Çamaşır suyu testi

anneadayi3110

Üye
Kayıtlı Üye
28 Ocak 2024
248
57
13
22
Kızlar dün test yaptım ikinci çizgi çok silikti sonra aklıma çamaşır suyu testi geldi köpürdü ama ne kadar doğru sonuş bilemiyorum. Köpürüp daha sonrasında hamile olduğunu öğrenen var mı? Çamaşır suyu testi doğru sonuç veriyor mu?

Tepkimeye girer kopurur zaten kan verin daha garanti

Rica ediyorum kendinizi zehirleyecek yöntemlerden uzak durun. Asidik ve bazik olarak zaten tepkimeye girecektir. Eczanede gebelik testi 10 lira.

Arkadaşlar okumuyosunuz galiba test yaptım zaten silik çıktı hastane randevum cuma gününe bir de bunu denedim ve merakımdan sordum. Ben de pcos var 8 aydır çocuğum olmuyo bir gün bile beklemek ne kadar zor oluyo tahmin edemezsiniz

Rica ediyorum kendinizi zehirleyecek yöntemlerden uzak durun. Asidik ve bazik olarak zaten tepkimeye girecektir. Eczanede gebelik testi 10 lira.
10 da değil 50 lira isterse bin lira olsun feda ederim ama bu kadar test yapıp hüsrana uğramış biri olarak eczaneyr gitmek bile nasıl üzüyo insanı bilemezsiniz

Yooo gayette tahmin ederim 14 sene sonra tup bebekle hamileyim 8 ay falan degil haa tam 14 sene. O.silik cizgiyi gordugumde koşa koşa hastaneye gidip.kan verdik camasir suyuna isemek aklima gelmedi. Kimyasal cunku ne gerek var

Yooo gayette tahmin ederim 14 sene sonra tup bebekle hamileyim 8 ay falan degil haa tam 14 sene. O.silik cizgiyi gordugumde koşa koşa hastaneye gidip.kan verdik camasir suyuna isemek aklima gelmedi. Kimyasal cunku ne gerek var
Valla benim yakınımda koşa koşa gideceğim hastane yok ben de denedim

10 da değil 50 lira isterse bin lira olsun feda ederim ama bu kadar test yapıp hüsrana uğramış biri olarak eczaneyr gitmek bile nasıl üzüyo insanı bilemezsiniz
Gayet biliyorum. 8 aya dem vuruyorsunuz ancak bu sitede, çocuğunu kaybeden ve senelerce uğraşan hamile kalamayan kadınlar var 8 ay ne ki

Gayet biliyorum. 8 aya dem vuruyorsunuz ancak bu sitede, çocuğunu kaybeden ve senelerce uğraşan hamile kalamayan kadınlar var 8 ay ne ki
Gayet iyi biliyorsunuz peki anlaşılmak güzel. Ama bir sorum var başkalarının yaşadıklarına bakıp kendi acımı nasıl hafife alabilirim? Yıllarca hamile kalamayanlar olduğunu biliyorum, benim de 8 aydır hamile kalamadığım ortada. Normal sağlıktaki bir insan 8 ay içinde hamile kalabilirdi. Benim 8 ayımın 8 yıla dönmeyeceği nereden belli. Benim bu 8 ay içinde yaşadığım yorgunluğun beni ne kadar saçma bir ruh haline soktuğu belli olmuyor mu? İlla yıllarımı verip kahrolduğumda mı ha tamam bu kadın çocuk sahibi olamıyor bir derdi var diyebileceksiniz. Bu kadar kızgınsanız oho daha bir kaç ay olmuş bu ne böyle diyorsanız hiç yorum yapmayabilirsiniz.

Yıllarınızı verip çocuk sahibi olamasanız bile çamaşır suyuna işemeniz saçma. Umarım en kısa zamanda bir evlat sahibi olabilirsiniz.

Klozete çamaşır suyu döktüğümde kocam kullandıktan sonra da köpürüyor, henüz doğurmadı.böyle tuhaf şeylere inanmayın. Gidin sağlık ocağında bir kan verin.

doktorlar için bu süre 1 yıldır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…