tabi şekerim şampuana istersen eher en büyük şampuana 45 damla .şampuana isyemezsen eger haftada 1ve 2dfa normal diplerini uçlarını pamukla yağlıosun tatlım
işe yaradıysa ne alaaa :):):):)Bende kattim sampuanina cidden super daha oncede kullanmistim ama ara vermistim simdi tekrar kullaniorum uzatmak icin:))))
mücize bi ürün denemenizi tawsie ederim oryelli saça bile :) sağlığına kavuşturuor ve uzatıor ve dökülmüor arkadaşlar
canm kullanmadım ben kullananlara şahit oldum kullanmak nasipolmadı hamileyim çnkü :)tşkler. siz hangi markanın yağını kullandınız acaba?
canm kullanmadım ben kullananlara şahit oldum kullanmak nasipolmadı hamileyim çnkü :)
çam terebenti yüzünden az daha kel kalıyodum hiç dökülmeyen saçım çam terebentin esansı yüzünden avuç avuç elime geldi saçımı zor kurtardım
tatlım kişiegöredeğişio galiba bi olum bi olumsuz yanıtlar var benm kuzenm kullanmakta hala çok ii geldi halada kullanmakta ...çam terebenti yüzünden az daha kel kalıyodum hiç dökülmeyen saçım çam terebentin esansı yüzünden avuç avuç elime geldi saçımı zor kurtardım
mücize bi ürün denemenizi tawsie ederim oryelli saça bile :) sağlığına kavuşturuor ve uzatıor ve dökülmüor arkadaşlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?