- 27 Ekim 2024
- 15
- 0
- 1
- 27
- Konu Sahibi aymarlaskano
-
Anladım düzenli yapıyorsanız tahriş de olmuştur tamamen durulanması bence imkansız olduğu için, ondan uzun sürüyor olabilir diyecektim.Hayır hep degil
Karaciğer veya östrojenle ilgili sorunu varsa içmek kötüleştirebilir. Gargara yapıp tükürmesi daha mantıklı.Adaçayı gerçekten birebir boğa enfeksiyonuna günde 2-3 büyük kupa için limonla ve gargara yapın.
Teşekürler 4 gündür ne yapsam geçer diye düşünmekten yoruldum buraya yeni üye oldum sizlerden bilgi alabilmek içinKaraciğer veya östrojenle ilgili sorunu varsa içmek kötüleştirebilir. Gargara yapıp tükürmesi daha mantıklı.
Herhangi bir iyileşme olmazsa yarın öğleden önce kontrole gidin, pazartesi öğleden sonrası ve salı resmi tatil. İlaç değiştirir veya yenisini yazar doktor. Öksürük de varsa iyileşmeye başlasa bile yine tahriş oluyordur. Penisilini aynı saatte alın veya vurulun. Geçmiş olsun.Teşekürler 4 gündür ne yapsam geçer diye düşünmekten yoruldum buraya yeni üye oldum sizlerden bilgi alabilmek için
Öksürük yok çok şükür çok teşekkür ederimHerhangi bir iyileşme olmazsa yarın öğleden önce kontrole gidin, pazartesi öğleden sonrası ve salı resmi tatil. İlaç değiştirir veya yenisini yazar doktor. Öksürük de varsa iyileşmeye başlasa bile yine tahriş oluyordur. Penisilini aynı saatte alın veya vurulun. Geçmiş olsun.
Kekik de etkili olur. Covid zamanı patlamıştı. İçmesi sıkıntı yapabilir. Onu da gargara olarak kullanın.
Eminim aynı gün boğaz ağrım başladı ilerleyince kulağıma da ağrı yaptıcamasir suyundan olduğuna eminmisiniz?
Bana beta olmuş gibi geldiniz
ya aynı gün olabilir de denk gelmiştir diye düşünüyorum dr unuz test yapmadımı?Eminim aynı gün boğaz ağrım başladı ilerleyince kulağıma da ağrı yaptı
Hayır deposilin yazdı iğne onu vuruldum ama geçmediya aynı gün olabilir de denk gelmiştir diye düşünüyorum dr unuz test yapmadımı?
deposilin demenizden şuphelendim zaten beta tedavisinde kullanilan bir ilaç çünküHayır deposilin yazdı iğne onu vuruldum ama geçmedi
Çamaşır suyu solunum yollarını tahriş etmiştir. Koruması azalınca da enfeksiyon olmuştur. Bu aralar salgın kol da geziyor zaten.camasir suyundan olduğuna eminmisiniz?
Bana beta olmuş gibi geldiniz
Doktor boğazıma baktı normal enfeksiyon değil antibiyotik ile geçmez dedi deposilin yazdı bence beta olsa söylerdi sanki inşallah öyle bişey değildirdeposilin demenizden şuphelendim zaten beta tedavisinde kullanilan bir ilaç çünkü
Evet baya tahriş etti ve ne yapsam iyilesemiyorum zaten bişey yiyip icmem de cabası yutamiyorum 2 gündür tek çorbayla duruyorumÇamaşır suyu solunum yollarını tahriş etmiştir. Koruması azalınca da enfeksiyon olmuştur. Bu aralar salgın kol da geziyor zaten.
beta oldugunu söylemesi icin cubuk test yapmasi lazimdi zaten ki eğer beta iseniz evde cocuklariniz varmış çok izole yaşamaniz lazim iste cataldir bardaktir tabaktir guzelce dezenfekte edilerek yikanmali vs. ağır bir hastalık beta kolay kolay da gecmiyor yani.Doktor boğazıma baktı normal enfeksiyon değil antibiyotik ile geçmez dedi deposilin yazdı bence beta olsa söylerdi sanki inşallah öyle bişey değildir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?