Cam temizliği kısa boy 😄

• Konu Sahibi Konu Sahibi ayya10
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

ayya10

Guru
Kayıtlı Üye
19 Eylül 2013
89
29
298
35
Bursa
Hanımlar merhaba
Evimde cam çok fazla ve boyları uzun. Geçen sileyim dedim mopla sildim çünkü boyum kısa. Güzel sildim sanıyorum aaaa ertesi gün bir baktım lekeli kalmış. Şimdi bana fikir verin a dostlar ben bu camları nasıl sileceğim? Mandalı mop vardı o mu yapamadı yoksa içine şampuan koymuştum ondan mı lekeli kaldı bilemiyorum. Öyle çok da temiz sayılmam ama lekeli de olmasın canım 😅😅😅

Ah kuzum Allah başka dert vermesin:) sen temiz olduğunu biliyorsan iz leke falan filan ammaaaaan.... Geçen bi yerde okudum diyor ki; "birinin evine gittiginizde avizede toz varsa bir daha asla o eve gitmeyin. Belli ki siz muhabbete değil kusur aramaya gidiyorsunuz" Valla bundan sonra mottom budur:))

Hanımlar merhaba
Evimde cam çok fazla ve boyları uzun. Geçen sileyim dedim mopla sildim çünkü boyum kısa. Güzel sildim sanıyorum aaaa ertesi gün bir baktım lekeli kalmış. Şimdi bana fikir verin a dostlar ben bu camları nasıl sileceğim? Mandalı mop vardı o mu yapamadı yoksa içine şampuan koymuştum ondan mı lekeli kaldı bilemiyorum. Öyle çok da temiz sayılmam ama lekeli de olmasın canım 😅😅😅
Canım beyaz sirke piril koy parlıyor camlar

Güneşte silme akşam sil bizim halı yıkama makinesinde cam başlığı var cam çok pisse durulama lazım

Back
X