• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Uzatma Yöntemleri çam terebentin yağı gerçekten saçı uzatır mı?

benim küçüklüğümden beri saçlarım omzumu geçmezdi ayrıca hemen yağlanan saçlarım vardı. yağlanması geçsin diye şampuan a kattım çam terebentini tabi baya kurutuyor benim saçımı ama bir yaz tatilinde omzumdan baya göğsümün altına kadar uzadı. o yüzden kullanışlı bence. ama tabi çok temizlediği için saçı kurutuyor.

bende çam terebentin kullanmaya başlayalı 3 hafta oldu süper etkisini ikinci kullanımda gördüm dökülmelerim azaldı.... yağlanmayı bile aza indirdi çok mutluyum ve uzattı fakat ne kadarlık bi uzama yaptı ölçmedim...... ilk kullanım da ölü saçları zayıf köklü saçları döküyor çünkü ilkinde çok korkmuştum gitti 750 ml şampuanım die fark ettim ki ölü saçlar gidio kalan sağları güçlendiriyo herkese tavsiye ederim ben 750 ml şampuanıma 1,5 kapak döktüm
benim şampuanım 600 ml ne kadar dökmeliyim ve saç rengini açar mı?

merhaba kızlar benim de saç uzama ile ilgili problemlerim vardı ve acayip bir şekilde saçlarım dökülüyordu instagramda gezinirken vusla kara sarımsak seti al diye bir sayfayı buldum kara sarımsak özlü ve şampuandan oluşan bir setmiş ilk defa duydum kara sarımsağı,sarımsağın faydalarını herkesin bildiği üzre bende biliyordum fakat bu kara sarımsak bildiğimiz sarımsaktan çok çok daha faydalıymış,bende sarımsağın faydalı olduğundan yola çıkarak bu ürünü denemeye karar verdim ve almaya karar verdim ve aldım ürünü saçlarımdaki dökülme son buldu ve gerçekten saçlarım gözle görülür bir uzunluk sağladı kesinlikle bu ürünü denemelisiniz kızlar inanın pişman olmuyacağınız bir ürün 1 aylık kullanım için 3 adet şampuan +3 adet serum ve maske gönderdiler önerilen paket 1 aylık set bu da 179 tl şuanda uygun fiyatları eğer sizlerde bu ürüne ulaşmak istiyorsanız @vuslakarasarımsaksetial instagram sayfasından ulaşabilirsiniz mutlaka girin bi bakın

bende çam terebentin kullanmaya başlayalı 3 hafta oldu süper etkisini ikinci kullanımda gördüm dökülmelerim azaldı.... yağlanmayı bile aza indirdi çok mutluyum ve uzattı fakat ne kadarlık bi uzama yaptı ölçmedim...... ilk kullanım da ölü saçları zayıf köklü saçları döküyor çünkü ilkinde çok korkmuştum gitti 750 ml şampuanım die fark ettim ki ölü saçlar gidio kalan sağları güçlendiriyo herkese tavsiye ederim ben 750 ml şampuanıma 1,5 kapak döktüm
bısey sorabılır mıyım ya sız yagını mı yoks
Yaklaşık 1 aydır kullanıyorum ve saçlarım uzuyor ve çevrem tarafından farkediliyor insan mutlu oluyor. İlk aldığımda kullandım ve benimde saçımı kuruttu ve sertleştirdi ama kullanmaya devam ettikçe iyleşti ve uzamaya başladı saçım. Çam terebentini şampuanlımla kullanıyorum artı olarak içine badem yağı katıyorum ve saçlarım parlıyor hatta kırkılarımı döküyorlar kuaforden yeni çıkmış gibi oluyor. Son kullanışımdada içine ekstra argan yağı kattım oda umarım faydasını gösterir. Ve not olarakta çam terebentin her saçta aynı etkiyi göstermez, teşekkürler :))
sız esansını mı yoksa yagını kullandınız ?

Bende bir dönem kullandım ama onun dışında farklı şeylerde denemiştim o yüzden hangisi fayda sağladı bilemedim. Ama yinede istediğim uzunluğa halen erişemedim.

Back
X