Ben bir konuda fikirlerinizi almak istiyorum. Evimde çamaşır kurutmak için yeterli alanım yok, kurutma makinası alma konusunda kararsız kaldım. Kullanan hanımlar tavsiye eder misiniz?
Aynen benimki de ayni model ve marka cok memnunum.Ekektrik tuketimi de cok değilKızlar ben alalı 1 hafta oldu arçelik 2772 modeli.600e aldım ama çok memnunum kurutma derdi bitti
Tatlım en çok hangi programını kullanıyorsun?ben pamuklu dolap kurulugu + dan en çok memnun kaldım karma hafif nemli çıkardı narin de öyle daha gerisini denemedim?Aynen benimki de ayni model ve marka cok memnunum.Ekektrik tuketimi de cok değil
Ya soyle soyliyim eger makinede yuksek sıkma kullanirsan ben mesela 1200 ya da 1400 kullaniyorum genelde kurutma makinesinde karma programini kullanirim bitince bakiyorum hafif nem kalirsa bi 20 dk kisa program yapiyorum kupkuru oluyor eger 800 devirde filan sikma kullanirsan karma tam kurutmaz karma arti 30 dk filan yapman lazim acikcasi diger programlara gerek duymuyorum benTatlım en çok hangi programını kullanıyorsun?ben pamuklu dolap kurulugu + dan en çok memnun kaldım karma hafif nemli çıkardı narin de öyle daha gerisini denemedim?
Ya soyle soyliyim eger makinede yuksek sıkma kullanirsan ben mesela 1200 ya da 1400 kullaniyorum genelde kurutma makinesinde karma programini kullanirim bitince bakiyorum hafif nem kalirsa bi 20 dk kisa program yapiyorum kupkuru oluyor eger 800 devirde filan sikma kullanirsan karma tam kurutmaz karma arti 30 dk filan yapman lazim acikcasi diger programlara gerek duymuyorum ben
Benimki Arcelik'in kurutmali camasir makinasi, yani camasirlar yikandiktan sonra cikarip binde kurutma makinasina atmiyorum. 2 ozellikte kendisinde var.
Ilk aldigim siralarda hemen kurutmasi bozuluyordu. Megerse ilk ciktigi icin üretim hatasiymis. Yenisini getirdiler ve cok memnunum....
tavsiye ederim ama yeriniz uygunsa ve bulursanız bacalı olanını alın. hem fiyat olarak daha ucuz hem de daha sağlıklı. kuruturken nemi dışarı atıyor.
benimki arçelik bacalı memnunum. yumuşak oluyor ama yumuşatıcı kokusu fazla kalmıyor. artık Türkiye'de de kurutma makinesi mendilleri bulunuyor, mis gibi kokuyor.
ama marka olarak her zaman siemensi tek geçerim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?