Çamaşır suyuyla gebelik testi. acil !!

hanımlar testi aldığım zaman adetim biteli bir hafta falan olmuştu. şu an adetimin gelmesi lazım ama gelmedi.hala seğirti var karnımın altında ve hamileyken gelen akıntım var.ya idrar yolu iltahabı oldum ya da hamileyim bilmiyorum. korktum.:53: karnımda şiş. :( of.

kızlar bu test bende doğru çıktı.geçen ay ilk kez denedim bat.a 8 gün kala köpürdü sonra hamile oldugumu öğrendim kan testiyle ama 6 haftalıkken düştü bebeğim :( bu ay tekrar denedim bat.a 5 gün var köpürmedi...yinede kimseye ümit vermek istemem tabi sadece başıma geleni paylaşmak istedim...belki de tesadüftü

kızlar bu test bende doğru çıktı.geçen ay ilk kez denedim bat.a 8 gün kala köpürdü sonra hamile oldugumu öğrendim kan testiyle ama 6 haftalıkken düştü bebeğim :KK43: bu ay tekrar denedim bat.a 5 gün var köpürmedi...yinede kimseye ümit vermek istemem tabi sadece başıma geleni paylaşmak istedim...belki de tesadüftü

Testi nasıl yapıyosun ya bi göremedim. ne kdr çamaşır suyu koymak lazım. önce wcyi yapıp içinemi damlatıyoz yoksa çamaşır suyunamı wcyi yapıyoruz :110:

Back
X