- 28 Ocak 2024
- 248
- 57
- 13
- 22
- Konu Sahibi anneadayi3110
-
Tepkimeye girer kopurur zaten kan verin daha garantiKızlar dün test yaptım ikinci çizgi çok silikti sonra aklıma çamaşır suyu testi geldi köpürdü ama ne kadar doğru sonuş bilemiyorum. Köpürüp daha sonrasında hamile olduğunu öğrenen var mı? Çamaşır suyu testi doğru sonuç veriyor mu?
Rica ediyorum kendinizi zehirleyecek yöntemlerden uzak durun. Asidik ve bazik olarak zaten tepkimeye girecektir. Eczanede gebelik testi 10 lira.Kızlar dün test yaptım ikinci çizgi çok silikti sonra aklıma çamaşır suyu testi geldi köpürdü ama ne kadar doğru sonuş bilemiyorum. Köpürüp daha sonrasında hamile olduğunu öğrenen var mı? Çamaşır suyu testi doğru sonuç veriyor mu?
sağlık ocakları bedavaRica ediyorum kendinizi zehirleyecek yöntemlerden uzak durun. Asidik ve bazik olarak zaten tepkimeye girecektir. Eczanede gebelik testi 10 lira.
10 da değil 50 lira isterse bin lira olsun feda ederim ama bu kadar test yapıp hüsrana uğramış biri olarak eczaneyr gitmek bile nasıl üzüyo insanı bilemezsinizRica ediyorum kendinizi zehirleyecek yöntemlerden uzak durun. Asidik ve bazik olarak zaten tepkimeye girecektir. Eczanede gebelik testi 10 lira.
Yooo gayette tahmin ederim 14 sene sonra tup bebekle hamileyim 8 ay falan degil haa tam 14 sene. O.silik cizgiyi gordugumde koşa koşa hastaneye gidip.kan verdik camasir suyuna isemek aklima gelmedi. Kimyasal cunku ne gerek varArkadaşlar okumuyosunuz galiba test yaptım zaten silik çıktı hastane randevum cuma gününe bir de bunu denedim ve merakımdan sordum. Ben de pcos var 8 aydır çocuğum olmuyo bir gün bile beklemek ne kadar zor oluyo tahmin edemezsiniz
Valla benim yakınımda koşa koşa gideceğim hastane yok ben de denedimYooo gayette tahmin ederim 14 sene sonra tup bebekle hamileyim 8 ay falan degil haa tam 14 sene. O.silik cizgiyi gordugumde koşa koşa hastaneye gidip.kan verdik camasir suyuna isemek aklima gelmedi. Kimyasal cunku ne gerek var
Bizimde dibimizde hastane yok ama 14 sene sonra olunca o heyecanla insan yerinde duramiyo valla koşmak ne demek depar atıyorValla benim yakınımda koşa koşa gideceğim hastane yok ben de denedim
Sizin adınıza çok sevindim allah analı babalı kucağınıza almayı nasip etsinBizimde dibimizde hastane yok ama 14 sene sonra olunca o heyecanla insan yerinde duramiyo valla koşmak ne demek depar atıyor
Aminn kimseye aratmasin kurban oldugum Rabbim insaAllahSizin adınıza çok sevindim allah analı babalı kucağınıza almayı nasip etsin
Gayet biliyorum. 8 aya dem vuruyorsunuz ancak bu sitede, çocuğunu kaybeden ve senelerce uğraşan hamile kalamayan kadınlar var 8 ay ne ki10 da değil 50 lira isterse bin lira olsun feda ederim ama bu kadar test yapıp hüsrana uğramış biri olarak eczaneyr gitmek bile nasıl üzüyo insanı bilemezsiniz
Gayet iyi biliyorsunuz peki anlaşılmak güzel. Ama bir sorum var başkalarının yaşadıklarına bakıp kendi acımı nasıl hafife alabilirim? Yıllarca hamile kalamayanlar olduğunu biliyorum, benim de 8 aydır hamile kalamadığım ortada. Normal sağlıktaki bir insan 8 ay içinde hamile kalabilirdi. Benim 8 ayımın 8 yıla dönmeyeceği nereden belli. Benim bu 8 ay içinde yaşadığım yorgunluğun beni ne kadar saçma bir ruh haline soktuğu belli olmuyor mu? İlla yıllarımı verip kahrolduğumda mı ha tamam bu kadın çocuk sahibi olamıyor bir derdi var diyebileceksiniz. Bu kadar kızgınsanız oho daha bir kaç ay olmuş bu ne böyle diyorsanız hiç yorum yapmayabilirsiniz.Gayet biliyorum. 8 aya dem vuruyorsunuz ancak bu sitede, çocuğunu kaybeden ve senelerce uğraşan hamile kalamayan kadınlar var 8 ay ne ki
Yıllarınızı verip çocuk sahibi olamasanız bile çamaşır suyuna işemeniz saçma. Umarım en kısa zamanda bir evlat sahibi olabilirsiniz.Gayet iyi biliyorsunuz peki anlaşılmak güzel. Ama bir sorum var başkalarının yaşadıklarına bakıp kendi acımı nasıl hafife alabilirim? Yıllarca hamile kalamayanlar olduğunu biliyorum, benim de 8 aydır hamile kalamadığım ortada. Normal sağlıktaki bir insan 8 ay içinde hamile kalabilirdi. Benim 8 ayımın 8 yıla dönmeyeceği nereden belli. Benim bu 8 ay içinde yaşadığım yorgunluğun beni ne kadar saçma bir ruh haline soktuğu belli olmuyor mu? İlla yıllarımı verip kahrolduğumda mı ha tamam bu kadın çocuk sahibi olamıyor bir derdi var diyebileceksiniz. Bu kadar kızgınsanız oho daha bir kaç ay olmuş bu ne böyle diyorsanız hiç yorum yapmayabilirsiniz.
Evet şu an bana da mantıksız geliyor ama bir test iki bir test tek çizgiyken ve randevuma daha günler varken bunu da yapmışımYıllarınızı verip çocuk sahibi olamasanız bile çamaşır suyuna işemeniz saçma. Umarım en kısa zamanda bir evlat sahibi olabilirsiniz.
İnşallah teşekkür ederimStres kötü etkiler.
Akışına ve oluruna bırakın.
Unuttuğunuz bi anda olabiliyor.
Allah gönlünüze göre versin ins.
Klozete çamaşır suyu döktüğümde kocam kullandıktan sonra da köpürüyor, henüz doğurmadı.böyle tuhaf şeylere inanmayın. Gidin sağlık ocağında bir kan verin.Kızlar dün test yaptım ikinci çizgi çok silikti sonra aklıma çamaşır suyu testi geldi köpürdü ama ne kadar doğru sonuş bilemiyorum. Köpürüp daha sonrasında hamile olduğunu öğrenen var mı? Çamaşır suyu testi doğru sonuç veriyor mu?
doktorlar için bu süre 1 yıldır.Gayet iyi biliyorsunuz peki anlaşılmak güzel. Ama bir sorum var başkalarının yaşadıklarına bakıp kendi acımı nasıl hafife alabilirim? Yıllarca hamile kalamayanlar olduğunu biliyorum, benim de 8 aydır hamile kalamadığım ortada. Normal sağlıktaki bir insan 8 ay içinde hamile kalabilirdi. Benim 8 ayımın 8 yıla dönmeyeceği nereden belli. Benim bu 8 ay içinde yaşadığım yorgunluğun beni ne kadar saçma bir ruh haline soktuğu belli olmuyor mu? İlla yıllarımı verip kahrolduğumda mı ha tamam bu kadın çocuk sahibi olamıyor bir derdi var diyebileceksiniz. Bu kadar kızgınsanız oho daha bir kaç ay olmuş bu ne böyle diyorsanız hiç yorum yapmayabilirsiniz.
1 yıl normal de beklenebilecek süre. 8 aydır çocuğum olmuyo ve pcoslu olduğum için infertilite polikinliğine gönderildim. Doktorculuk oynamayın burada. Ve sizin aksinize hiçbir doktor hayır bizim için süre 1 yıldırdoktorlar için bu süre 1 yıldır.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?