Çamaşır ve Kurutma Makineleri camasır makinesi olup memnun olanlar fikir verir misiniz...

makinem bosch çok memnunum , gayet güzel yıkıyor , 15 dk lık programı var o bile tertemiz yapıyor öneririm

cok sagol cnm.ondan sordum işte almanya uretimli biraz pahalı ama dyanıklıymıs turkıye uretimli dayanıksız oluyormus bunu da ögrendik valla..

2 yıl oldu alalı , ama modelini hatırlamıyorum , eve gidince bi bakayım araştır sende, ama bu elektronik biraz şans işi gerçekten aynı model alanların bile biri iyi biri kötü çıkıyor

bosch bosch bosch evlenirken herkes arçelik diye ısrar etti bana ama direndim sonuçta bosch aldırdım. çoook memnun kaldım sıralamaya vurursak bulaşık makinesi ( en çok beğendiğim makine kendi kendine kapanıyo o özelliği çok iyi ve çok sessiz), Buzdolabı (o da şahane ), çamaşır makinesi ( yorgan programı yok ama dakika ve program seçeneğinin çok olması benim için avantaj )

Test ettim onayladım. Türk malı olanlardan kaçmalıyız demekki.[/camacamaa
c
cA
v
Test ettim onayladım. Türk malı olanlardan kaçmalıyız demekki.
senin cam mak modelini soylermisin cnm..

6 yıldır Hoover var bende ,
hem cok temız yıkıyor hem makineler ucuz ve eve bır kere servis gelmedi
tavsiye ederim
annem aldırmıstı bu markayı
cok memnunum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…