çıkar dediler. Çok uzun sürüyor herşey bu can sıkıyor haliyle. Kurul uzun sürüyor mu? Her doktora randevu alıp mı gittiniz yoksa 1 günde halledebilecek birşey mi?

2 günde hallettim onaylari doktorların orda olması önemli bazıları erken çıkıyor bazıları asistanı bırakıyor yerine

Berbat bir hastane.labaratuvari çok kötü.hic kimsenin embriyosu beşinci bugüne gitmiyor.maalesef yüz kişiden 5anca hamile kalmıştır.ordan bir çok arkadaş bende dahil olmak üzere Şişli Memorial gittik
Evet kötü görünüyor çok uğraştırıyorlar ama maddi imkanlar el vermeyince insan mecbur kalıyor devlet hastanelerinden birinde yapmaya bana en yakında çam sakura oldu

Back
X