Çamaşır ve Kurutma Makineleri Çamaşır kurutma makınası hanımlar yorumlarınız önemli

• Konu Sahibi Konu Sahibi aysag
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Bizimki hoover marka çok memnunuz . Su haznesinde ki suyuda utude kullanıyoruz kireçlenmesin ütü diye.

En buyuk korkum banyonun nem yapaması ve çamaşırları geregınden fazla yıpratması
Yok nem buhar yapmiyor ben girisime ahsaptan bir dolap yaptirdim altinda camasir mak8nem ustunde kurutma var kapisinida kapatiyorum ole bir durum olsaydi mutlaka mobilyada yipranma olurdu
Inanin camasirlariniz hic yipranmiyor kazak triko atmiyor sadece

Ya hanimlar tam da iki gundur yaram olan konu bu. Ben de konu acmayi dusunuyordum. Bizde iki gun once bosh aldik hem camasir mak. Hem kurutma makinasi aldik. Ayri ayri ama sureleri cok uzun. 60 derecede beyaz pamuklular sectim. 2 saat 50 dk. Yikama surdu. Kurutmaya attim ayni camasir pamuklulur dolap kurulugu secili 4 saat.
Biraz islaga yakin renkli camasir attim 4.5 saat surdu. Bugun servis tekrar geldi. Ilgilendiler anlattilar sagolsunlar programin suresini camasir mak. Da azaltabiliyormusum ama kurutmada azaltamiyormusum. Ozellikle yeni cikan makinalar elektrik vs. Tasarruflu oldugu icin daha uzun suruyormus. Bunun disinda dolap kurulugunda guzdl kurutuyor ama kiristiriyor. Onun disinda super aslinda
ben de bunu duydum buyuk bir firmada calisan bir arkadas bazen sorun yasandigini spot noktasinda garanti veremedigini ne kadar garantili denilse de vs. Sorun olabildigini soylemisti bize. Esim oyle pat diye almaz en az 20 yerden teklif almisti en sonki makinalar icin. En iyi fiyati veren yine kucuk esnaf oldu. Bizim icin ozellikle getirttiler

biz de arçelik in var.gayet güzel.havluları falan çok güzel yumuşacık çıkarıyor.

Iki saat 50 dakikami

Yeni dijital makinalarin surelerinin uzun oldugunu soylediler. Camasir mak.nin ki kisaltilabiliyor ama kurutmaninki kisaltilmiyor. Kurutma icin de sensorlu oldugu icin islak algiladigi surece calisir. Suresinden kisa surede kuruttugunda da saati dolmadan program biter dediler ama bakalim
Amannn bu nedir arkadasim boyle yahu peki ne gibi bir cozum urettiler ay cok aglamaklik bir durum

bende iki gün önce bekonun kurutma makinasını aldım birkaç güne gelir inş bende memnun kalırım. beko marka kullanan varmı. hangi programlarını kullanıyorsunuz. diğer mark makinaları kullananlarda yazabilir en kırışıksız kurutan program hangisi.

Dört saat cok mus ya bende bosh düşünüyordum nıye kırısıktan çıkarıyor acaba daha cok ütü ıstemez dıyorlardı

Şuan en üstteki model
WTY88860TR 2700tl bundan mı aldınız?

bende bayiden alma taraftarıyım.
daha önce küçük ev aleti almıştım. (bayiden çok daha uyguna) .manasız görünen bir düğmesi vardı.
kutu içinde 3 filtre var yazıyordu ama eksik çıkmıştı. her neyse. gel zaman git zaman bu üründen başka birinde gördüm ve memnun musun diye konuşurken bizdeki o manasız olan tuşun fonksiyonunu keşfettim. o kadar faydalı bir tuş ki, eve geldiğimde bizimkini inceledim ama yoktu. daha sonra kitaçıkta yaptığım incelemeler sonucu anladım ki o fonksiyon tuşu bizde boşa dönüyor ve içinde olması fonksiyonu sağlayan aparat yok.
O an benim için bayiler ile aram ısındı :)
bu benim kendimce fikrim ve tercihim tabiki...

hangi modeldeki ürün :/ tam da bosch markasında karar kılmıştım.
bir de hem kurutma hem yıkamalılardan mı? o kısmını anlamadım.
ben renklilerimi 60 dk 60derecede yıkatıyorum. derecesini düşürüp tabiki... günlük değişim yaptığım için kirli olmuyor kıyafetlerim zaten...

kurutmasının da en fazla bir buçuk saat sürmesini istiyorum.

WTW85561TR

Modeli bu hem camasir makinasi aldim. Hem de ayni panel olsun diye bunu secmistim. Gelmesi icin 1.5 ay bekledik yeniymis vs vs
sure camasir mak.inda pamuklular kisminda 2.55 dk. Ki beyazlarimi ve gunluklerin cogunu bu programda yikiyorum. Az kirli isr bunu 1.5 saate indirebiliyorum. Ama ayni pamuklu camasirlari kurutmaya attigimda sureyi indiremiyorum onrada 3 saat hatta baska ozellikler eklersen daha da uzuyor. Ama su var her ikisinde de mix diye bir program var tam dolmamissa makina pamuklu kot vs. Her neyse farketmiyor ona atiyorum ikisinde de sure 1.5 saat o cok isime yaradi. Kurutmada normal pamuklular kismini secersem cektirme yasadim.
Ama dedigim gibi ben yun disinda hic bir kiyafeti ayirmadim herseyi attim. Iki makinaya da . Xamasirin kurutma ozelligine bakip bakmadan. Kullanam talimatina baksak kiyafetlerin hicbiri kurutma yapilamaz yaziyor. Desigim gibi mudonun romanin ve zaraninkiler birazcik cekti ama basit lcw ya da normal kiyafetlerime bisey olmadi. Makinadan cok kiyafetle alakali diye dusunuyorum cekme olayi. Zaten iki uc seferden sonra tecrube ediyorsunuz. Ama herseye ragmen deger. Bugun istanbulun havasinda 3. Makina kuruyor. Bir makina da banyoda bekliyor.

Sununda soyleyim arcelik alan arkadaslarim cok memnun. Benim yasadigim seyleri yasamadiklarini soyluyorlar.

bende bekonun kurutma makinasını almıştım. iyiki almışım.en fazla 1.30 saatte kurutma işi bitiyor kemen katla dolaba yerleştir. sıcak sıcak katlayınca bir çok kıyafette utu bile istemiyor.ben ilk calıştırdığımda pamuklu dolap kuruluğu ve ekstra kuruluğu kullandım beyaz camasırlarım küçüldüler. artık ne atarsam narin programına atıyorum çekmede olmuyor yazdığım süredede kurutuyor.fiyat ve performan acısından cok iyi tavsiye ederim.çok büyük rahatlık.

Teşekkür ediyrm, özellikleri içinde 40 dakikalık programı var diyor. mesela o programa atıldığında çamaşır ıslaksa 40 dakikadan uzun mu sürüyor, yoksa 40 dakika da bitiriyor ama kup kuru mu çıkmıyor?

bir de ben normalde çamaşırı 60 dakikada yıkatıyrm, beyazlarımı önce 12 dakika sonra 60 dakika yaptırıyorum. aslında renkliler için 60 dakika kullanmaya devam ederim ama beyazlar için yıkansın bitsin de asayım derdim olduğu için kısa tutuyorum.
o kadar alıştım ki kısa programa diğer programları unuttum bile...
kurutma kısmının en çok süresine takılıyorum o yüzden...

bekonun hangi modeli?

Alan herkes kendi makinasından memnun :) hayat kurtacısı olduğu için sanırım :)

benim makinam bekonun d 70 modeli galiba. 699 tl ye olan makinası varya o hem fiyatı uygun hemde becerisi bana yetiyorda artıyor bile...

6 ay önce bosch aldım çok memnunum renklileri (tişört,çorap ,kot,eşofman,kalın pamuklular)mix programda,hassas gömlek bluzları sentetik programında,beyazları pamuklu ayarında kurutuyorum,arada denemek için süreli program var onu kullanıyorum süresini siz belirliyorsunuz,şunu söyliyim benim çamaşır makinam 5 kilo nevresim çarşaf falan olmadıktan sonra tıka basa dolmuyor 3 kişi yaşıyoruz açık renk koyu renk beyaz ve hassas olmak üzere yıkıyorum çamaşırları haliyle tam dolmuyor makinam,ama nevresim falan olsa bile en fazla 1 buçuk saat ancak sürüyor kurutma işlemi,zaten makine 8 kiloluk çamaşıra göre belirli süresini ilk anda koyuyor ama çamaşırın nemlilik durumuna ağırlığına ve cinsine göre kuruturken analiz ediyor arada ekranda garip rakam ve harfle beliriyor bu analiz ettiğini gösteriyor ve yeniden süre hesaplıyor kullanma klavuzunu elime alınca ilk yuh dedim sürelere ama inanın öyle değilmiş sadece havlu ayarı çok uzun sürüyor oda normal sonuçta avlu daha kalın ve su çekiyor sorularınız olursa yanıtlarım,çekme konusunda ilk kullanmaya başladığım zaman pamuklu ayarında nevresimlerle gömlek kurutttum küçüldü yani eşim giyemiyor artık sonraları hassas ayarda kuruttum bir daha küçülme yaşamadım ,sentetik kazak kurutmadım kış yeni geliyor sonuçta bakalım nasıl verim alırmıyım bilemiyorum

Merhaba Ayla Hanım, ben de Bosch kurutma makinesi almayı düşünüyorum, hangi model acaba makineniz?

Şuan il dışındayım modelini hatırlamıyorum ama 2200 e almıştım modelde ayakkabı kurutma özelliği yok a++ indirimdeydi ben aldığımda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…