• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çamaşır, bulaşık makinesi, buzdolabı

liyuzada

Üye
Kayıtlı Üye
2 Ekim 2024
572
331
23
25
Beyaz eşyada en iyi marka hangisi kullanıp memnun kaldığınız markalar var mı? Samsung önerir misiniz?
 
Buzdolabim ve çamaşır makinem ve bulaşık makinem bosch. Fırınım beko airfyer özellikli. Çamaşır makinemi 10 kg olandan aldım. Çok memnunum buhar özelliği sayesinde çamaşırlar çok kırışmıyor çok memnunum. Bulaşık makinem 4. Seri (6. Seri vardı ama içi bana küçük geldi benimki geniş. İç rafları ayarlanabilir evinizdeki eşyaya göre . Hızlı yıkama ve hassas programları çok güzel 8 aydır koku ve bozulmaya ya da bi sorun yaşamadım. Airfyer ım philips aşırı memnunum 8 aydır hemen hemen her gün bir şey için kullanıyorum. Donmuş etlerimi bile 20 dakikada çözdürüp hızlı yemek yapabiliyorum. Aspiratörüm beko çok kullanmıyorum mutfağım balkonlu havadar pek bilgi veremeyeceğim o yüZden. Buzdalabım çok çok büyük. Çok memnunum klasik aldım buzluk bölümü üstte. Çok şık ince ama uzun bir dolap XXL 0 derece böölmeleri var çok işime yarıyor. Annemin bulaşık makinası arçelik. Ama o da eskiden bosch kullanıyordu şimdi tekrar bosch almayı düşünüyor.
 
Samsung türkiyede vestel üretimi benim her şeyim bosch memnunum onu da tr üretimi olmayan modellere bakarak alın Samsung çamaşır makinesi kullandım berbattı
 
Sakın samsung modele bakma diğerlerini değerlendir Bosch ve profilodan memnunum
 
Beyaz eşyada en iyi marka hangisi kullanıp memnun kaldığınız markalar var mı? Samsung önerir misiniz?
Her şeyim arçelik, yaklaşık 10 yildir kullaniyorum, bulaşık makinasi hariç diğerlerinden ( ocak,firin, çamaşır,buzdolabı, süpürge) memnunum , bulaşık makinamin sepeti 2 sefer küflendi, o yüzden onu tavsiye etmiyorum
 
Back
X