• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Uzatma Yöntemleri çam terebentin yağı gerçekten saçı uzatır mı?

haziran22

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
22 Temmuz 2010
2.985
104
163
İstanbul
:78:arkadaşlar çam terebentin yağını düzenli kullanıpta faydasını gören saçı normalden hızlı uzayan var mı ne olur bana bir akıl verin ben normalde saça dışarıdan sürülen şeylerin saçı uzattığına ya da gürleştirdiğine inanmam ama gerçekten çok faydasını görenleriniz varsa alıp denemeyi düşünüyorum bir de kullanıpta faydasını görenler ayda ne kadar uzattığını yazarlarsa sevinirim

Vala canım ben terebentini kullanmıştım kısa bir süre saçlarımı kurutup şampuanımı aşırı sulandırmıştı ama şimdi anlıyorum ben biraz fazla katmışım şimdi yeniden uygulamaya koyuldum dün uyguladım ilk ama geçen sene falan kuzenim bi kız görmüş saçları süper gür ve uzunmuş sormuş napıyosun saçına diye kızda terebentin demiş saçım yağlı gezerim ama terebentinsiz şampuanla saç yıkamam yanıtını vermiş :):):) bilmiyorum başka faydasını gören oldumu merakla bekliyorum :32::32::32::32:

Senelerdir rutin olarak aldığım her şampuanın içerisine çam terebentin katarım dökülme ve kepek gibi sorunları engelleyen bir yağ ama uzamaya bir faydası olmaz...

Çam terebentin buhar distilasyon yöntemiyle elde edilen bir esanstır. Düzenli kullanımda saçları uzatıcı özelliği ile bilinir.
Çam terebentin badem, ceviz ve fındık yağı gibi saç bakımı amacıyla kullanılan bir esanstır. Saçı besleyen çam terebentin tüm aktarlarda bulunur. Saç köklerini besleyen bu madde dökülmeyi de gözle görülür oranda azaltır.
Sağlık amaçlı da kullanılabilmektedir. Iık bir bardak su içerisine 1-2 damla koymak kaydıyla kullanılabilir.
Çam terebentinin kullanımı oldukça basittir. 200 ml. şampuan şişesine 20-25 damla kadar konulup çalkalanır. Bu sayede her banyo sırasında ekstra emek istemez. Ufak şişelerde satılsa da şampuana katılarak kullanıldığı için uzun süre dayanıklıdır.
Çam terebentin kullanırken dikkat edilmesi gereken nokta gözle temas edilmemesidir. Bu nedenle göze şampuan kaçmamasına dikkat edilmelidir.

ALINTIDIR.

ben az kullansam da saçlarımı kazık gibi yapıyo yani bıraktım oyüzden kullanmayı. belki kişiden kişiye farklı olabilir

onada martta başlarım artık.
umarım uzatır.
sanırım ayarını bulmak gerek eklerken ..

:10::10::9:

ya ben çam terebentin esansını almıştım yanlışlıkla saç kreminin içine döktüm 3 kez kullandım ama şampuandaki etkiyi onda da gösterir mi acaba arkadaşlar?

bende çam terebentin kullanmaya başlayalı 3 hafta oldu süper etkisini ikinci kullanımda gördüm dökülmelerim azaldı.... yağlanmayı bile aza indirdi çok mutluyum ve uzattı fakat ne kadarlık bi uzama yaptı ölçmedim...... ilk kullanım da ölü saçları zayıf köklü saçları döküyor çünkü ilkinde çok korkmuştum gitti 750 ml şampuanım die fark ettim ki ölü saçlar gidio kalan sağları güçlendiriyo herkese tavsiye ederim ben 750 ml şampuanıma 1,5 kapak döktüm

bende çam terebentin kullanmaya başlayalı 3 hafta oldu süper etkisini ikinci kullanımda gördüm dökülmelerim azaldı.... yağlanmayı bile aza indirdi çok mutluyum ve uzattı fakat ne kadarlık bi uzama yaptı ölçmedim...... ilk kullanım da ölü saçları zayıf köklü saçları döküyor çünkü ilkinde çok korkmuştum gitti 750 ml şampuanım die fark ettim ki ölü saçlar gidio kalan sağları güçlendiriyo herkese tavsiye ederim ben 750 ml şampuanıma 1,5 kapak döktüm

süpermıs bende yarın alıcam denıcem ıns fydasını gorurum:)

Hayır canım hatta saç köklerini kurutur
Tecrübeyle sabittir.Şampuanıma katmıştım 1 ay sonra kuaföre gittim farkında değilim tabii kuaförüm resmen azarladı beni ne yaptın saçına düşman mısın diye :14::14:

Saç uzatmak için sinamekili kür var onu uygula bence baya sonuç alanlar var.

bende çok koydum sanırım sulandı şampuanım ama içinde bir sürüde yağ var sizce kullanayımmı yoksa atayımmı :s

Ben cam terebentin uzun süre kullandim fakat sacima ne faydasi nede zarari dokundu.. kisiden kiseye degisiyor demek ki

Yaklaşık 1 aydır kullanıyorum ve saçlarım uzuyor ve çevrem tarafından farkediliyor insan mutlu oluyor. İlk aldığımda kullandım ve benimde saçımı kuruttu ve sertleştirdi ama kullanmaya devam ettikçe iyleşti ve uzamaya başladı saçım. Çam terebentini şampuanlımla kullanıyorum artı olarak içine badem yağı katıyorum ve saçlarım parlıyor hatta kırkılarımı döküyorlar kuaforden yeni çıkmış gibi oluyor. Son kullanışımdada içine ekstra argan yağı kattım oda umarım faydasını gösterir. Ve not olarakta çam terebentin her saçta aynı etkiyi göstermez, teşekkürler :))

Bende bu aralar baslayacagim çam terebentin yagini ve badem yagini restorex sampuanima karistirip kullanacagim badem yagini saclarim kurumasin diye kullanacagim faydasini veya zararini gorursem yazarim saclarim şu an omuzlarimin biraz altinda önler daha kisa bakalim sonuc ne olcak

Back
X