Saç Dökülmesi, Yıpranmış, Kırılmış Saçlar çam terebentin uygulaması

Yıpranmış Kırılmış Saçlar, Saç Dökülmesi ve Çözümleri
çam terebentini,yağını mı esansını mı kullanıyosun ona göre değişiyo..esansını hiç bşyle kullanmanı tavsiye etmm ben bence,esans katır katır yapıyo saçı,boya varsa boyayıda tamaman akıtıyo az falan degl hanı baya hepsini akıtıyo...yağın kendisinide kullanabılırsın bşka bşyle karıştırarakta kullanabılırsın...........

çörek otu saç dökülmesini azaltıyo,ben şampuanın içine koyarak kullanıyorum etkisinide gördüm..zytinyağ mucizevi bşy bnce herşy için kullanılıyo herşyde işe yarıyoo..eğer üçünü birden karıştırcaksanda esans deglde terebentın yağ kullan..

ben şubat ayından bu yana kullanıyorum, alnımda birsürü yeni çıkan saç var. belirgin bir şekilde, dökülme kepek matlık uzamama gibi sorunlara birebir.. etkisini ilk 1 ayda görürsün zaten, ve en önemlisi yeni saçlar çıkarıyor..

BİLLS; saç çıkartan ürün olarak hangisinden bahsettin,terebentin mi saç çıkartan

evet canım, ben şampuana çam terebentin kattım 1-2 kapak.. hobby de gliss te kullandım, markası ne oldugu önemli değil.. arada kafama estikçe şampuana birkaç damla badem yağı damlattım.. alnım küçük küçük saçlar doldu, uzamaya bile başladılar

onun dışında saçıma hiçbir bakım uygulamadım şampuanı saçımda köpürtüp ovaladım biraz, duruladım kremledim ve çıktım

Aksuvital, gratis ve watsons larda satılan shiffahome ve softem markasının sahibi olan firma.. Bende bim de çam terebentin, ve badem yağı görüp almıştım. Senin gibi şüphe edip araştırmıştım sonra :) Üstelik kendi web sitelerinden de satış yapıyorlar....

Bimde satilan camterebentin esansi diye biliyorum ben oyle gordum

Back
X