- Konu Sahibi flamingo2754
benim de beko 7 kilo...çift kişilik battaniye yıkatmaya korkuyorum herkes sakın atma kazanı düşer diyor...tek kişilikleri atabiliyorum 7 kg makine kullanan bayanlar çift kişilik battaniye atıyormusunuz
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
benim de beko 7 kilo...çift kişilik battaniye yıkatmaya korkuyorum herkes sakın atma kazanı düşer diyor...tek kişilikleri atabiliyorum 7 kg makine kullanan bayanlar çift kişilik battaniye atıyormusunuz
vallahi cnm once kuveti agzina kadar su dolduruyom guzelce islatiom battaniyeyi sinmesi icin sonra atiorum ama cok zorlaniyo makine... bi kac kez yaptim esim kizdi diyoki makineye ne iskence cektirionlmaz: bence yapma cnm
benim çamaşır makinem 5 kiloluk bana 7 8 kiloluk makineler çok abartılı geliyor.çok çok kalabalık aileler için daha uygun,ayrıca kilosu yüksek makineler daha çabuk bozulma gösteriyor.ayrıca ona göre su ve elektrik harcıyor.iki kişi için gereksiz.ayrıca uyku seti yorganım ve battaniyeleri ben bi gece yumuşatıcılı suda bekletip sıkıp asıyorum mis gibi oluyor.o kadar para vermek saçma geliyor.tabi maddiyatı çok çok iyi olan varsa onu bilemem.sonuçta yılda 1 kez yıkayacağım şeyler için sürekli aynı suyu ve elektriği niye harcayayım değilmi?*..