- Konu Sahibi flamingo2754
7 kg. kullanmaım daha.battaniyeler için aldım :)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Benimki Beko 9kgluk yıkanan halıları kalın çift kişilik battaniyeleri yorganları hepsini yıkıyorben 6 kg.lik aldım ama yorgan yıkamak için 7 kg. ile değiştirebilirim.
siz kaç kg.lık tercih ettiniz?
Fazla olsaydı sarsılırdı galiba, sarsılmıyor mu?Benim ki 5kg ama yorgan battaniye mutfak halısı üç kirnet atıyorum. Yıkıyor acaba fazlamı yukleniyorum![]()
Konu 2009 konusu baya eskiBizimkisi 8 kg Arçelik ama tekrar alırsam 10 kg.'lık almak isterim. Bir yatak örtümüz var hani şu işlemeli, boncuklu falan olanlardan, onu almıyor mesela. Battaniye, yorgan gibi şeylerde sorun yok.
Ben 9 kiloluk tercih ettim çok rahat kullanışı var içi çok geniş yorgan yastık battaniyeçok rahat sığıyor içineben 6 kg.lik aldım ama yorgan yıkamak için 7 kg. ile değiştirebilirim.
siz kaç kg.lık tercih ettiniz?
Evet de Haziran'da yorum yapılmış zaten, üstelik bu konudaki fikrimi yazmak için konu açmam gereksiz olurdu, merak edenlere güncel yorumların elbet faydası olur.Konu 2009 konusu baya eski
HaklısınızEvet de Haziran'da yorum yapılmış zaten, üstelik bu konudaki fikrimi yazmak için konu açmam gereksiz olurdu, merak edenlere güncel yorumların elbet faydası olur.