Kurutma makinesi tüyleri mi topluyor hiç kullanmadım bilmiyorummalesef ben de düzeltemeyip kurutma makinesi aldım şu anda o kadar rahatım ki çok tavsiye ederim
evet mağazadan alınmış gibi 0 tüyle çıkıyor kıyafetler, tüm tüyler toz haznesine gidiyorKurutma makinesi tüyleri mi topluyor hiç kullanmadım bilmiyorum
Yok denemedim bi bakayım onlardan deneyeyim sağolunTuy kil toplayici toplar oluyor makine icin.
Amazonda temuda cogu yerde var. Onlari denedinmi
Aslında çok tüy dökmezdi 4 ay önce doğum yaptım sanırım bebeği kıskanıyor son birkaç aydır aşırı tüy dökmeye başladıServis çağırın makınanızı temızletin
Kurutma makinası alma imkanınız varsa alın tertemız tek tüy bile kalmadan çıkar
Kedınız yaşlı mı yada stres e mi giriyor çok tüy dökmemesi için veterınerden ilaç alın .
Kedılerın kendıne ait bi odası olmalı yoksa stresleri bitmez, tüyde bitmez
Tamam ilginin ona kaydığını seni onunla paylaştığını gördükçe strese giriyorAslında çok tüy dökmezdi 4 ay önce doğum yaptım sanırım bebeği kıskanıyor son birkaç aydır aşırı tüy dökmeye başladı
Evet ama ne yapsam düzeltemiyorum onu da seviyorum sürekli gece gelip koynumda yatıyor sabaha kadar ama kıskançlığını bir türlü geçirmedimTamam ilginin ona kaydığını seni onunla paylaştığını gördükçe strese giriyor
Evet ama ne yapsam düzeltemiyorum onu da seviyorum sürekli gece gelip koynumda yatıyor sabaha kadar ama kıskançlığını bir türlü geçirmedip
Bebeği kıskanma değil, evde sürekli ağlama sesi ve 7/24 insanlar ayakta, rahat uyuyamıyordur da, strestendir.Aslında çok tüy dökmezdi 4 ay önce doğum yaptım sanırım bebeği kıskanıyor son birkaç aydır aşırı tüy dökmeye başladı
Ben de stresten olduğunu düşünüyorum. Onunla ilgilenmem için gözümün içine bakıyor ama ben ona kısıtlı vakit ayırabiliyorum bebek yüzünden. çok vicdan yapıyorum bu konuda.Bebeği kıskanma değil, evde sürekli ağlama sesi ve 7/24 insanlar ayakta, rahat uyuyamıyordur da, strestendir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?