Amazing family Popüler Üye Kayıtlı Üye Katılım 15 Aralık 2016 Mesajlar 4.036 Emoji Skoru 10.436 Puanlar 208 21 Ocak 2019 Konu Sahibi Konu Sahibi sedeflidondurma #101 Nazzo70 .!.: Hiç bir zaman da bitmeyecektiii. Genişletmek için tıkla... Bittiği gün öldüğümüz gündür kızlar boşverin bitmesin
Nazzo70 .!.: Hiç bir zaman da bitmeyecektiii. Genişletmek için tıkla... Bittiği gün öldüğümüz gündür kızlar boşverin bitmesin
ladymadyninablasi Popüler Üye Kayıtlı Üye Katılım 7 Mart 2018 Mesajlar 1.330 Emoji Skoru 3.782 Puanlar 133 21 Ocak 2019 Konu Sahibi Konu Sahibi sedeflidondurma #102 csi .!.: El deterjanını ben de asla pril,fairy falan kullanmıyorum. Senelerce nasıl kullanmışız. Köpürte köpürte... Genişletmek için tıkla... Benim de içime sinmiyor ama ne yapayım diğerleri çok pahalı. Makineye atamadığım bulaşıkları yıkıyorum sadece.
csi .!.: El deterjanını ben de asla pril,fairy falan kullanmıyorum. Senelerce nasıl kullanmışız. Köpürte köpürte... Genişletmek için tıkla... Benim de içime sinmiyor ama ne yapayım diğerleri çok pahalı. Makineye atamadığım bulaşıkları yıkıyorum sadece.
Belissima77 Amaca giden yolda herşey mübahtır Kayıtlı Üye Katılım 20 Şubat 2015 Mesajlar 4.862 Emoji Skoru 2.616 Puanlar 133 21 Ocak 2019 Konu Sahibi Konu Sahibi sedeflidondurma #103 Bulaşık makinesinin suyunu çektirmek için açma kapama düğmesine uzun süre basmam gerekiyor Reset yapıyor ve suyunu geri atıyor
Bulaşık makinesinin suyunu çektirmek için açma kapama düğmesine uzun süre basmam gerekiyor Reset yapıyor ve suyunu geri atıyor