- Konu Sahibi nisanimmmm
-
Koalina, ayni makine ve ayni sorun bende de var, kendim beceremiyorum yikamayi saniyordum makinedenmis demek...bende samsung eco bubble var. hiç memnun değilim. Kıyafetler 3. yıkamada 1 yıllık gibi eskiyorlar...
Vallahi siyahlarım özellikle mahvoldu. o kadar para verip aldığım siyah kotlarım giyilemez durumda...Koalina, ayni makine ve ayni sorun bende de var, kendim beceremiyorum yikamayi saniyordum makinedenmis demek...
benmde aklımda bosch var ama kara veremedim daha bakmadan buraya yazmak istedim deneyimler daha önemli cunku.ablam da yakın zamanda profilo aldı cok sessiz en iiyisi dediler ama hiç memnun degil.camasırları soluk soluk..ama bişeyi anladımki kızlar eski elektronik esyalar dah kaliteymiş sanki ya yeniler az ömürlu oluyor sanki.Annem 28 senedir Profilo çamaşır makinesi kullanıyor bir kez bile arızalanmadı, arızalanacağa da benzemiyor.Profilo, Bosch, Siemens aynı üreticinin Bsh grubun. Ben Bosch kullanıyorum çok memnunum. Bu üçünden birini al derim ben. Hatta bence direkt Bosch al daha şık ve daha çok özelliği oluyor genelde modellerinin.
zaten ikiside aynı firma ürünüymüs.ikiside iyi deniyor bir bakım sunlara..sizinkiler made in turkey mi made in germany mi pekii.Ben bosch kullanıyorum annem siemens. İkisi de canavar. Tavsiye ederim.
Mumkundur, beyaz esyada, teknolojik aletlerde ozellik arttıkca dayaniklilik azalıyor. :)benmde aklımda bosch var ama kara veremedim daha bakmadan buraya yazmak istedim deneyimler daha önemli cunku.ablam da yakın zamanda profilo aldı cok sessiz en iiyisi dediler ama hiç memnun degil.camasırları soluk soluk..ama bişeyi anladımki kızlar eski elektronik esyalar dah kaliteymiş sanki ya yeniler az ömürlu oluyor sanki.
Hiç bir fikrim yok valla. Eşimin bekarken kullandığı makine bendeki. Annemlerinki alınırken de başka şehirde yaşıyordum. Bi yerinde yazar mı? Bakayım.zaten ikiside aynı firma ürünüymüs.ikiside iyi deniyor bir bakım sunlara..sizinkiler made in turkey mi made in germany mi pekii.
ilk kez bir makinede takım elbise yıkandgını duydum cok ilginç ya.ona da bir bakım.bende LG F1479FDS5 var canım çok memnunum.hatta şöyle anlatayım sana artık hiçbir eşyamı kuru temizlemeye götürmüyorum;tazeleme özelliğiyle deterjansız temizleyebiliyor narin eşyaları.gelinliğimi,kocamın takım elbiselerini bile bu makinede yıkadım hiçbirşey olmadı.Tavsiye ederim.
mensei baslıklı kelımede yazar cnmHiç bir fikrim yok valla. Eşimin bekarken kullandığı makine bendeki. Annemlerinki alınırken de başka şehirde yaşıyordum. Bi yerinde yazar mı? Bakayım.
işte cnm beko ve arcelik eskininhiç arızalamayan markalrı.bende öyle istıyrdum ama memnun olmayan cok.benim kac tanıdıgım arcelik cam mak kullanıyor yıllardır cok memnunlar iyi yıkıyorda.ama eski modeller cok dayanılı diyorum ya valla.ah nerde eskiler ya satsalar alacam sıfırını..Beko ve arçelik bunlarıda araştırabilirsin,annem Beko kullanıyor 20 yılı ,geçti bir kere bile arızalanmadı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?